Şimdi Ara

Superonline bağlantı kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hızım 16mbit adsl. yaklaşık 3 saattir internet bağlantım 3-5 dakikada bir kopuyor. superonline müşteri hizmetleriyle iki kere görüştüm altyapı yetersizliği var dediler. halbuki 5-6 aydır 16mbit kullanıyorum. hızımı 12mbite düşürdüler hala kopma yaşıyorum. hızımı düşürmekten başka bir çözüm önerileri yok. bu kadar saçma bir kurum olamaz. arıza kaydı oluşturun teknik destek gönderin diyorum altyapı kaynaklı sorun olduğu için yapamayız diyorlar. ne yapmamı önerirsiniz ? turk telekomu arasam bu sorunla ilgilenirler mi?

• telekom malesef yardımcı olmuyor. hat tsol'ün kontrolünde olduğu için. eğer ki sinyal değerleri ile ilgili sorun varsa bunu çğarı merkezi görebilir. bunun dışında kabloları kontrol edebilirsiniz. görünürde birşey olmasa bile oksitlenmiş kablo adsl'in en büyük düşmanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

telekom malesef yardımcı olmuyor. hat tsol'ün kontrolünde olduğu için. eğer ki sinyal değerleri ile ilgili sorun varsa bunu çğarı merkezi görebilir. bunun dışında kabloları kontrol edebilirsiniz. görünürde birşey olmasa bile oksitlenmiş kablo adsl'in en büyük düşmanı.

superonline hat değerlerimin normal olduğunu söylüyor. durduk yere internette böyle bir kopma yaşanabilir mi ? yalın adsl kullanıyorum dışarıdan gelen kalın bir kablo var içeride de başka bir ince kabloyla modeme bağlı. o ince kabloyu değiştirsem sorun çözülebilir mi ?
    5 kere aradım superonlineyi bana ethernet kablosunu değiştirin format atın diyolar. modemin ışıkları gidiyo diyorum anlamıyorlar.
  • snr marjin düşükse kopma yaşayabilirsin en kötü 6.0 sınırdır müşteri hizmetleri ara adsl hat hız ölçümü yapmalarını iste

bir modem bağlantı arayüz durum resmini ekle ona göre yardımcı olabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix41 -- 16 Ekim 2014; 16:08:34 >
  • atrix41 kullanıcısına yanıt
    16mbit hızımı 12mbit e düşürdüler şu an resim aşağıda
     Superonline bağlantı kopması
  • değerlerin gayet iyi ama sorunun tahminim hat zayıflaması yüzünden olabileceğini düşünüyorum az önce yazdığım gibi müşteri hizmetleri ara adsl hat hız ölçümü yapmalarını iste sen yinede telefon kablolarını kontrol edin ek filan varsa diye
  • yalın adsl için dışarıdan gelen kabloya bağlı ek kabloyu değiştirdim. modemi resetledim yeniden kurdum 45 dakikadır internetim çalışıyor. teşekkürler herkese biraz ping var ama düzelir sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence vdsl2 ye geçin kopmaların ondan olacagını düşünüyorum.Kart degişiminden sonra adsl hatlar genelde kopmaya baslıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2gün sonunda yaklaşık 15 kere telefon açtım her seferinde farklı kişi çıktı sonunda biri arıza kaydı oluşturmayı önerebildi. internetin hiçbirşeyinden anlamayan insanları bünyesinde çalıştıran boş bir kurum sadece.
    yaklaşık 5 sene ttnet kullandım ve tek bir problemde teknik ekip gönderdiler.
    arıza kaydı oluştu 1 gün geçti hala haber yok. kesilmeler devam etmekte.
    superonline başvuru yapacakları uyarıyorum kendileri ikna olmadıkça şikayetinizin hiçbir önemi yok. aynı fiyata hatta üniversite öğrencilerine daha ucuz bir fiyata gidin ttnet bağlatın en azından teknik destekleri var ve bayileri fazla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.