Şimdi Ara

Age of Empires 3 - ESO online Account sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Age of Empires III almıştım 1.5 yıl kadar önce.. oyun orjinal.. ESO serverlarına oynamak içinde zamanında bir hesap almıştım.. uzun zaman sonra tekrar sardırasım geldi ki hesap adımı unutmuşum.. hiçbir yerede not almamışım.. sonra kullanma kılavuzunda bir okudum ki 1 CD-KEY için 1 account açılıyormuş.. yani daha önce açtığım hesapla bu hakkımı kullanmış oldum.. zaten yeni account almak istediğimde ise "ESO için bu CD-KEY ile 1 hesap açılmıştır" diye uyarı veriyor ingilizce..

Forgot password seçeneği var oyunda ancak kullanıcı adımı bile hatırlamadığım için o da bir işime yaramıyor.. yine kullanma kılavuzunda support.microsoft.com/games 'den teknik yardım alabilirsiniz gibi bir notda düşmüşler ama benim sorunum ile alakalı bir seçenek yok..

ne yapılır şimdi tavsiyesi olan var mı??

• yaw hiç bilgisi olan yok mu arkadaşlar??
  • Eğer hesabının kayıtlı olduğu posta adresini biliyorsan geri alabilirsin büyük ihtimal ile MS'un sitesinden kullanıcı adı ve şifreni tekrar isteyebilirsin ve böylece posta adresine şifreni ve kullanıcı adını yollar Eğer bilmiyorsan, destek bölümünden yardım isteyebilirsin Elinde oyunun kodları var zaten ...

Değiştirme: Benim sorunum ile ilgili destek bölümünde bir seçenek yok demişsin ama buna gerekte yok Sana en yakın gelene işaret koyuver Şahsen ben öyle yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 27 Ocak 2009; 2:53:46 >

• işte şifre göndermek için kullanıcı adını hatırlaman gerekiyot.. problem orada.. oyunda forgot password'a tıklıyorsun nickname istio..
    Can verenin kuluyum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.