Şimdi Ara

Süpercan(TTnet Oyunu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Süpercan(TTnet Oyunu)

    Yapım Sobee Dağıtım Aral Game Tür Action-Survivor-RPG Platformlar PC Çıkış Tarihi 7 Mayıs 2011

    TTNET'in icanfootball'dan sonra çıkardığı güzel oyunlardan biri...Oyuna biraz göz atalım:


    SüperCan
    Gerçek ismi Can olan kahramanımız 8 yaşndadır.8 yaşında olmasına rağmen doğaya karşı sorumluluklarını kavramı,bunun için mücadele vermektedir.

    Canan
    Can'ın kardeşidir.Can'a teknik yardım sağlar. Gerektiğinde Marvel kahramanlarını ona gönderir.Oyun içinde en çok yardımı dokunan kişidir.

    D.E.V.E
    Adı üstünde,deve. Robotların en güçlüsüdür. Oyunun sonunda karşımıza çıkar.

    Z.B.D
    Benim deyişimle zibidi.Gerçekten bir zibidi gibi size ağaç dalıyla saldırır ve size vurduktan sonra gülme krizine girer.Bu da onun zayıf noktasıdır.

    K.I.V.I
    Robot bir kamikaze uçağıdır.Hidrojenle çalışır.Sadece topron kapsülü ile yok edilebilir.

    T.I.R.T
    Onu zararsız birşey sandığımda fikrimi tırt etmişti.Gerçekten önemli bir görevi vardır.T.I.R.T yüzünden oyunu sesi açık oynamanızı tavsiye ederim çünkü ne zaman robot getireceği belli olmaz.Robotlar gelmeye başladığında tehlike müziği başlar.

    G.B.R
    Keçi benzeri robot.Uzaklaşıp birden karakterimize toslayarak saldırabilir. Kolay ölür. Yakıtı çevreye çok zarar verir.


    Oyunu kardeşim için indirmiştim ama buraya da bir inceleme açmayı düşündüm. Oyun çocuklar için bence çok faydalı. Karakterimiz Can, uçakta I Can Football oynarken kol saatine bakıyor ve Canan adlı karakterle konuşuyor. Bu konuşmadan sonra Can, uçaktan paraşütle bir adaya iniyor. Adanın her yerinde çöp torbaları var. Amacımız etraftaki ağaçları kesen ve heryeri pisleten robotları öldürmek. Bölümleri geçerken etraftaki çöpleri topluyor, meyve yiyerek canımızı dolduruyoruz. Oyundaki silahımız bir ışın kılıcı. Oyunun içinde Spider Man, Iron Man ve Hulk gibi süper kahramanlara da rastlıyoruz.
     Süpercan(TTnet Oyunu)

     Süpercan(TTnet Oyunu)

     Süpercan(TTnet Oyunu)







  • küçük ama eğlenceli birşeye benziyor,bende kardeşim için indirip,biraz oynarım
  • Up beyler kabus 22'le yarışır oyun
  • Valla merlininkazanında biri "çamaşır makinesi rezistansıyla dolaşan çocuk" demişti çok gülmüştüm.Oyun çok tekdüze görünüyor.Önüne geleni kes, pardon, biraz acıt.Ama ilerde inşallah daha kaliteli yapımlar görmek istiyoruz.
  • güzel eğlenceli bir oyuna benziyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xvint343 -- 20 Mayıs 2011; 17:42:26 >
  • Bence grafik olarak kalite görünüyo bu oyunu indirmek ücretsizmi acaba?
  • Eğer küçük kardeşleriniz varsa onları bu oyunla mutlu edebilirsiniz.Son derece başarılı buldum ben oyunu.Tamamen Türkçe yazılar ve seslerde yanında cabası.Ücretsiz bir oyun,denemenizi öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Browser Oyunu Ekip Arkadaşı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim için indirdim fakat bizde ev telefonu yok aktive edemedik bi türlü lanet şeyi.
  • Arkadaşlar oyunu denedim zevkli bir oyun ve kaliteli çocuğunuzun gerçekten faydasını görebilecek bir oyun vede türk yapimi en gelişmiş oyun diyebilirim.
  • bu çağda böyle oyun... Yapanın kulaklarını çınlattım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Efsane48

    bu çağda böyle oyun... Yapanın kulaklarını çınlattım


    Hocam bildiğin çocuk oyunu.Sen ben oynayalım diye yapmıyor adamlar.
  • gamepad ile oynanıyormu? ona göre indiricem...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality1907 -- 21 Mayıs 2011; 10:15:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Web King


    quote:

    Orijinalden alıntı: Efsane48

    bu çağda böyle oyun... Yapanın kulaklarını çınlattım


    Hocam bildiğin çocuk oyunu.Sen ben oynayalım diye yapmıyor adamlar.


    Oyunların genel amacı o zaten :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Efsane48

    bu çağda böyle oyun... Yapanın kulaklarını çınlattım



    iyi kulak çınlat başka bir numara yok..
  • Ağaç çimen grafikleri süper bence.
  • Grafikleri çok güzel görünüyor fakat bana nedense küçüklere göre bir oyun gibi geldi.Ama oynamadan açıklama yapamam :) Şu anlık deneyesim yok.Ama denerim bir ara :D
  • Hepinizin çocuk oyunu deyip aklınızdan çocuklara göre oynasınlar gelişsinler vs. dediğinizi biliyorum fakat şu varki internet kafede Counter Strike oynuyor miniklerimiz Hem biz Half Life ile büyüdük.Sokağa çıkıp kimseyi öldürüyormuyum hayır Bunun yerine çok daha güzel oyunlar üzerinde çalışılabilir.
  • Grafikler güzel diyenlere duyurulur.Oyunun motoru internette satılan Game Studio adlı motor.Motorun deneme sürümüyle bile aynı grafikleri sizde sağlayabilirsiniz.Oyunun kendi motoru falan değil.
  • Game Studio değil 3D Game Studio.Kısa 3DGS denir :)
  • yaratıcı bı ısım bulabılırlerdı superman turevı olmus
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.