Şimdi Ara

Superonline 2, 5 ve 10Gbps Paketleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
293
Cevap
12
Favori
17.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 mbps tarihi eser router ie nasıl verecek o hızı?? tamamen reklam....

İlk çıktığı gün tarife değişikliği istedim. Bir sonraki gün bayi aradı, tabi durumdan haberleri bile yok. Elimizde cihaz yok dediler ve akış iptal oldu. Bende sizin gibi korkmuştum. Ama korktuğum gibi olmadı. Simetrik pakete geçtim otomatik olarak.

Dün tekrar istedim, altyapı kontrolü yapıldı ve bugün sonuçlandı. 2 ve 5 gigabit alabilirsiniz dediler. Tekrar 2 ye geçiş istedim. Bakalım bayi ne diyecek :)

eyvallah, bizim burada altyapı deskteklemiyor diyip çıkıyorlar şimdilik.

Bende ilk aramamda desteklemiyor dediler sonra sizin mesajı gördüm tekrar aradım paketi yükselttirdim. Bakalım yarına servis&bayi kurulum diye aradığında ne diyecek.

Xbox Gamertag : spyx92
  • firetox F kullanıcısına yanıt

hiç ipucu var mı, nereye baktılar nasıl başvurdular? direk çıktı mı?

1000 üzeri kampanya çıkmıyor, sizin söylediğiniz paket düşük diyorum daha düşüğüde var diyor...

• Bizim bayi mi böyle bilmiyorum ama sıkıntılı adamlar. Turkcell 'de de sıkıntı var. Tarife geçişi sorunsuz oluyor. Bayi modem değişim talebi olarak açılan çağrıyı zaten wifi 7 kullanıyor diye iptal ediyor. Bayiyi arıyorum ama ulaşamıyorum. Bir loop a girdik, bakalım nasıl olacak.

İlk aramamda direk altyapınız desteklenmiyor dendi. Şikayet oluşturdum (yanıt gelmedi) sonra forumda bir yazı gördüm şimdi başvuru yapabiliyorum diye bende hiç mh yi aramadan sonline sitesine gidip sanki yeni abonelik yapar gibi altyapı kontrol ettirdim ve başvuru izni verdi ardından mh yi aradım mevcut paketi yükseltmek istiyorum dedim. Başvuru yapıldı servis arıcak sizi dedi ve beklemedeyim. İşin tuhafı başvuruyu aldı şuanda sonline mobil ve web de aboneliğim yok sadece servis başvurusu görünüyor. Bakalım servis ne zaman arayacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

benim yeni abonelik gibi kontrol ederken de ultra paketler çıkmıyor...

şikayet de oluştudum, çünkü bayi ilgilenmiyor, mh işe yaramıyor, başka iletişim şansı yok.

konum neresi?

antalya muratpaşa

ne yaptıkları belli değil, şimdi de banner a geri sayım koydular, neye saydığı belli değil... 18 mart 00:00 a geri sayıyor

Superonline 2, 5 ve 10Gbps Paketleri

Altyapı desteklemiyorsa çıkmıyor xgspon dönüşümün bağlı olduğun olt de yapılmış olmasi gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paketi alıp kullanabilen var mı? Ben başaramadım. Altyapım desteklediği halde alamadım. Bayi sürekli iptal ediyor. MH aradı ont ler hep tek tip diyor. O zaman PR çalışması mı yaptı Turkcell diyorum, hayır diyor. O zaman niye veremiyorsunuz, neden bayi sürekli iptal ediyor diyorum haklısınız diyor. Şu an bu paketleri alıp kullanabilen olduğunu sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalboy101 -- 13 Mart 2026; 19:59:1 >

Bekleyin, ay sonuna kadar sistem oturur. Henüz paketlerin girişini bile sağlayamıyorlar sisteme. Bunu yapamadıkları için yeni ve mevcut müşterilerin geçişi sağlanamıyor. Durum şu an bundan ibaret. Bende bekliyorum 2gbps tarifeye geçiş için.

Uygulamadan ara sıra kontrol edin. Sisteme girişler sağlandığında zaten uygulamadan geçiş sağlarsınız. Bayi ve MH ile uğraşmayın. Şu an için onların yapabileceği birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E99FC1645 -- 13 Mart 2026; 21:21:53 >
  • söyleminizden yola çıkarak ben başvurumu aktifte bekleteyim. ilk 1000mbps paketi çıktığında kuruluma gelenler ilk size kuruyoruz kurulum için Gebze depo'dan aldık geldik demişlerdi. Bölge istanbul olunca daha hızlı aksiyon alınacaktır diye düşünüyorum. Ama sizin dediğiniz gibi'de bu konunun oturması 1 ayı bulur. Sanırsam öndem PR hızlı çıktı ama MH ve Bayi kanalına henüz bilgilendirme tam yapılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firetox -- 13 Mart 2026; 22:41:1 >
  • Bende hala kurulum bekleniyor olarak duruyor, arayan olmadi daha. buyuk ihtimalle biraz zaman alacak evet, anladigim kadariyla normalde yanlarinda wifi 7 modem bile bulundurmuyorlar cok fazla. bu daha da nadir olacaktir, istanbul disinda cok daha yavas olabilir kurulum vs.

son konustugumuzda patch kablolari ont vs her sey farkliymis hepsini degistirecegiz demisti yetkili.

tavsiyem konustugunuz kisilere daha yetkili birini istediginizi soyleyin

Hayir tek core sadece gpon destekli ont yerine xsgpon destekli ont veriliyor onlarında çoğunun portu 10/10g

Genelin aksine ben hız, stabilite ve sorunsuzluk anlamında çok memnunum. Ama yeni paket çıkardıklarında kimsenin kimseden haberi olmuyor. O can sıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalboy101 -- 14 Mart 2026; 12:10:35 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.