Şimdi Ara

Superman ve Russian Twist Hareketleri Zararlı Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ona bakarsan squat dan tut deadlift hepsi nin riski var kendine göre body b yapıyosan her hareket risklidir .
  • supermani bilmiyorum ama twistler sakat.

oblik için sıde plank, palloff press ve db rowlar iyi.

stuart mcgill's big 3 diye aratıp bu hareketlere de bakabilirsin alternatifler için.
  • Supermani sırt antremanı sonrası yapıyorum bitimde yani zararlımı iyimi bir fikrim yok.
  • Zararlı olup olmadığını bilmiyorum ama Russian twist favori hareketlerimden biri
  • postapocalypticCOW kullanıcısına yanıt
    Russian twisti cable ile yapıyorum sanırım cable twist oluyor adı ama ben zararını görmedim zannetmiyorum olduğunu da superman da eminim deadliftten daha az risklidir ki arkadaşların da dediği gibi dumbell curlde bile risk var , ağırlık çalışıyorsan olacak bunlar veya bench presste ağırlığı üstüne düşürebilirsin ki muhtemel kaburga kırığı olur yani çok düşünme bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • twistlerin her türlüsünün Allah belasını versin 1 ay sakat dolaştım belde kas zedelenmesinden dolayı. Adım atamayacak hale kadar geldim. Ve doktor tedavi sürecinde süperman hareketinin biraz daha kolay şeklini önermişti bana ve faydasını görmüştüm. Anlatabildim umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ClassımDeğilsin kullanıcısına yanıt
    russian twist belimdeki yağları çok iyi toparladı ve belimin güçlendirdi. bu russian twist hareketinin alet gerektirmeyen muadili bir hareket var mıdır ?
    bide doktorun gösterdiği, iyileşmene yardımcı olan superman hareketini biraz tarif edebilir misin ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.