Şimdi Ara

Superonline bizi dolandırdı, kandırdı !! (SS li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar bundan yaklasik 2-3 ay önce Superonline da tahhut yeniledik. 8mbps e kadar 50gb akk li kullanırken daha yuksek hiz istedim once vdsl 35mbps alacaktım sonra port yok dendi hattimin en yuksek hızını cok kez arayıp sordum 16mbps dendi bizde bağlattık 16mbps 50gb. 3 ay boyunca hic alamadık her şikayetimde güncellediler felan olmadı. 1 kere turk telekomdan geldiler apartmandan yaptilar ayarladilar elektrikci çağırın o halletcek gerisini biz çağırdık yine olmadı bidaha geldiler bu sefer hızının 8mbps destekliyor dendi. Daha sonra Ankara'dan arandık turk telekomdan hattınız en fazla 8 destekliyor. Ben diğer issleri aradim emin olmak icin yine 8 mbps destekliyor dendi bizde surekli koplamalar olunca ve daha yüksek ücret ödeyince iptal ettirmek istedik 100kusur ₺ tahhut cikardilar biz tahhut ödemek istemiyoruz. Ne yapmalıyız boyle sikinti yaşayanlar yardim edermisiniz.
    Superonline bizi dolandırdı, kandırdı !! (SS li)
    Superonline bizi dolandırdı, kandırdı !! (SS li)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Btk'ya şikeyet edin hocam. Superonline'e derdinizi anlatmaya çalışarak vakit kaybetmeyin. Neticede telefonda size vaad ettikleri hızı veremiyorlar. Konuşmalarınızda kayıt altına alınmıştır. Ben zamanında Tv modüllü üyeliğimi bitirmek için Dsmart'ı şikayet etmiştim,3 gün içinde sonuçta almıştım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanri12

    Btk'ya şikeyet edin hocam. Superonline'e derdinizi anlatmaya çalışarak vakit kaybetmeyin. Neticede telefonda size vaad ettikleri hızı veremiyorlar. Konuşmalarınızda kayıt altına alınmıştır. Ben zamanında Tv modüllü üyeliğimi bitirmek için Dsmart'ı şikayet etmiştim,3 gün içinde sonuçta almıştım.

    Aynen hocam güzel bir üslupla sikayetimi dile getirecegim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle. Anlaşılır ve sakin bir dil ile şikayetinizi yazın. Sonrasında tekrar anlatmak zorunda kalmazsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Btk da artık sonuç vermez oldu hazır cevapları veriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir hat değerlerinizi paylaşır mısınız ? O upload hızı nedir öyle hatta bir problem olmasın belki sizin düzeltebileceğiniz bir şeydir ?
  • Superonline ile sorun çözmeye çalışana kadar BTK'ya başvurun. Kaymakamlığa yakın iseniz tüketici hakem heyetine gidin derdinizi anlatın. İcabına bakarlar. Bu haysiyetsiz sıfır müşteri odaklı firmaya verdiğim kuruşu dahi helal etmem.
  • Upload in çok düşük.



    İkincisi sana 8 mbps hız verip 16 mbps lik tarifede tutamaz. Eski tarifene geri taşıması lazım



    Tüketici.btk.gov.tr ye yazabilirsin.



    Üçüncüsü ülkede hala hatti 8 mbps yi kaldırmayan yerler var. İnşaat halinde daha bitmemiş sitelere on binlerce tl harcayip fiber alt yapı getireceklerine ilk bas hattı 8 mbps desteklemeyen yerlere bir saha dolabı koysunlar yazık günah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ISS lerin çoğu nitelikli dolandırıcılık alanında Master yapmıştır
  • superonline kadar berbat bir firma görmedim. bikere başvurmuştuk. tam 3 ay geçmesine rağmen hizmet başlamadı. ve birsürü telefon trafiği yaşadık. en son modemi iade edemedik. karşında muhatap yok. genel merkeze gittik. zar zor iade ettik. siz siz olun kesinlikle bu firmaya bulaşmayın. pişman olursunuz
  • taahhüt kapsamında bir alt pakete geçmemin mümkün olmayacağının uyarısını zaten yapıyorlar üst pakete geçebilirsiniz geçmiş olsun.
  • Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu hocam.

    Superonline bizi dolandırdı, kandırdı !! (SS li)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upload SNR değeriniz çok düşük bu kadar düşük olması normal değil ya kabloda sıkıntı var yada bağlı olduğunuz adsl portta , ankastreden eve gelen kabloyu değiştirmenizi tavsiye ederim oda olmadı bağlı olduğunuz santraldeki adsl portu değiştirmeniz gerekiyor kesinlikle upload hızı normal değil çünkü.
  • mdemirbozan57 kullanıcısına yanıt
    bu konuda sorumluluk TT'de TT bozuk portla döküntü bakır hatları ile hizmeti sabote ediyor hatta youtubeta kanıtlı videosu var...
  • Port değişim talebinde bulunun, türk telekom il müdürlüğüne gidip dilekçe yazın hat değerleriniz deki hat zayıflama değerinin yüksek ve snr değerinin düşük olduğunu belirtmeniz gerekiyor. Mümkün se başka bir modemle kontrol edin. Splitter varsa kaliteli yeni bir splitter temin edin. Hattımız da ek vs varsa kontrol edin. Mümkünse yeni hat çekin. Ankastre deki değerleri öğrenin kaç mb's geldiğini modemi ankastrenin yanına bağlayıp kontrol edin. Şimdi lik bu kadar. Şikayet merci ne çıkmadan önce bunları yapın veya yaptırın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhsinmrtkeskin M kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 lere tt den geldiler 2 kere elektrikci getirdik en son yeni hat cektirdik aşağıdan ama yine ayni bi upload hizibartti
    Ttden gelen adamlar dedi 35mbps alabilirsiniz ama bos port yokmus superonline oyle dedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royals11 -- 22 Nisan 2017; 10:38:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.