Şimdi Ara

Superonline-age of conan ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,

    8mb limitsiz ttnet kullanicisiyim. bu haftasonu superonline fiber 20mb sınırsıza geçmeyi düşünüyorum. fakat oyunda ping konusunda korkularim var.

    oyunda latency degerlerim 90-120 arası değişmekte. ( bu aralar funcom kaynakli sıkıntılar var gerçi 150-600 arasi oluyor)
    fibere geçersem daha kötü olmasından şüpheleniyorum. Fiber kullanan arkadaşlar konu hakkında (latency degerleri vb.) detaylı bilgi verebilirlerse cok makbule geçecek. şimdiden teşekkür ederim.

    Fsen



  • 20 mb kullanırsan 75-100 arası pingin olucak
  • Eyv Cok saolasin dostum.
  • son durum ;

    evde şu anda hem ttnet hem fiber aktif

    8mbit ttnet (75tl tlf faturası dahil)
    20mbit fiber (55tl)

    age of conan latency durumu
    ttnet : 115-180ms
    fiber : 60-85ms

    oyunda ciddi anlamda hızlanma oldu :)
  • Bende TTNet var 60-140 arası gün içi. 60-80 arası gece 1'den sonra.
  • yeri değil ama sorucam age of canon indirmek istiyorum ama paralımı bu oyun her ay para ödiycekmiyiz?
  • Oyun toplaminda 34gb. Su anda ucretsiz ama raid yapabilmen icin aylik 30 tl gibi bir ucreti var.level 80 olana kdr bedava takilip begenirsen parali moda istedigin zmn gecebilirsin. Pvp sistemi olarak emin ol piyasada hicbir Oyun yanindan bile gecemez, rakibii yoktur. Pve seviyorsan swtor daha basarili diyorlar.
  • Xanthor haklı 80 lvl a kadar bedava oyna ufak lvl da yapacak bir şey yok sadece lvl kasacaksın, bedava oyna hoşuna giderse aylık ücret ödersin. Xanthor un dediği gibi PvP AOC de gayet güzeldir, PVE iade eder diyebilirim, Swtor PVE de gayet başarılı.
  • Yalniz house of crom diye bir patch geldi Cok guzel. Acayip eglenceli kesinlikle gorulmesi lazim.
  • Ventte arkadaşlar bahsediyor ama Swtor PVE daha cazip:) Örnek vermek gerekirse pet sistemi harika Örnek: Priest oynuyorum ama tanklık yapabilen petim var ve resmen tanklık yapıyor, Dün akşam bir istance a girdik ve tank yoktu o pet bize yapabildiği kadar tanklık yaptı:) analamasamda görev video ları var izlamesi güzel oluyor, PvP iyi denmiyor AOC PvP bakımından gayet güzel, AOC ye gösterdiğim sabrın birazını Swtor a gösteriyorum.
  • Guardianın,full plate giymiş rouge olduğu,kıçı kırık assasinlerin bile 3000-4000 arası dmg attığı,eni kökü 5 mini game haritası üzerinden death match yapıldığı(tabikide bayrak kapma ama,bayrak kapması gereken soldier sınıfını her nedense kill peşinde koşarken görüyoruz),saçma sapan party bugının ve bu bugın 2-3 aydır kaldırılmadığı bir oyundaki pvp nin mi güzel oldğunu söylüyorsunuz?
    Grafiklere aldanmadan(ilk başta bende grafik yüzünden başlamamıştım) warhammer oynayın,pvp yapın,pvp konusunda bir daha konuşalım.

    Ama bana,grafik,karakter esnekliği,dövüş animasyonu,bol miktarda kan,realizm deyin,size kesinlikle Conan derim.
    Conandaki klavye tecrübesi ve klavyeye hükmetme,hiçbir ama hiçbir mmorpg de yoktur.Dahada öteye gideyim,birçok single player oyuna bile fark atar bu özelliği.Oyunculuğu çok ama çok ön planda tutan bir oyundur conan.Amma lakin pvp lvl 10 olmuş bazı guardlar var.Adamlar bildiğin kıt!Ama işte balance yokki oyunda.O kıt adam bile en fazla kille sahip olup oyundan çıkabiliyor.
    Conanda oyunculuğun en önemli olduğu class kesinlike conq'dur.Zaten normalde fazlaca bir etkisi olmayan conq,birde yanlış ellerle buluşursa tam bir hayal kırıklığı.Lakin O'nu birde ustalarından izleyin(ben değilim ha)!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuSaT28 -- 17 Ocak 2012; 19:50:14 >




  • Pvp level itemleri onemli. Benim bs lvl 10 , 4k crit atsa atsa anca sin atar o da armoru dusuk kesmesi uzun surmuyor olsun o kadar. Su anda. Conq guzel class ama bs karsisinda sansi % 0. Ayni sekilde sinin conqa karsi sansi 0. Tabi bir taraf noob olursa durum degisir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xanthor

    Pvp level itemleri onemli. Benim bs lvl 10 , 4k crit atsa atsa anca sin atar o da armoru dusuk kesmesi uzun surmuyor olsun o kadar. Su anda. Conq guzel class ama bs karsisinda sansi % 0. Ayni sekilde sinin conqa karsi sansi 0. Tabi bir taraf noob olursa durum degisir.

    ''Armoru düşük kesmesi uzun sürmüyor...'' kime göre.Git onu birde necrolara anlat.Dullpain denilen olay evlerden ırak.Ha diğer taraftan dullpain yoksa 0 cast time li,pom kb si var.Sinlere öyle bir koyuyorki o.Funcom dps-heal-armor olayını bir türlü dengeleyemedi.eskiden sinler soulleri vurarak alırdı.Şimdilerde tek tık 4 soul.Bu şekilde sin tasarlarsan olucak olduğu odur.Sin dediğin classla barbar denilen classı aynı katagoriye koymak hangi akla hizmet.Barbarların tek kesemediği class guarddı vakti zamanında.Barbar, harbi Conandı oyunda.Kendine saniyler içinden muhteşem heal atan class;Barbarian!Bu adam neydi ALLAH AŞKINA.Ama tabi son birkaç patchden sonra düzenlediler.Peki ya guardları nereye koyucağız.Var mı daha iyisi?He çok çok çok süper dt lerin kestiğini gördüm guardları.Ama kesen adamlarda combo skip sayesinde yapıyorlardı o işi.
    Oyunda kesinlikle blance eksikliği çok fazla.Oyunda open world pvp yok.Yok abi.Eskiden bori vardı millet biraz olsun birbirine girerdi,şimdilerde oda kalktı.Open world pvp,yada rvr yada gvg olmadığı için,kimse kendine biçilmiş görevleri yapmıyor.Yav bir tankın,arkadaşına atıcak olduğu guard olmazmı,evet conan camiasında yok.
    Ha birde gerçek zamanlı kombo muhabbeti yok oyunda.Ben bunu sonralardan keşfettim.Özelliklede sin oynarken.Adam kombo yapmaya başlasın yeter,sen mapin diğer ucunda ol,o dmgi hepsini yiyorsun.Arkadaş ben vur-kaç yapıcam.Ama buna conanda izin yok ve bunun adı güzel pvp!
    Sizlere bunlar için dedim warhammer diye.Ömrümde gördüğüm ve herhalde dahada göremeyecek olduğum en muhteşem sistem var orda.Herkes ne yapması gerekiyorsa onu yapıyor.Odanın bir tarafından diğer tarafına polearmla kb atılmıyor.He orda balance süper mi?Tabiki hayır.Ama aradan geçen onca seneye rağmen halen hangi class imba muhabbetleri dönüyor.Conanda sorun, adam direkt guard derler.Warda hernekadar tam classs balance sağlanmamış olsa bile,rvr hakkını verdiği için,o imbalık bir yerden sonra bitiyor.Çünkü ben t2 haritasında 100 vs 100 yaptığım günü bilirim.200 kişinin birbirini biçtiği bir alanda,kimin imba olduğu değil,hangi grubun daha koordineli çalıştığı sonucu belirliyor.
    Mesela bak dostum, orda bu sin gibi class var.Ne yapıyor biliyor musun:Gözüne bir tane av seçiyor.Bu av genellikle grubun arkasındaki healer yada uzun mevzil dps oluyor.Kombat olsun yada olmasın 30 saniyelik hideye giriyor.Sonra o 30 saniyede rakibinin arkasına geçip,bir anda hide çıkıp(sin gibi hide den çıkp 2k vurmak yok)4 temel vuruş yapıyor.Soul depoluyor ve son vuruşla avını öldürmeye çalışıyor.Bildiğin leopar.Harika bir sistem.Ama tabi bu adam bunu yaptıktan sonra ya kaçıyor yada oracıkta ölüyor.
    2. bir avı öldürme lüksü yok.Vuracak kaçacak.Taktik bu.Bu taktiği ne zaman değiştiriyor;Ne zamanki grubundaki bir tank kendine guard attı işte ozman.Conandaki sin ne yapıyor;aç dullpaini 3 demo indir çık.Var mı böyle bir muhabbet ya.

    Neyse dostum,oldukca uzun oldu.Biz sadece yazarız ama oyun yapımcıları bildiğini okur.




  • bu oyunda zerre kadar pve den anlamam(gercı tum oyunlarda pve den nefret ederım) zamında arkadaslar yardım ettı 80 lwl oldum (arkadas kastı ve dızdı) 5 ay oncesıne kadarda fuury serwerınde hemen hemen basa oynuyan tos lardandım (Yashiroo) oyunun en ıyı guldı n deydım (nastandir) oyunda yapmadıgımın savas almadıgımız zewk kalmadı nı tekım guild oyuncuları almandı aralarında 3 turk arkadas vardık kendı serwırlarında arkadasları cagırınca guıldı dagıtıp alman serwırına gectıler ben fuury de kalmayı tercıh ettım arkasında 1 pech geldı asaslar costu ve mage caracterler asasa karsı bısey yapamaz hala geldı noobu bıle kesılez hal aldı ve oyundan 5 ay kadar uzak kaldım.
    kendımce oyun aralarında yorumlara gelınce sult4ns clanı olarak 7-8 yıl KO oynadım clanca gırefık acısından zamaınında ıyı oyundu ama hep oyle kaldı . 4 ay warhammer oynadım oyun tamamen pvp dayalı bır oyun en guzelı de lag sorunu yok ve cokta eylencelı AOC a gelınce 2 yıl oynadım ve okadar pvp dayalı oyun oynadım ben boyle pvp sı zewklı oyun daha gormedım evet bazı arkadaslar guıld ve party sıkıntılarından dolayı oyunun pvp sını beyenmıye bılır ama anlatırken bunlarıda acmakta yarar var genel olarak konusacak olursak tum oyunlarda pvp de takım oyunudur zewk almak ıstıyosanda takım halınde oynıyacaksın aoc un saten grafıgıne goresel sahanelerıne kımse bısey dıyemez kale sewaslarında gtx 580 ıle fps 7-8 goruyodum ve sıng oyunlar dahıl bu oyundakı gorsellıkler hıc bır oyunda yok bu oyunu FULL de oynuyan arkadaslar zaten baska bı mmrog oyunu oynıyamaz (kendımden bılıyorum) tum oyunlar yanında super marıo gıbı kalıyor buyuzden warhammerı bıraktım
    guzel donanıma sahıp olan arkadaslar varsa oynamasını tawsıye ederım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.