arkadaşlar alttaki resimlerde modem değerlerimi ekledim.ilk resim 27 haziranda,sonraki resimde bugün ki değerler.bu farkların sebebi akk olabilir mi.benim bildiğim adsl'de akk uygulanmıyordu.forumdaki mesajlar 2 farklı görüşü okumuştum.bazıları uygulandığını söylüyordu bazılarıda ads'de şuan için uygulanmıyor diyorlardı.bu farkların sebebi akk midiri yoksa benim bina içi kablolarda mı sorun vardır.
2 resimi tek mesajda ekliyemedim.daha önce hiç denemediğim için her mesaja tek resim olduğunu yeni öğrendim.bu da bugün ki modem değerleri.
TTnet forumu biraz dolaşırsanız göreceksiniz ki, AKK ÇATIR ÇATIR uygulanıyor. :) Muhtemlen AKK'den kaynaklı bir durum. Gerçi hat değerlerinde de çok fazla değişme var da.
ben teknik konularda fazla bilgisahibi olmadığımdan buradaki bilgili arkadaşların fikirlerini öğrenmek istedim.bu kadar fark olmasını sadece akk bağlamak normalmidir,anlamadım.cevap için teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme