Şimdi Ara

Süperegosu yüksek Olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doktora kendimi anlattığım zaman süperegomun çok yüksek olduğunu söylemişti.Böyle insanlar varsa hayatınızı nasıl devam ettirebiliyorsunuz yazabilir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Süperegosu yuksek olan insanlar galiba kontrolcu veya mükemmeliyetçi oluyor

Valla iki grupla da isim hiç-bir zaman iyiye gitmedi benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben süperegonun kitabını yazarım; ama tedavi almam gerekecek. Şu an süperegom yüzünden sınavlara çalışamıyorum.

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Tyler durden mısın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ego dediğin kuma yazı yazmak gibidir kardeş. Bir dalgada adın silinir. Bu dünyevi şeyleri bırakın ahiret için çalışın.

• salabelo S kullanıcısına yanıt
    O bir film karakteri, ben ise gerçek hayattan bahsediyorum ve emin ol süperego yüksekliği hiç iyi bir şey değil, her türlü psikolojik sorun yaşama riski altında oluyorsun.

• Bilip bilmeden konuşma istersen, süperego dediğimiz şeyin senin düşündüğünle uzaktan bile alakası yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı?
    14 yıl önce açıldı
    Demir Eksikliği Olan Var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 7 Mart 2021; 20:19:43 >
  • Baştan aşağıya id'den oluşuyorum.
  • 098321 kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize yol açabilir ama asıl nokta suçlulukla vicdanla ilişkili :( depresyon,okbye sebep olabiliuor :(

İnsanlarla ilişkiniz nasıl?
    Mükemmel öğrenemediğiniz için mi çalışmakta zorluk oluyor :(

• Neden böyle dediniz ki ama sanmıyorum.bu arada mesaj göndermişsiniz de orada birisni bloklamışım o yüzden geri cevap atamadım.O gönderdiğiniz link ney

• İnsanlarla ilişkilerim çok uzun süredir çok kötü, hatta ailemle bile ilişiğimi kestim, evde yabancı gibiyim sanki.

Ders çalışamıyorum; çünkü müthiş derecede sınav kaygısı yaşıyorum, kaygı yüzünden bırak çalışmayı, yemek bile yiyemiyorum.

Sınav kaygısı yüzünden hayatımda anlaşabildiğim tek bir insan dahi kalmadı (buna ailem de dahil).

Bu öyle bir şey ki şu an 1 ay sonraki sınavı kafaya takmaktan tek bir kelime dahi çalışamadım, umarım canıma kıymam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 20 Mayıs 2020; 18:46:23 >
    Şu an tedavi alıyor musunuz? Ben de kaygı sizinki kadar yoğun değil ama bazen yoğunlaşıuor.öyle oluyor ki tüm hafızamı kaybedecekmişim gibi geliyor.zaten hafızam baya kötüdür.

• ne diyonuz olm
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

İnsanlarla ilişkilerim çok uzun süredir çok kötü, hatta ailemle bile ilişiğimi kestim, evde yabancı gibiyim sanki.

Ders çalışamıyorum; çünkü müthiş derecede sınav kaygısı yaşıyorum, kaygı yüzünden bırak çalışmayı, yemek bile yiyemiyorum.

Sınav kaygısı yüzünden hayatımda anlaşabildiğim tek bir insan dahi kalmadı (buna ailem de dahil).

Bu öyle bir şey ki şu an 1 ay sonraki sınavı kafaya takmaktan tek bir kelime dahi çalışamadım, umarım canıma kıymam.
    Hocam sizin üni ne ayak, omüde ağlatıyorlarmış öğrencileri.

• ubi Panis ibi Patria kullanıcısına yanıt
    Ben komik olan bir şey göremiyorum, rica ediyorum önümüzdeki 3 ay kimse benimle makara yapmasın; psikolojim aşırı bozuk, her an kendimi evin penceresinden atabilirim, bu konuda aşırı ciddiyim.

Şuraya bak arkadaş zaten durumum bitik, bir de milletin ağzına sakız olduk.

Rica ediyorum bir daha sakın ama sakın mesaj atmayın, ölümüme vesile olmak istemezsiniz.

Sakın!

• Şu an tedavi almıyorum. Hocam senden ricam, foruma "bana mesaj atılmaması" temennimi yayar mısın?

Bakın bu aralar ben iyi değilim, "ubi" nickli üye bana o şekil mesaj atarak ne yaptığının farkında değil.

Rica ediyorum.

Ben ölmek istemiyorum.

Hocam sakin ol lütfen ya :( o arkadaş da şaka yapmış sadece.böyle ufak şeylerle kendinizi üzmeyin.sıkıntılarınızı paylaşabilirsiniz,faydalı olabilir

• Lütfen üstüme gelinmesin, çok büyük bir boşluktayım. O arkadaşın şakası benim canıma mal olabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.