Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
290.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Off bu nedir abi,yine ilk bir haftada kota doluyor kalan 3 hafta film bile izlenmiyor artık. Adamlara tarife değişikliği yapın dedim arayıp,sonrada gittim ama yapılmadı. Gelecek ay mı başlayacak bu yeni tarifem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

arkadaşlar, bu 5 kullanıcıyı aşmanın bir yolu var mı? evdeki cihazlarla en az 10 oluyor, bağlantıda sıkıntı oluyor.

eve gelen teknik servis, arayın superonline'ı söyleyin 10a çıkartırlar dedi, aramış olan var mı aranızda bu şekilde?

kurumsal müşteri değilseniz yapmıyorlar, ben yaptıramamıştım.
    ancak verdikleri pirelli/tılgın router arkasına başka bir router takıp bütün cihazları onun üzerinden internete çıkarıyorum, o zaman sorun olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcd -- 28 Aralık 2011; 9:23:12 >
  • 1-2 ay öncesine kadar adil kullanım doldursak bile hız düşmüyordu bu ay gürp diye adamlar 1mbt çekti 5 gündür sürünüyorum..
  • Beyler iyi haber geldi ve tüketici hakem heyeti bizi haklı gördü.
    sonuç olarakhttp://www.superoffline.net/TUKETICI_HAKEM.pdf
    Hemen emsal gösterip davanıza yüklenin.
    Kazanan adam eğer itiraz davası açarlarsa diyede ek olarak sitesinde belirtmiş.Süperonline için hiç iyi olmaz diye.Bu sefer maddi ve manevi haklar giriyor devreye artık tazminat davası açacam diye de belirtmiş.Herkese hayırlı olsun benimkide 1 hafta içinde sonuçlanır tahminim

kolay gele

• Adsl baglantisi yok suan tam aradim avrupa yakasinda sorun varmis

Sendemi superonllineeeeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

1-2 ay öncesine kadar adil kullanım doldursak bile hız düşmüyordu bu ay gürp diye adamlar 1mbt çekti 5 gündür sürünüyorum..

bakalım uygulayacaklar mı yoksa hız düşürmeye devam mı edecek?
  • Evet arkadaşlar Tüketici hakem heyetine başvurum sonuçlandı.http://www.superoffline.net adresinden karar metnini yazdırıp emsal olarak kullanabilirsiniz.

Karara itiraz edeceklerini düşünmüyorum. Kaldı ki itiraz ederlerse bu durumdan çok daha ağır bedeller ödeyerek çıkacaklar.

Neticede Reklam Öz Denetim Kurulu kararı ve Tüketici Hakem Heyeti kararı var. Mahkeme bunları mutlaka dikkate alacaktır. Ve bize karşı kazanma şansları yok denecek kadar az.

Tavsiyem forum sitelerine yazmaya ayıracağınız zamanın bir kısmını sitemde bulunan örnek dilekçeye ayırmanız ve bulunduğunuz yerdeki hakem heyetine başvurmanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkilinc

Evet arkadaşlar Tüketici hakem heyetine başvurum sonuçlandı.http://www.superoffline.net adresinden karar metnini yazdırıp emsal olarak kullanabilirsiniz.

Karara itiraz edeceklerini düşünmüyorum. Kaldı ki itiraz ederlerse bu durumdan çok daha ağır bedeller ödeyerek çıkacaklar.

Neticede Reklam Öz Denetim Kurulu kararı ve Tüketici Hakem Heyeti kararı var. Mahkeme bunları mutlaka dikkate alacaktır. Ve bize karşı kazanma şansları yok denecek kadar az.

Tavsiyem forum sitelerine yazmaya ayıracağınız zamanın bir kısmını sitemde bulunan örnek dilekçeye ayırmanız ve bulunduğunuz yerdeki hakem heyetine başvurmanız.

Hocam sana cidden HELAL OLSUN. Hemde o kadar helal olsun ki senin gibi dürüst adamı daha da bulamayız heralde türkiyede. TC Kimlik numaranı bile korkmadan açıktan yazmışsın millet emsal kararını kanıtlamak için sorun çıkmasın diye.Daha ne diyebilirim ki. O kadar mücadele ettin forumdaki boşboğaz adamlar mahkemeden eliniz boş döneceksiniz elinize birşey geçmeyecek kabullenin diye savsaklarken siz işin arkasında durup buralara kadar geldiniz. Umarım bundan sonra herkes sizin kadar cesur olur da en ufak birşeyde hakkını aramaya gider. Tekrardan tebrikler.

• quote:

Evet arkadaşlar Tüketici hakem heyetine başvurum sonuçlandı.http://www.superoffline.net adresinden karar metnini yazdırıp emsal olarak kullanabilirsiniz.

hocam eline sağlık helal olsun fiber kullanıcısı olmasamda forumdaki arkadaşların bu durumuna üzülüyordum herkez hakkını sizin gibi aramalı

• quote:

sonuçlar eve mi geliyor acaba?Bende senden tam 6 gün sonra başvurmuşum.1hafta içinde benimkide sonuçlanır inşallah.

• hemen bende başvurayım o zaman. peki durum böyle devam ederse akk tamamen mi kalkacak yoksa sadece yeni üye olacaklara mı uygulayacaklar? tarife değişlikliği yapmayı düşünüyordum.(şuan 10 mb 50 gb paketindeyim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamtamer123

quote:

sonuçlar eve mi geliyor acaba?Bende senden tam 6 gün sonra başvurmuşum.1hafta içinde benimkide sonuçlanır inşallah.

Sonuçları başvuru sırasında verdiğiniz GSM numaranıza mesaj ile bildiriyorlar. Sonra Kaymakamlığa gidip sonucu elden teslim alıyorsunuz.

Umarım sizin başvurunuzdan da olumlu sonuç çıkar. Karar henüz çıkmamışsa benim sonuç belgemi bir dilekçe altına ekleyerek hakem heyetine ek delil olarak sunmanızda fayda olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

hemen bende başvurayım o zaman. peki durum böyle devam ederse akk tamamen mi kalkacak yoksa sadece yeni üye olacaklara mı uygulayacaklar? tarife değişlikliği yapmayı düşünüyordum.(şuan 10 mb 50 gb paketindeyim)

Mevcut sözleşmeleri ile AKK uygulayamazlar. Sözleşmede açıkça 20 mb internet 50 gb download yapınca hızı 1 mbps'ye düşer diye açıkça yazmadıkları sürece.

Dolayısı ile Hakem heyetine yada mahkemeye başvuran herkes AKK dışına çıkartılmak zorunda kalınacak. Başvuru yeteri kadar çok olursa da külliyen kaldırabilirler.

Ama önemli olan hakkınız olanı almak için bir an evvel hakem heyetine başvurmanız.
  • yıl olmuş 2012 biz hala 1 mbit fiber optikle yeni yıla girecez işe bak :(
  • quote:

quote:

hemen bende başvurayım o zaman. peki durum böyle devam ederse akk tamamen mi kalkacak yoksa sadece yeni üye olacaklara mı uygulayacaklar? tarife değişlikliği yapmayı düşünüyordum.(şuan 10 mb 50 gb paketindeyim)

Mevcut sözleşmeleri ile AKK uygulayamazlar. Sözleşmede açıkça 20 mb internet 50 gb download yapınca hızı 1 mbps'ye düşer diye açıkça yazmadıkları sürece.

Dolayısı ile Hakem heyetine yada mahkemeye başvuran herkes AKK dışına çıkartılmak zorunda kalınacak. Başvuru yeteri kadar çok olursa da külliyen kaldırabilirler.

Ama önemli olan hakkınız olanı almak için bir an evvel hakem heyetine başvurmanız.

ben 1 sene önce üye oldum. tarife değiştirip(20 mbit e geçip) mi başvurayım, hemen mi?

• quote:

quote:

quote:

ben 1 sene önce üye oldum. tarife değiştirip(20 mbit e geçip) mi başvurayım, hemen mi?

tarife değiştirmeden başvurmanız daha faydalı olur kanaatindeyim.

• merhaba,

Uyanıp yeni sözleşemelere 1mbit hız düşümünü eklemişler.Ben yeni abonelik için başvurmuştum, sözleşmede gördüm.Geçip geçmemekte terettüt ettim. Hep söyledikleri TTnet nedeniyle bu uygulamaya geçtikleri 2012 de hız düşümünün uygulanmayacağı yönünde.Ama bence bu işi Superonline sevdi, vazgeçmez.Adamlar kotaları resmen satıyorlar : 50 GB 100 GB 250 GB 500 GB diye. Niye vazgeçsinlerki.
    İncelemeden Superonline ADSL geçmiştim , nasılsa sonra fibere geçerim diye. Şimdi sevmesem de TTnet nasıl geçerim diye düşünüyorum.
    Büyük ihtimal benle yapılan ADSL sözleşmesinde de 1 mbit yazmıyordur.Hız düşümü için Hakem heyetine başvurabilirim ama sözleşme 8 mbite kadar dediği için bir işime yaramıyacaktır ADSL için.

Herkezin yeni yılını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: usmcsas

yıl olmuş 2012 biz hala 1 mbit fiber optikle yeni yıla girecez işe bak :(

31.12.2011 23:59= 1 Mbps
    01.01.2012 00:00= 10 Mbps
  • quote:

Orijinalden alıntı: SymPhoney

quote:

maalesef öyle olmuyor
    yarın öğleye doğru anca yükselir hız ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

quote:

Orijinalden alıntı: SymPhoney

quote:

maalesef öyle olmuyor
    yarın öğleye doğru anca yükselir hız ...

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.