Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
290.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: airport34

her yerde hız ne olursa olsun 1 mp ye düşer yazıyor.. piyango bize vurdu sanırım ,herkesinki 5 e düşmüş :((

Bu arada asıl eleştirilmesi gereken bu. Superonline kalkıp, 20 mb hızı, 1 mbite düşürüyor, yani 20'de 1'e. Bu çok yüksek bir oran, 5 mb'e inmesi daha mantıklı, esas bunun için şikayet edilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

quote:

Orijinalden alıntı: Lucastorn

Ben adamlara kızmıyorum açıkçası, malesef limitsiz alanların çoğu, nasıl olsa limit yok, indir babam indir, izlemeyeceğin kadar film indir, oyun indir, müzik indir, malesef toplum olarak cılkını çıkartmak gibi huyumuz var (buna ben de dahilim, kendimi de eleştiriyorum) sonunda böyle kotalar konulduğunda, vay bilmemneler diye kızıyoruz adamlara.

10 mbit limitsiz kullanıyordum, taşındıktan sonra şimdi yeniden bağlatacağım, 20 mbit 100gb adil kullanım kotalı olanından, 100 gb kota da yetmeyecekse artık, gözümüzü başka birşey doyursun.

Full HD döneminde, 720p mkv dizinin tek bölümünün 1-1.5GB, bir 1080p mkv filmin 10-15GB olduğu gördüğünüz anda, 100 GB kotanın ne kadar düşük olduğunu anlarsınız.

Ha bu kalitede indirmem, 10 yıl öncenin teknolojisi divx indiririm derseniz 100GB hayli hayli yeter.

Lucastorn haklı aslında,zamanında turk telekom adsl hızlarını neden düşük tuttu diye de şikayet ettik,neden 1mbit üzeri değil filan diye.Şu an P2p kullanımı çok yaygın olan bir ülkeyiz,gece koyup sabaha kadar download/upload yapsın diye bırakıp gidenlerimiz de var.Sonra hd filmdi,bluray derken istekler arttı.HD film izlemek istiyorsan tabii izle;fakat şu an Lucas'ın dediği gibi zaten 3.dünya ülkesiyiz,zaten herşeyin lüks harcaması aşırı şekilde mevcut,ülkemize gelen araçların %80 spor araç kategorisinde,enerji tüketimimiz zaten almış başını gidiyor.Vergiler artıyor,buna istinaden ISP önemli değil ister Superonline olsun,ister TTnet isterse Osman net,AKK veya kota koymadığı sürece kimse durmaz,altyapı da doğal olarak yetersiz kalır.Ha eğer ki Amerika,Japonya veya Avrupa ülkeleri ile kıyas yapacaksak bunun aynısını başka bir başlıkta da yazdım,orada P2p yi unut,her indirdiğin medyanın parasını vererek zaten şu an kotalı internetimizden kat kat hatta kotasızdan bile fazlasını veriyorsun.Buna bağlı olarak o adamlar zaten hiçbir zaman deliler gibi download yapamayacağı için ülkelerinde kota uygulaması yok,maalesef bunlarla yetinmek zorundayız.

• SOL AKK uygulamasinda sadece yuzde 1 lik kisim demisti. Buradaki yorumlara bakinca da gayet net anlasiliyor. Etrafa baksaniz bana 50-100 gb yeter diyenlerle doludur. Cogunluk boyle dusundukten sonra SOL geri adim atmaz. Bir gecede binlerce iptal talebi gelmedikten sonra hic umitlenmeyin. Herkes hakettigi sekilde yasar.
  • Az önce mesa geldi yüzde seksenlik kısmı doldurdunuz diye...
    MH yi açıp bildiğim bütün küfürleri etmek istiyorum...
    Başıma bir iş gelirmi acaba MH yi arayıp küfür yağdırsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 7 Aralık 2011; 10:17:51 >
  • Superonline nin kalitesi boyle zamanda ortaya cikiyor, madem oyle o zaman bizde ttnet 49 luk sinirsiz tarifeye devam ederiz , adil kullanim kotasini assan bile hizi cok dusmuyor, ben superonline da kullandim ttnet 49 luk superonline i ezer gecer
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

Az önce mesa geldi yüzde seksenlik kısmı doldurdunuz diye...

Telefonu kapatırlar muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Mahkemeye de verebilirler, küfür, hakaret etmeyin fakat hakkınızı da arayın, uygun dille anlatın şikayetinizi, emin olun daha etkili olur, tecrübeyle sabit.

Arkadaşlar dün ben de 20 mb - 100 gb Adil kullanım kotalı paketten bağlattım. 2-3 saat kadar sorunsuzca kullandım, gece 1 gibi gireyim dediğimde, bazı sitelere girmediğini farkettim. Donanımhaber, shopto gibi sitelere sorunsuz girebiliyorken nedense, facebook, google, hepsiburada'ya girmek istediğimde direk hata ekranı çıkardı. MH'ni mi aramam gerekir? yoksa daha basit bir çözümü var mıdır?

• quote:

Arkadaşlar dün ben de 20 mb - 100 gb Adil kullanım kotalı paketten bağlattım. 2-3 saat kadar sorunsuzca kullandım, gece 1 gibi gireyim dediğimde, bazı sitelere girmediğini farkettim. Donanımhaber, shopto gibi sitelere sorunsuz girebiliyorken nedense, facebook, google, hepsiburada'ya girmek istediğimde direk hata ekranı çıkardı. MH'ni mi aramam gerekir? yoksa daha basit bir çözümü var mıdır?

Benim başıma 1-2 kere gelmişti, modemi resetleyince düzeliyordu.
  • Malesef 3 kere denememe rağmen işe yaramadı.
  • quote:

quote:

Kufur etme,aile boyu beddua et,ben oyle yapıyorum(suc tedkil etmiyor) o anki MH elemanı bayansa kesin aglıyor.Ayrıca telefonu kapatırsa sikayetci olacagını da soyle,kufur ya da hakaret etmiyoruz cunki.Hız 1mb dusunce nasıl sinirlerimiz bozuluyorsa o an elemanında morali allak bullak oluyor.Benim ettigim beddualar baya saglam,besikten baslıyorum kefene sokmaya.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 7 Aralık 2011; 13:59:54 >

• quote:

Malesef 3 kere denememe rağmen işe yaramadı.

Normalde reset atınca düzeliyor,eğer tellcom ip si aldıysanız bazen yavaşlama hatta bazı sitelere girişte problem gibi sorunlar yaşıyorsunuz.Bu arada modem Tılgın mı Pirelli mi ? Meraktan soruyorum :)
  • Dün akşam eve gidip modemi açtığımda sitelere girebildim, sorun çözüldü
    Modem Tılgın, eski evimde de Tılgın vardı, Pirelli ile arasında fark var mı?
  • Pirelli modem biraz daha profesyonel tılgın'a göre, tılgında fazla özellik mevcut değil şimdi son çıkan fw güncellemesi nedeniyle baglantı sorunu yaşatıyor baglantı sorunu yaşayan olursa tılgın'larda arayıp fw düşürtsün sorun çözülüyor 01_19 gibi bir sürüm sorunlu olan sürüm 01_16 sürümünde sorun yok bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

quote:

quote:

Kufur etme,aile boyu beddua et,ben oyle yapıyorum(suc tedkil etmiyor) o anki MH elemanı bayansa kesin aglıyor.Ayrıca telefonu kapatırsa sikayetci olacagını da soyle,kufur ya da hakaret etmiyoruz cunki.Hız 1mb dusunce nasıl sinirlerimiz bozuluyorsa o an elemanında morali allak bullak oluyor.Benim ettigim beddualar baya saglam,besikten baslıyorum kefene sokmaya.....

taytaylan dostum peki sence oradaki kişinin ailesine beddua edince senin eline ne geçiyor ? adil kullanım'a bende karşıyım ama sırf ego tatmin etmek için birinin moralini bozmaya gerek yok. özellikle bayan olursa ağlıyor demişsin, herşeyin birde vicdani tarafı var oradaki kişi de sonuçta bir çalışan ve görevini yapıyor elinde değilki bu konuyu değiştirmek :)

Ayrıca Lucastorn senin soruna da;

Pirelli modem biraz daha profesyonel tılgın'a göre, tılgında fazla özellik mevcut değil şimdi son çıkan fw güncellemesi nedeniyle baglantı sorunu yaşatıyor baglantı sorunu yaşayan olursa tılgın'larda arayıp fw düşürtsün sorun çözülüyor 01_19 gibi bir sürüm sorunlu olan sürüm 01_16 sürümünde sorun yok bilginize.

• 3 gün önce 100gb lık pakete geçmiştim, bugün 25gb ı geçince hızım düştü.sabah aradım 15dk telefonda oyaladılar halletcez dediler.yeni geldim eve artmamış hız.gene aradım telefon numarımı aldılar yetkileler sizi arıycak filan diye.böyle beklersem artmayacak bu hız.yapabilceğim daha etkili birşey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashTrainer

3 gün önce 100gb lık pakete geçmiştim, bugün 25gb ı geçince hızım düştü.sabah aradım 15dk telefonda oyaladılar halletcez dediler.yeni geldim eve artmamış hız.gene aradım telefon numarımı aldılar yetkileler sizi arıycak filan diye.böyle beklersem artmayacak bu hız.yapabilceğim daha etkili birşey var mı?

Merhaba,

Bana paketinizi 100gb'lığa geçirmemişler gibi geldi, eğer geçiripte, kotayı arttırmadılarsa, o zaman fiyasko.
    E-mail, telefon, şikayetvar aracılığıyla şikayetinizi yazın derim.

SymOnline Teşekkürler bilgi için.

Arkadaşlar benim wireless güvenlik ayarım WPA'de, daha güvenli diye WPA2'ye çıkarttığımda, PS3'üm ve HTC telefonum wirelessı göremiyor, neden olabilir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CrashTrainer

3 gün önce 100gb lık pakete geçmiştim, bugün 25gb ı geçince hızım düştü.sabah aradım 15dk telefonda oyaladılar halletcez dediler.yeni geldim eve artmamış hız.gene aradım telefon numarımı aldılar yetkileler sizi arıycak filan diye.böyle beklersem artmayacak bu hız.yapabilceğim daha etkili birşey var mı?

Merhaba,

Bana paketinizi 100gb'lığa geçirmemişler gibi geldi, eğer geçiripte, kotayı arttırmadılarsa, o zaman fiyasko.
    E-mail, telefon, şikayetvar aracılığıyla şikayetinizi yazın derim.

SymOnline Teşekkürler bilgi için.

Arkadaşlar benim wireless güvenlik ayarım WPA'de, daha güvenli diye WPA2'ye çıkarttığımda, PS3'üm ve HTC telefonum wirelessı göremiyor, neden olabilir?

wpa2 yaptığın için göremiyor benim laptop ve cep telefonuda görmüyordu ana bilgisayarın ağ bağlantısını wp2 yapınca sonra sadece wpa yaptım öyle gördü

• quote:

Orijinalden alıntı: ihtirasentrika

geçemez mişim çünkü super online adsl hizmetini telefon hattı üzerinden veriyormuş ben de bundan korkuyordum

e nerden verecekti peki?
  • Bu ulkede yasamaktan utaniyorum... Hirsizlar yiyiciler dolandiricilar yalancilar dinciler ve cahiller hepsi ulkemizde malasef. Superonline adini duydunuz mu kacin. Bu kadar adi bir firma gormedim tanimadim.
  • 90 küsür gb olmuş kotam 3-4 gündür sadece nette takılıyordum kota 100gb olmasın diye downlat da yapmadım.Ama takip ettiğim dizilier.izelyeceğim videolar vardı,onları indiriyorum geçerse geçsin artık yapacak bişe yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 10 Aralık 2011; 19:17:34 >
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.