Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
290.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

bugün babam superonline ı aramış, yeni tarife için filan. biz geçen sene üye olduğumuzdan ve şuanda 1 senelik daha taahhütümüz olduğundan kampanyanın 300 tl civarı parasını istiyorlarmış. yine 2 sene taahhüt veriyoruz demek yetmiyormuş.

ben şuan 10 mbit 49 tl lik tarifedeyim. aynı fiyata 20mbit 100gb alanlar varmış galiba. mh öyle bir şey yok filan demiş.

Aynı fiyata 20mbit kampanyası eylül sonunda bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

quote:

bugün babam superonline ı aramış, yeni tarife için filan. biz geçen sene üye olduğumuzdan ve şuanda 1 senelik daha taahhütümüz olduğundan kampanyanın 300 tl civarı parasını istiyorlarmış. yine 2 sene taahhüt veriyoruz demek yetmiyormuş.

ben şuan 10 mbit 49 tl lik tarifedeyim. aynı fiyata 20mbit 100gb alanlar varmış galiba. mh öyle bir şey yok filan demiş.

o tarihte hızlar düşüyor muydu ki? o zaman ttnete yada smile a geçeriz. 50liraya 1 mbit kullanılmaz. zaten süperonline içinde tarife bile değiştirmek için 300 lira para istiyorlar. o zaman niye superonlineda kalalım ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 15 Aralık 2011; 17:54:39 >

• quote:

quote:

quote:

o zaman ttnete geçeceğiz. 50liraya 1 mbit kullanılmaz

TTNet'de de adil kullanım uygulaması var. Anlayacağınız uydunet hariç hangi sağlayıcıya geçerseniz geçin bu uygulamadan kaçış yok. Ayrıca netlimitsiz paketi 59 liraya çıkardı.

Yanlış hatırlamıyorsam hızlar ekim ayı ortasında düşmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 15 Aralık 2011; 17:54:35 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

TTNet'de de adil kullanım uygulaması var. Anlayacağınız uydunet hariç hangi sağlayıcıya geçerseniz geçin bu uygulamadan kaçış yok. Ayrıca netlimitsiz paketi 59 liraya çıkardı.

ama diğerleri akk uygulamıyor. ayrıca forumda filan hız düştükten sonra söylediğim kampayaya geçtiğini söyleyenler var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ama diğerleri akk uygulamıyor. ayrıca forumda filan hız düştükten sonra söylediğim kampayaya geçtiğini söyleyenler var.

İlerde de uygulanmayacağına dair bir garanti var mı ? Yok. Sonuçta ak koşulları belirtilmiş. Superonline'da da uygulanmıyor diye geçtik, sonuç ortada Bence isp değiştirme şu an için mantıklı değil. En azından yeni yılı beklemek gerek.

2.si Özel kampanya yapmış olabilirler. Abonelikten çıkacağınızı, geçenlerin olduğunu falan söyleyin belki teklif sunarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: usmcsas

bu ay hızı düşen varmı?

13.den beri 20'den 1e düştü

ve hesaplamanin kesinlikle yanlis oldugunu dusunuyorum, gunde nerdeyse 10gb ediyor. Gunduz calisiyoruz zaten aksam en fazla 1-2 dizi, haftasonu 1-2 film indirsem bile kurtarmiyor 12-13 gunde ama birsey ispatlayamiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkelleci -- 17 Aralık 2011; 0:21:33 >
  • Dün gece mesaj geldi %80 kullandınız diye.Bıktım artık bu ne ya huzurlu bir şekilde kullanamıyoruz şu internetti şu adil kullanım zımbırtısı yüzünden!
  • quote:

Dün gece mesaj geldi %80 kullandınız diye.Bıktım artık bu ne ya huzurlu bir şekilde kullanamıyoruz şu internetti şu adil kullanım zımbırtısı yüzünden!

Kac gb download dan sonra geldi bu uyari?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

Dün gece mesaj geldi %80 kullandınız diye.Bıktım artık bu ne ya huzurlu bir şekilde kullanamıyoruz şu internetti şu adil kullanım zımbırtısı yüzünden!

82 gb dan sonra geldi akşam pc nin fişi çektim(modemde buraya bağlı) 1dk sora tak mesaj geldi 2 aydır dikkat ediyorum hep modmi kapadıktan sonra geliyo mesaj ajaba kapamasam bide denesem hız düşçekmi diye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

82 gb dan sonra geldi akşam pc nin fişi çektim(modemde buraya bağlı) 1dk sora tak mesaj geldi 2 aydır dikkat ediyorum hep modmi kapadıktan sonra geliyo mesaj ajaba kapamasam bide denesem hız düşçekmi diye

Merak etme kapatmasan da geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mkelleci

quote:

bu ay hızı düşen varmı?

13.den beri 20'den 1e düştü

ve hesaplamanin kesinlikle yanlis oldugunu dusunuyorum, gunde nerdeyse 10gb ediyor. Gunduz calisiyoruz zaten aksam en fazla 1-2 dizi, haftasonu 1-2 film indirsem bile kurtarmiyor 12-13 gunde ama birsey ispatlayamiyorum

Eskiden kota kontrol programları vardı. İstersen diğer ay o tarz bir program bulup internet trafiğini kendin ölç sonuçlarda fark olacak mı?
  • Ben DU Meter kurdum 2. aydayım ve superonline ile neredeyse değerler eşit gidiyor. DU meter üzerine 90gb uyarı koydum, ona göre kendimi ayarlıyorum.

Resimde, arka planda superonline web sitesindeki bilgi, önde DU Meter aylık raporu:

• Banada bugun sms geldi % 80 ini doldurmussunuz diye.. girdim siteye download toplamı 82 gb gözüküyor. yıne ıyı dayanmısım : )
  • yeni yılda kampanya filan yaparlar mı? 50 gb yetmiyor
  • Aynı fiyata 20mb hız 100gb hız alanı 2 yıl taahhüt var. Aradığında gerçiriyorlar hemen. Ben öyle yaptım. Telefonu kapattım yemek yedim geldim hızlanmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rza_35

Aynı fiyata 20mb hız 100gb hız alanı 2 yıl taahhüt var. Aradığında gerçiriyorlar hemen. Ben öyle yaptım. Telefonu kapattım yemek yedim geldim hızlanmıştı.

bende öyle biliyordum ama babam aramış yok öyle bir şey demişler, birde şuanda taahhütte olduğumuzdan onun parasını istemişler. (modem için filan herhalde)
  • Sözleşmem biter bitmez kapattıracağım..
  • quote:

quote:

Aynı fiyata 20mb hız 100gb hız alanı 2 yıl taahhüt var. Aradığında gerçiriyorlar hemen. Ben öyle yaptım. Telefonu kapattım yemek yedim geldim hızlanmıştı.

bende öyle biliyordum ama babam aramış yok öyle bir şey demişler, birde şuanda taahhütte olduğumuzdan onun parasını istemişler. (modem için filan herhalde)

İlgiç böyle yapmaları. Herkese farklı uygulama. Benim sözleşmem bitmemişti. 1 sene daha vardı. Mail attım sordum bir arkadaşım geçmiş buna aynı fiyata falan diye sonra aradılar ordada sordum aynı fiyat değil mi diye evet dediler geçirin ozaman dedim geçtiler. Bana göre sanada yapmak zorundalar herkese farklı uygulama olmaz.

• quote:

quote:

quote:

İlgiç böyle yapmaları. Herkese farklı uygulama. Benim sözleşmem bitmemişti. 1 sene daha vardı. Mail attım sordum bir arkadaşım geçmiş buna aynı fiyata falan diye sonra aradılar ordada sordum aynı fiyat değil mi diye evet dediler geçirin ozaman dedim geçtiler. Bana göre sanada yapmak zorundalar herkese farklı uygulama olmaz.

demekki biraz zorlamak lazım. yeni yıl gelsin, uygun bir kampanya yapmazlarsa ona geçeriz.

• sitemize superonline hizmeti gelmiş. Ama emin olmadan atlamak istemedim.
    Adil kullanım koşullarında upload download sınırı olduğundan bahsediliyor.
    Upload sınırını aşınca download hızını etkiliyor mu?
    Genel olarak superonline kullanan arkadaşların yorumları nelerdir?
    TTNET 16Mbit ADSL 2+ kullanyorum. 50 GB AKK var. sorun yaşamadım şimdilik.
    Superonlinea geçip TTNET'i aramak istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.