Şimdi Ara

Superonline 2, 5 ve 10Gbps Paketleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
12
Favori
17.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kac gbps paketi aldiniz?

bence de gerek yok sfp'ye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Xbox Gamertag : spyx92
  • firetox F kullanıcısına yanıt
    Samsuronline 2gbps olsa ne olur youtube da netflix de yine donacak :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bayram hediyeleri.

KeeneticOS 5.0.8
    Keenetic Hero 5G KN-4110

Yanlış konuya yazmışım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 19 Mart 2026; 15:25:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

dpi vs konular var evet ama ben hic donma yasamadim

spesifik olarak yavaslatma yapmadiklari surece ozellikle netflixte bir donma olmamasi gerekiyor

belki sizin routeriniz ile vs ilgili olabilir

tüm superonline fiber altyapısında sadece yüzde20lik kesim 1 gigabit'in üzerinde hız alacak donanıma sahip.

ben simetrik 1gbps kullanıyorum. binadaki switch'i değiştirmedikleri için üst paketlere geçemiyorum.

Birde Wifi7 modemi kullanan arkadaşlar hangi versiyon kurulu sizde benim uzun süredir kapalı idi güncel mi değil mi bilmiyorum. Ayarlarda da seçenek yok.

• firetox F kullanıcısına yanıt
    Altyapının xgs pon olup olamadığını nasıl anlayabilirim. Bu konuda bilgin varmı.

@abdullahazad dogrudur maalesef, yatirim yapmalari gerekiyor onlarin da. bu bile buyuk gelisme akn falan vardi bikac yil onceye kadar

cat 7 kablo kullandığınızdan emin olun, testi kablo ile yapın. Ağ ayarlarından 10gigabit bağlantı hızı (lan hızı) aldığınızı doğrulayın. Birde 10 gigabit hız için iyi seviye bir bilgisayar gerekiyor, işlemci iyi olmalı bu da aklınızda olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben de memnun olmayanlardan biriyim.

Sansürlü modemler (kullanıcı şifreniz sansürlü ve size bunu vermiyorlar) modem değişiminin imkansıza yakın olması, dpi, routing, peer, ping problemleri...

Tahahhutun bitmesine 10 gün kaldı, arayıp duruyorlar. Kadına diyorum "ben 1 gbit interneti 4K video izlemek için mi aldım?" gelen cevap "arıza kaydı açalım."

Yok kalsın. Kablonet ya da VDSL altyapıdan hizmet almaya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 20 Mart 2026; 11:47:45 >

Konuyu başından beri takip ediyorum. 2gbps paketi aldın, ethernet kartını da değiştirdin. Sansüronlayn sana bu interneti 1.7gbps vermeyi başarabildi diyelim yani her şey yolunda gitti. Sunucu mu işletiyorsun? İnternet kafe sahibi misin? İndirme yapacağın çoğu yer o 1gbps hızları göremiyorken ne indirmeyi planlıyorsun? Sağlayıcının rezalet routingleri yüzünden speedtest haricinde başka yerde o hızları göremeyince ne hissedeceksin?

Şimdi zevkler ve renkler tartışmaz biz millet olarak bu kafadan ne zaman çıkmayı başaracaz diye sorayım bende size ?

Benim önceliğim 2-5-10 değil önemli olan altyapının ülkeme gelmesi ve hepimizin yararlanması. Sansuronline evet ama farklı çözümler ile bazı engelleri atlatabiliyoruz. Xgs-pon gelmiş direk evine 10G internet geliyor Türkiye için çok büyük gelişme. Elimden geldiğincede gücümde yettikte hem desteklerim abone olurum hemde kullanmaya özen gösteririm. Gelelim bu hızlara evet speedtest de görmekte beni tatmin ediyor. Birşeyler indirirken tam olarak hız gelmesede yinede hızlı down yapıyorum. Son olarakda kendim siber güvenlikçiyim teknolojiyi seviyorum bu nedenlede yeniliklere herzaman açıpım.

• İmHyp3rioN kullanıcısına yanıt

Bundan nasıl keyif alırsın diye soran olmadı. Zevkin kursağında kalınca ne olacak dedim. Talep ettiği hizmeti her şey yolunda giderse nasıl tüketeceğini merak ettim zerre miskal eleştiri niteliği taşımamaktadır. Ben de tüketiciyim niye safımdan birini eleştiriyim. Yazdıklarım gayet okunaklı anlaşıldığımı düşünüyorum.

Yorumun için teşekkürler. Bağlantılar sağlam 10G aktif kablo ok. Sahadan gelen sinyalde sıkıntı varmış. Down 4.2Gbit geliyor upload 25mbit i geçmiyor. Router üzerinden de speedtest yapılabiliyor durum aynı. Kayıt açtım bi ara düzelir artık.

• Bay Exe kullanıcısına yanıt
    Hocam 4-5 derken gbit olarak yüksek yani geliyor upload 20mbit civarında kötü olan burası enterasan bir arıza yani.

• 1000/1000 paketi yok mu daha uyguna bunlarda yahu, benim 2.5gbps’den faydalanabileceğim hiçbir şey yok mini pc gigabit, raspberry pi gigabit, deco x50 var mesh için gigabit, bir tek router nanopi r6s 2.5gbps kullanıyorum orda da bir işime yaramıyor.

Bir de bu ultrafiber banner olarak gözüküyordu oradan ilerleyince yeni başvuru gibi davranıyor, orada da altyapı desteklemiyor diyor. Mevcut paketi yükselt diyince de çıkmıyor. Bu altyapının desteklemediği anlamına mı geliyor yoksa arayıp mı yükseltmek gerek? Hemen yandaki binayı seçinde başvurabiliyorum destekliyor diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katates Pızartması -- 21 Mart 2026; 13:50:42 >
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • 1gbps simetrik ile arasinda 300tl var o yuzden her turlu 2gbps daha mantikli

@firetox anladim upload o kadar dusukse bir sorun kesin vardir tabii

bu hizlari ne yapacagiz; ferrari alabilseniz nerede surecegiz diye almayacak misiniz arkadaslar

DM atan arkadaslara cevap veremiyorum maalesef, dogrulama vs istiyor

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.