Şimdi Ara

SUPERONLINE ANLIK INTERNET GIDIP GELMESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 20 dk arayla bazen 5 dk arayla sürekli anlık İnternet kopması yaşıyorum. arıza kaydı oluşturdular alt yapı saglam dıyolar bina girişi ile modem arasındaki kabloya bakın diyorlar ben elektrikçi olarak kontrol ettiğimde kabloda sıkıntı görmüyorum.
    sorun ne olabilir. modem sıfır modem .
    hat değerlerim şöyle
    SUPERONLINE ANLIK INTERNET GIDIP GELMESI

• aynı internet aynı skınıtılar bendede var ping lol 73 lerden 600 700 lere çıkıyor son 6 gundur belli zamanlarda böyle oluyor modem değerlerimiz bile eşit gibi batman da oturuyorum ttnet 100 kere arıza kaydı yaptım hikaye

AMD 64 X2 4800+ 2.5GHZ -- BIOSTAR TF560-A2 NF560-A2 DDR2 -- adata 2x1 gb 800 mhz soğutuculu --
    palit gts 450 sonic 1 gb -- 320 gb hdd 16 mb --
    21.6 inch samsun 223bw
  • yardımlarınızı bekliyorum ?
  • Son 1 hafta fiber bende de sıkıntılı. Superonline sitesinde kablosuz ağ iyileştirmeyi kaldırmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -sKypeR-

Son 1 hafta fiber bende de sıkıntılı. Superonline sitesinde kablosuz ağ iyileştirmeyi kaldırmışlar

Benim kullandığım 50 Mbps fiberde de sıklıkla hız dalgalanmaları oluyor. Ben genelde modemde kanal ayarları kısmından 1-13 arası kanalları seçerek deneme yapıyorum ve çoğunlukla da 11. kanal en randımanlı çalışanı oluyor. Yani sitede en az kullanılan kanalı bulmaya çalışıyorum ki en yüksek hızı alabileyim.

Orijinalden alıntı: -sKypeR-

Son 1 hafta fiber bende de sıkıntılı. Superonline sitesinde kablosuz ağ iyileştirmeyi kaldırmışlar

Son bir haftada bendede basladi. Mobil legend oynarken ping surekli guzuktugu icin bakiyorum 23 ve 63 arasi gidip gelirken birden 200 ustu oluyor. 3.5 saniye suruyor sonrasinda normale donuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Redeemertr

Son 1 haftadır superonline fiberde sık sık ardarda kopma yaşıyorum. Modemi değiştirdiler yine aynı..

Son bir haftada bendede basladi. Mobil legend oynarken ping surekli guzuktugu icin bakiyorum 23 ve 63 arasi gidip gelirken birden 200 ustu oluyor. 3.5 saniye suruyor sonrasinda normale donuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 32. gün bugün sorunu halen çözemediler. ev tesisatı modem değişti fakat sorun devam ediyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.