Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (764. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.646
Cevap
68
Favori
607.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz daha devam edicem, dediğin gibi bu sezonuda bitiriyim bakalım devam etmem belki sonra,gerçi sezon finalleri çok güzel oluyor belirtiğiniz gibi sonra devam edesin geliyor

10x22 (Smallville izleyecekler lütfen okumasın. Smallville dizisi ile ilgili spoiler mevcuttur!)

Yuhh resmen Smallville'e bağladılar

Smallville'de Darkness nam-ı diğer "Dark Seid"

Smallville'de "Guard of Darkness" - Tanıdık geldi mi

Ve artık iyice "epic fail" hatalar yapmaya başladılar, sınır tanımıyorlar

*Sam'in Bobby ile iletişime geçmesi. Bobby'nin cennetten çıkması Bu kadar saçmalanmaz yemin ediyorum. Zaten cennet sahnesi de Smallville'den alınma gibi duruyor, aynı mekan Smallville'de de vardı.
    Ayrıca Maden ölüler ile iletişim kurabiliyorsun, neden her seferinde "ben annemi hiç tanımadım" acıtasyonunu yapıyorsun? İnsan 1 kere de annesiyle iletişim kurar değil mi?

*Metatron artık iyice sıktı. Diziye hiçbir etkisi olmamasına rağmen her sezon en az 4-5 bölümü bu herif için harcıyorlar. Eskiden sempatik geliyordu bazen güldürüyordu ama artık bıkkınlık geldi bu herifin boş muhabbetlerinden ve tavırlarından.

*Castiel ve bedenini aldığı adamın eski hayatı. 3-4 bölümde buna ayırmışlar bu sezon. Madem kız konuusunda bu kadar hassastın, ne diye çocuk sahibi bir beden buldun ki? Başka insan mı yoktu? Hem kızın hayatını mahvet, hem annesinin gözünün önünde ölmesine sebebiyet ver ondan sonra "iyi olacak mı" de. Bu kadar da zorlanmaz ki arkadaş. Yemin ederim Castiel karakterinden soğudum bu sezon.

*Şeytanların telefonla iletişim kurması Yuh yemin ediyorum yuh. 6-7 sezon boyunca telefon kullanmayan, telepatik (yada her neyse) güçlerle yada kan büyüsüyle iletişim kuran şeytanlar,
    2 sezondur telefonla iletişim kuruyorlar
    Üstüne üstlük taa kaç sezon önce Crowley'nin bizim çocukların elindeyken büyüyle kurduğu iletişimi, gidip bir şeytan "Surface" tabletinden bir programla buluyor Para hırsı sen nelere kâdirsin.
    Men of Letters'in yüzyıllarca çözemediği kitabı da, Charlie'nin gözümüze gözümüze sokulan "Surface" tabletinden çözmesi de ilginçti ama yine de diğer faillere göre bu biraz daha kabul edilebilir birşey.

*Kurşun işlemeyen şeytan ve meleklerin, yumruk darbeleriyle yere serilmeleri Ben şuana kadar hiçbir sezonda bu kadar yakın temas kurulan bölüm görmedim.

*Ölümlü bir cadının, Cehennemin Kralı Crowley'i ve Castiel'i büyüyle alt etmesi Crowley'i ve Castiel'i maymun edebiliyorsa bir cadı, Men of Letters koskoca Cadı Konseyini nasıl dağıtabildi

*Ve asıl epic fail, Angel of Death'in ölümü. Yok abi bu konuda yorum yapmıcam, ne desem boş. Adı üstünde Angel of Death lan boru mu? Gelip bir ölümlü Angel of Death'i öldürüyor? Şaka dimi
    Micheal ve Lucifer'ı öldüremediler, Angel of Death'i öldürdüler Neremle gülsem bilemedim

Daha belki vardır da şuan aklıma gelenler bunlar. Resmen para uğruna diziyi harcadılar ve iyicene suyunu çıkarıyorlar. Bir yere kadar "olur o kadar mantık hataları sonuçta fantastik dizi" diyorsunda, bu artık mantık hatası olmaktan çıktı. Güzelim diziyi heba ettiler. Çok ağır eleştirdim ama artık bardak taştı 5 sezondur saçma sapan konular işliyorlar. Oysaki 6. sezon finalinden sonra bambaşka bir konuya geçiş yapabilirlerdi, 7. sezon beklentimizde o yöndeydi. Hala yabancı forumlarda "tanrı" gelecek mi muhabbetleri dönüyor. 5. sezondan beri aynı muhabbet. Bu sezon kesin gelecek, önümüzdeki sezon kesin gelecek supernatural eski günlerine dönecek bla bla bla

Önümüzdeki sezonda (kayıtlara geçsin, seneye uplarım mesajımı)
    20 bölüm boyunca "Darkess" i abartacaklar da abartacaklar. 22. bölüm sezon finalinde Sam ve Dean 2 dakika da öldürecek yada etkisiz hale getirecekler. Hatta Smallville'de de böyle oldu. 2 sezon boyunca "Darkness" diye diye meraklandırıp durdular. Arada birkaç kere kapkaranlık birşey gösterdiler. Finalde 2-3 dakika da paket edip bitirdiler.

Kısaca benim önümüzdeki sezondan bir beklentim yok ama yine de Sam ve Dean diyalogları için, Crowley için, Castiel için izlemeye devam edeceğim. Dile kolay 10 sene oldu. Supernatural başladığında doğanlar şuan ilkokul 4'e gidiyorlar, İngilizce öğreniyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 9 Temmuz 2015; 21:19:23 >
    Epic Games @SheppaRD_TR
    Xbox Live @SheppaRD#3244
    Rockstar Social Club @SheppaRD_TR
    Blizzard Battle.net @SheppaRD#21694
  • tunahan95 kullanıcısına yanıt
    Yorumunu görmüştüm ama sezonu bitirmediğim için izlememiştim.

Harbiden videodaki o 2-3 saniyelik kısım, koskoca 10. sezonun özeti.

Bende arkadaşların "finali güzeldi" "derin bir konuya bağladılar" falan yorumlarına bakınca beklentimi biraz yükselttim. Hemde IMDB'de Angel of Death'in resmini görünce dedim bu eleman geldiyse mutlaka birşey olacak.
    Epic Games @SheppaRD_TR
    Xbox Live @SheppaRD#3244
  • 9.Sezonu bitirdim yakında ben de geliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    babaları çıkacak.
  • Bende 1 2 yıl dizilere ara verdim 1 ay içinde tekrar basliyacam en son 7.sezonu izlemiştim yorumları okudum ilerisi için iyi. Şeyler görmedim bu diziye belki devam etmem bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 27 Temmuz 2015; 11:28:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dean 11.sezonun finalinde karanliga arkadan yaklaşır ve büyülü bicagiyla onu yere indirir sonra evcil melek castielle sam gelip onu alip giderler.Hep iyi yorumlar yapardim ama dizi gerçekten bozdu.Ama izlemeye devam edicem neden bilmiyorum belkide 10 senedir izledigim alistigim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tanrı zaten belli.

Orijinalden alıntı: Regulus Black

Tanrı zaten belli.

Kim ?

• Benim bildiğim Chuck

Orijinalden alıntı: Regulus Black

Benim bildiğim Chuck

Ben de o diye teoriler okudum ama bence değil o ama oysada ne zaman kesinlik kazanır ?
  • Kaldığım yerden devam ediyorum en son kaldığım bölümü hatirlayamadim izleyerek bulmaya çalışıyorum 7.sezondayim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıkörtıl -- 15 Ağustos 2015; 13:23:11 >
  • Diziye yeni başladım.Çoğu zaman izlemek isteyip ertelediğim bir diziydi.Şu an çok güzel gidiyodu ki 5. bölüme gelene kadar.Arkadaş şu bölüm yüzünden dün gece ayna karşısında duramadım.Bloody mary aklıma geldiKi ben çoğu aynalı korku filmini izlemiş biriyim.İzlemeye devam edeceğim.Dizi bittiğinde en korkunç bölüm ne diye sorsalar direkt bu bölümü derim
  • Başka korkunç bölümlerde var ama Bloody Marie herhalde ilk sırayı alır. Mirror filminde bile o kadar korkmamıştım Tabi Supernatural'in ilk sezonu izlediğimde daha küçüktük şuan izlesem korkmam sanırım. Supernatural'in ilk 2 sezonunu liseden 3-5 arkadaş beraber izliyorduk gecenin bir yarısı Her gece 3-4 bölüm izleyerek bitirmiştik sonra ben ve bir arkadaş dayanamayıp güncele yetişmek için 3. sezonu da diğerlerine haber vermeden izlemiştik Gece hep beraber izlediğimizde "bence böyle olacak" diyip spoiler veriyorduk 3. sezon finali de efsaneydi, ne senaryolar türetiyorduk 4. sezon şöyle olacak böyle olacak diye.

Ne günlerdi be Lost, Prison Break, Supernatural, Fringe, Stargate Atlantis. Efsane diziler hep o yıllarda çıktı
    Epic Games @SheppaRD_TR
    Xbox Live @SheppaRD#3244
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfallen

Başka korkunç bölümlerde var ama Bloody Marie herhalde ilk sırayı alır. Mirror filminde bile o kadar korkmamıştım Tabi Supernatural'in ilk sezonu izlediğimde daha küçüktük şuan izlesem korkmam sanırım. Supernatural'in ilk 2 sezonunu liseden 3-5 arkadaş beraber izliyorduk gecenin bir yarısı Her gece 3-4 bölüm izleyerek bitirmiştik sonra ben ve bir arkadaş dayanamayıp güncele yetişmek için 3. sezonu da diğerlerine haber vermeden izlemiştik Gece hep beraber izlediğimizde "bence böyle olacak" diyip spoiler veriyorduk 3. sezon finali de efsaneydi, ne senaryolar türetiyorduk 4. sezon şöyle olacak böyle olacak diye.

Ne günlerdi be Lost, Prison Break, Supernatural, Fringe, Stargate Atlantis. Efsane diziler hep o yıllarda çıktı

Hahaha gerçekten anılar ve günlermiş Şimdi piyasada hep süper kahraman,abidik gubidik diziler var :(
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.