Şimdi Ara

Superman Returns - Demo İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Film ve çizgi roman uyarlaması oyunlar genelde hep başarısız olmuştur. Acaba Superman Returns: The Videogame bizi yanıltacak mı?
    Bunu hepberaber göreceğiz.

Oyunu Xbox live Üzerinden indirdim. Demo 900MB civarı idi. Beklentilerim çok düşüktü; fakat yine de denemek istedim.
    Oyuna başlar başlamaz kendimi Spiderman 2 oynuyormuş gibi hissettim. Oyunun genel ve görevsel yapısı. PS2 ve Xbox1'deki başarılı oyunlardan biri olan Spiderman 2'ye çok benzer şekilde yapılmış.
    Öncelikle superman'i superman yapan etmenler olan özel güçlerinden söz etmeye başlayayım. 1) Gözümüzden ışın saçarak hedefimizdeki şeyleri kızartabiliyor , yakabiliyoruz.
    2) Dondurma gücümüz, üfleyerek yol yaya şehirdeki araçlar düşmanlar ne varsa dondurabiliyoruz. Donma ve buz hissi güzel verilmiş. ve Son olarak Super üfürük olan itme gücümüz var. Yine zor anlarda imdadımıza yetişen bir özellik. Y Tuşu ile yer ile hava arasında geçiş yapabiliyoruz. Havada iken anlog ile aynı No-Clip hilesi yapar gibi serbestçe dolaşabiliyoruz. RB tuşu ile nitro yapar gibi hızlanabiliyoruz. Bu özelliği yerde iken de yapabiliyoruz. Havada boost yaptığımızda bir süre sonra şu meşhur ışık hızına çıkıyoruz. LB tuşu ise havada fren yapmaya yarıyor. Uzun lafın kısası superman kontrol olarak tam bir superman. Şehirdeki canlılık ise oldukça düşük. Yayalar karşılarında süpermeni görünce: "İnanamıyorum, bu superman!" gibi sözcükler sarfetse de, bu durumu hareketlerine yansıtamıyor , adeta mum gibi duruyorlar. Fakat Yaya Modellemelerinin SaintsRow'dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Karakterlere Cell-Shading (Çizgi filmsi ışıklandırma) tekniği hakim. Bunun dışında Araçları kaldırıp fırlatabiliyoruz. Etkileşim daha iyi olabilirdi. Fakat İzlediğim Videolarda gözümüzden çıkan ışınla kule yıkıp dev canavarın üzerine düşürüyorduk.
    Grafikler hakkında pek içaçıcı konuşamayacağım. Oyun bir Xbox1 oyunu gibi duruyor nitekim de öyle ; ama devasa şehirin modellemesi , fizik motoru ve denizin yansıması bu durumu biraz affettirir nitelikte. Ses ve Müzik hakkında konuşmak gerekirse , oldukça iyi olduklarını ve müziklerinin de atmosferi tamamlayıcı nitelik taşıdığını söyleyebilirim.

Superman Returns: The Videogame diğer marvel uyarlamaları gibi tadımlık bir aksiyon deneyimi yaşatacağa benziyor. Tekrar görüşmek üzere
    Hoşçakalın, oyunla kalın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 16 Kasım 2006; 21:56:28 >

• Güzel inceleme marvel ultimate oyunu baya iyi notlar aldı onu tercih ederim ama süperman i kontrol etmek zevkli olmalı
  • Inceleme icin tesekkur guzel olabilir bu oyun
  • Oyun pek iyi değil açıkçası.Grafikler vasaat.

Bir de sıkar bir süre sonra.Uçmak falan zevkli,insanları bir yerden bir yere taşımak falan.

Ama Superman'in hareketleri pek esnek değil gibi.10 üzerinden 6-7 arası alacak bir oyun gibi gördüm ben bu oyunu demoda....
  • Neden hep dediklerim çıkıyor?

Oyun ilk açıklandığı zaman bence bu da klasik EA games superhero sömürüsü olacak demiştim Yoksa ben kahin miyim
  • çıkması hata zaten bu oyunun...bu arada inceleme güzel olmuş ilker kardeşim eline sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resqect -- 17 Kasım 2006; 1:58:25 >
  • inceleme icin tesekkurler.
    oyunu marketplace'de gorunce seindim ama sadece gold uyeler icinmis.
    buna anlam veremiyorum. sonucta bu oyunu alacak adam illa live'da oynuyor olmak zorunda degil ki.
    her neyse ciksin da alalım bakalım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet biraz sacmalamislar bundan sonraki butun demolari gold uyeler mi indirebilecek merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Evet biraz sacmalamislar bundan sonraki butun demolari gold uyeler mi indirebilecek merak ediyorum

alın bir mail daha. beleşe hem live dan oynayın hemde son çıkan vidyo ve demoları indirin...
  • 3 hakkınız var ama makşne kayıt oluyor
  • Arkadaşlar yeni demo çıktığında serverların dolması sorunu böylece çözülmüş oldu. Daha ne olsun :D
  • EA Gamesin yaptığı BATMAN filminin oyunu bayağı güzeldi. Hatta şu ana kadar oynadığım en iyi BATMAN oyunuydu. Bu oyundan da iyi şeyler bekleyebiliriz. Tahminimce 7.0 alacak vasatın biraz üstü bir oyun olacak.
  • enteresan... superman fan'ları için ayrı bir yeri var tabi.
  • Superman olsunda taştan olsun. Ben indirip oynarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Evet biraz sacmalamislar bundan sonraki butun demolari gold uyeler mi indirebilecek merak ediyorum

Hayır dostum gold üyelere sadece öncelik tanıyorlar, silver üyeler de 2-3 gün sonra indirebilecekler..
  • öyle olmuyor be. bir suredir hicbir demo download edemedim marketplace'den...
  • incelemeniz için çok teşekkürler beni bilgilendirdi. ben bir superman fanıyım (canlı kanlı) bu yüzden oyunun çıkmasını dörtgözle bekliyorum. Youtube dan vb. sitelerden izlediğim kadarıyla oyunda geniş bir serbestlik söz konusu sanırım. Bu arada söylemek istiyorum da Yüzebiliyor muyuz ? yoksa Spider-man 2 deki gibi suya girince Splash! mi oluyor Ve sanırım bir üsrü kombo öğrenebiliyormuşuz (gamespot diyor) bu oyun benim gibi Superman fanlarına ilaç gibi gelecektir eminim ama PlayStation2 için benim biraz daha beklemem gerekecek sanırım çünkü EA in açıklamasına göre 15.aralık.2006 da Geliyor PS2 versiyonu. Ayrıca yapımcılar belki PlayStation3 versiyonunu da yapabilirlermiş. ama onunda xbox360 dan farkı olacağını hiç sanmıyorum. İncelemesinide bekleriz artık Hatta yazar olun siz Neyse oyun ama tahminimce ortalamanın azıcık üstünde bir oyun (superman fanları harici kişiler için) ama Superman fanları için (benim gibi) 10 numara bir oyun olacağından eminim

not : Ps3 fanı olabilirim ama Xbox360 ıda severim

• Oyun çıktı. 4.5 gibi çok düşük bir puan aldı. EA Games iyice saçmalamaya başladı Film oyunları kötü olur diye bir düşünce var. Batman, King Kong, Spider Man, Godfather , Scarface gibi pek çok başarılı film oyunu örneği varken, EA Games neden böyle bir saçma oyuna imza attı, anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 25 Kasım 2006; 12:57:06 >
  • bugun indirdim oyunu. yarın ya da pazartesi yazıp deneyecegim. cok kotu oldugunu sanmiyorum.
  • Oyun yaramaz çıktı,beklediğim gibi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.