Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
290.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: airport34

sitelerine yeni bir ekleme yapmıslar.

Adil Kullanım Koşulları ve hız alanı uygulaması 15 Mart 2010 tarihinden sonraki aboneliklerde geçerli olacaktır.
    Bu tarihten önce abone olup 15 mart 2010 tarihinden sonra kampanya değişikliği gerçekleştiren aboneler Adil Kullanım Koşulları ve hız alanı uygulamasına dahil edilirler.

nasıl olsa sözleşlemelerde , " kullanıcı sitedeki herseyı kabul eder " denmiş.. ne ala memleket.

Dün beni arayıp ısrarla yeni kampanya önermeleri bu yüzdenmiş demek ki
  • hesaplıyorum taş çatlasa 25gb kullanmışımdır 50gb kota gösteriyor yarın arayıp ağzıma geleni söyleyeceğim böyle şerefsizlik olmaz

100gb'ın yarısını kendileri dolduruyor bunların
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

hesaplıyorum taş çatlasa 25gb kullanmışımdır 50gb kota gösteriyor yarın arayıp ağzıma geleni söyleyeceğim böyle şerefsizlik olmaz

Tahmin ediyordum zaten kota sorunlarının da çıkacağını. Kota muhabbeti ne zaman düzgün hesaplanmış ki şimdi hesaplansın. Millet şimdi gıdım gıdım kota hesaplayacak bundan sonra.
  • Bende geçen sene ttnet kullandım orada adil kullanım hakkı 25 gb idi ve siz 100 gb ye burun kıvırıyorsunuuz?Bende sınırsız internetin adil kullanım hakkı saçmalıgı adı altında limitli yapılmasına karşıyım ama bide bardagın dolu tarafından bakın.Benim geçen sene ttnetle gördüğüm hız 0043 idi resmide vardı.Kapatmak için başvurdugumda aradılar ben istersem 25 gb yi 100 gb yapabiliriz dediler.Bence superonline iyidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

hesaplıyorum taş çatlasa 25gb kullanmışımdır 50gb kota gösteriyor yarın arayıp ağzıma geleni söyleyeceğim böyle şerefsizlik olmaz

Tahmin ediyordum zaten kota sorunlarının da çıkacağını. Kota muhabbeti ne zaman düzgün hesaplanmış ki şimdi hesaplansın. Millet şimdi gıdım gıdım kota hesaplayacak bundan sonra.

azönce aradım ilk kontrol etti 30-35gb fln kullanmışsınız dedi sonra başka biryerdende kontrol ediyorum dedi 25-30gb kullanmışsınız dedi

ee dedim nette 50gb gözüküyor neye inanalım 100 dedimi indiriyonuz hızı dedim işte 100gb olunca şikayetiniz olursa arayın yine kontrol edelim dedi iyi dedim kapattım

nasıl bir sistemse bi25gb bi 30gb netten 50gb gösteriyor, şimdi işin yok ne indirdin neetin hesabını tut yoksa anında geçirebilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 3 Kasım 2011; 22:16:08 >

• Arkadaşlar,bu ayın ilk millilerinden biride benim.Hızım an itibariyle 1 mbit.ANcak şu an işlem merkezinde download miktarım 41 gb gözüküyor ve hiçbir şekilde telefonuma mesaj da gelmedi.Bir anda netim 1 mbit e düştü.1 saattir bunun kavgasını yapıyorum.

Yetkilisiylede görüştüm sistemde download bilgilerinin geç işlendiğini ve telefon konusunda da arıza olduğunu mesajın bu yüzden gelmediğini kabul ediyor,bunun cezasını ben niye çekiyorum dediğimde de bir sürü şey anlatıyor.

Birde utanmadan 20 mblik pakete geçirelim sizi diyor rezil herifler.10 mbit lik taahhütüm bitsin diye gün sayıyorum adam utanmadan yeni taahhüt öneriyor bana.Artık burnuma kadar geldi iptal ettiricem dedim 200-400 arası fatura çıkartıyor haysiyetsizler.

Lanet olsun Superonline a geçtğim güne,sanırım ne kadar bağırsak ta birşey olmayacak bizi seve seve değil diğer türlü yola getirecekler...

• banada 1 gb kota yazmışlar. youtubedan 1-2 video izledim o kadar. şikayet sitelerine yazmak lazım. kota kullanım detaylarında ayın biri için 400mb yazmışlar, ayın 2 si için kullanım detayı bulunmamaktadır diye yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 3 Kasım 2011; 22:27:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orijinalden alıntı: airport34

sitelerine yeni bir ekleme yapmıslar.

Adil Kullanım Koşulları ve hız alanı uygulaması 15 Mart 2010 tarihinden sonraki aboneliklerde geçerli olacaktır.
    Bu tarihten önce abone olup 15 mart 2010 tarihinden sonra kampanya değişikliği gerçekleştiren aboneler Adil Kullanım Koşulları ve hız alanı uygulamasına dahil edilirler.

nasıl olsa sözleşlemelerde , " kullanıcı sitedeki herseyı kabul eder " denmiş.. ne ala memleket.

Dün beni arayıp ısrarla yeni kampanya önermeleri bu yüzdenmiş demek ki

Bunların hukuk departmanlarını tebrik etmek lazım...

Bir kere müşterininin haberi - onayı olmadan hizmette değişiklik yapıyorsun ve bu değişikliği müşterinin aleyhine kullanıyorsun...

Ardından web sitene geçmişe dönük kural koyuyorsun...

Adama demezler mi kardeşim sene 2011 hatta 2012 sen kalkmış 2010 senesinde yapmış olduğun işlemler için kural koyuyorsun hem de bunu müşterinin aleyhine yapıyorsun. Oraya 03 kasım 2011 den sonra kampanya değişikliği yapan aboneler yazsaydı belki bir şansı olurdu ama bu ifadeyle çoook zor. SOL yatsın kalksın dua etsin Türkiyede bu işi yapıyor medeni bir memlekette olsaydı ayağından çorabını alırlardı adamın

Uzun sözün kısası SOL un eski abonelerini başka şekilde kandırması lazım ama bu hukuk takımıyla olmaz ne iş yapsalar ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar,herhalde avukata para vermemek için stajyer avukat çalıştırıyorlar

• Bence de. Hele bu en son ekleme, gördüğüm en saçma hareketleri oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

Bende geçen sene ttnet kullandım orada adil kullanım hakkı 25 gb idi ve siz 100 gb ye burun kıvırıyorsunuuz?Bende sınırsız internetin adil kullanım hakkı saçmalıgı adı altında limitli yapılmasına karşıyım ama bide bardagın dolu tarafından bakın.Benim geçen sene ttnetle gördüğüm hız 0043 idi resmide vardı.Kapatmak için başvurdugumda aradılar ben istersem 25 gb yi 100 gb yapabiliriz dediler.Bence superonline iyidir..

İyi de sorun şu ki,olmayan download lar ekliyorlar artık.Yani "100 Gb AKK var,ona göre kullanayım " diyemiyorsun,sabah bir bakmışsın adamlar 2 gb eklemiş,ertesi gün sabah 4.30 da 1.5 gb downlad gözüküyor,sistem kafasına göre download ekliyor.
  • Kotalarına bakan arkadaşlar ay seçimi yapmadan sadece yıl seçimi yaparak kotalarını kontrol edebilirler mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

Bende geçen sene ttnet kullandım orada adil kullanım hakkı 25 gb idi ve siz 100 gb ye burun kıvırıyorsunuuz?Bende sınırsız internetin adil kullanım hakkı saçmalıgı adı altında limitli yapılmasına karşıyım ama bide bardagın dolu tarafından bakın.Benim geçen sene ttnetle gördüğüm hız 0043 idi resmide vardı.Kapatmak için başvurdugumda aradılar ben istersem 25 gb yi 100 gb yapabiliriz dediler.Bence superonline iyidir..

İyi de sorun şu ki,olmayan download lar ekliyorlar artık.Yani "100 Gb AKK var,ona göre kullanayım " diyemiyorsun,sabah bir bakmışsın adamlar 2 gb eklemiş,ertesi gün sabah 4.30 da 1.5 gb downlad gözüküyor,sistem kafasına göre download ekliyor.

Ben şimdi yine baktım , gece 04:30 da kapatmısım güya.. ben o saatte kaçıncı rüyamı görüyordum acaba

artık gülüyorum yani, yapıcak birsey yok. an itibariyle downloadım 42 gb görünüyor.. benım hesabıma göre 30 larda olmalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 4 Kasım 2011; 9:42:04 >

• AKK'nın saçmalığının hepimiz farkındayız. Peki yeni tarifeleri gördük mü?http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx
    Burada eski limitsiz 20mbps tarifesnin de, yeni 100GB AKK'lı 20mbps tarifesinin de 69TL olduğu yazıyor. İnanamadığım için e-mail attım bu tarife önceki üyeler için de mi geçerli diye. Bekliyorum sonucu bakalım.

Superonline siteme daha geçen ay geldi ve ben limitsiz 20mbps için 50TL vereceğimi düşünerek üye oldum; 70TL olursa verdiğim taahhüdün cezasını öder iptal ederim hesabımı. Müşteri ancak bu kadar aptal yerine konulabilir yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kojiroh

AKK'nın saçmalığının hepimiz farkındayız. Peki yeni tarifeleri gördük mü?http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx
    Burada eski limitsiz 20mbps tarifesnin de, yeni 100GB AKK'lı 20mbps tarifesinin de 69TL olduğu yazıyor. İnanamadığım için e-mail attım bu tarife önceki üyeler için de mi geçerli diye. Bekliyorum sonucu bakalım.

Superonline siteme daha geçen ay geldi ve ben limitsiz 20mbps için 50TL vereceğimi düşünerek üye oldum; 70TL olursa verdiğim taahhüdün cezasını öder iptal ederim hesabımı. Müşteri ancak bu kadar aptal yerine konulabilir yahu.

bu 69 luk 100 gb limitli tarifeyı 24 ay taahhütle 49 tl ye veriyorlar.

• 2 ay önce fiber bağlattım, sözleşme imzalattırmayı unutmuşlardı.aradılar şimdi müsaitseniz gelelim imza atın diye.imzalamazsam tahaütten cayma hakkım oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashTrainer

2 ay önce fiber bağlattım, sözleşme imzalattırmayı unutmuşlardı.aradılar şimdi müsaitseniz gelelim imza atın diye.imzalamazsam tahaütten cayma hakkım oluyor mu?

Evet olur. Çünkü ortada imzalı bir sözleşme yok.
  • arkadaşlar banada 100gb 2Mbit seçeneğini sundurlar iki sene taahhütlü kabul ettim aklıma takılan soru varda sizden yardım bekliyorum

100 gb geçtiğim zaman oldu ki hız kesilmedi misal 110 gb da hız 1 mbite düştü bir sonraki ay bana bu 90 gb kota olarakmı döner yada 100GBdan mı yine başlarım teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lsengul

arkadaşlar banada 100gb 2Mbit seçeneğini sundurlar iki sene taahhütlü kabul ettim aklıma takılan soru varda sizden yardım bekliyorum

100 gb geçtiğim zaman oldu ki hız kesilmedi misal 110 gb da hız 1 mbite düştü bir sonraki ay bana bu 90 gb kota olarakmı döner yada 100GBdan mı yine başlarım teşekkürler

150 gb da düşürse bile diğer ay 100 gb hakkın olur.
  • Gecmiş olsun benim hız gene düştü
    26 Gb olmuş daha ayın 5inde ben bu interneti gecen sene alırken akk 50 gb diye biliyodum ordanda geçirdiler bize ne diyim Allahsız SOL
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashTrainer

2 ay önce fiber bağlattım, sözleşme imzalattırmayı unutmuşlardı.aradılar şimdi müsaitseniz gelelim imza atın diye.imzalamazsam tahaütten cayma hakkım oluyor mu?

Crash Memnun değilsen sakın imzalama sözleşmeyi. Hiçbirşey imzalamak zorunda değilsin. Ne derlerse desinler inanma.
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.