Şimdi Ara

Süpercan(TTnet Oyunu) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güzel bi oyuna benziyo ama yüklemeyin kardeşleriniz felan pskolojik olarak böyle oyunları oynamalı cidden delirtir adamı, ama yinede metin2 tarzi oyunlardan iyidir
  • berbat bi oyun sadece vurmak var başka bişey yapamıyosun vur geç vur geç bu ne ya 2. bölümde sildim oyunu
  • Kardeşim için indirmiştim. Ben de biraz oynayayım dedim. Güzel oyun. Grafikleri, seslendirmeleri, Marvel kahramanlarının Can ile konuşmaları....vs güzel olmuş. Ama küçük çocuklar için fazla zor oyun. Ben çok zorlandım oyunda. Hala geçemedik bir bölümü o derece. Oyunu küçük çocuklar için biraz daha kolay yapabilirlerdi. Yine de güzel oyun. Beğendim.
  • işin bir diğer yanı kardeşiniz veya çocuğunuz bilgisayarınızı ele geçirebilir güzelim cf li sistem süpercan a gitmesin ona göre:D
  • ben oynadım 2dk sonrada sildim ama grafikler beleş oyun için fena değil.
  • Elindeki çamaşır makinesi rezistansıyla combo filan yapabiliyorsa oynarım belki? Başka silahı filan var mı ezikcanın
  • Rezistanz yorumunu yapan bendim. Bu arada arkadaşın açtığı konuda dikkatimi çektide. Bizim Can tasarrufuda seviyormuş. Ne ilginçtirki kahramanımızda boyu kadar 2 roket var ama adaya paraşütle iniyor. Şaka bir yana bir arkadaşın dediği doğru. Bende zamanında oğlum için çocuk oyunudur deyipte aldanıp buna benzer bir oyun almıştım. Çocuk 2 dk.da sinirden mouse,yi yere vurmuştu. Belirli bir zaman sonra bende denedim. Arma serisi gibi zor bir oyunda harikalar yaratan ben arkadaşın vurguladığı gibi daha ilk böl. bile geçemeden oyundan firar etmiştim. Bu oyuna hiç yaklaşmadım ama arkadaşın dediği gibiyse ortaya şöyle bir soru çıkıyor. Bu oyunu büyükler çocuk oyunu olduğu için oynamayacaksa küçüklerde zorluğundan dolayı sıkılıp bırakacaksa bu oyunlar hangi kesime hitap ediyor yada çıkarılış amaçları ney ? Burda yorumu sizlere bırakıyorum. Fakat öncedende dediğim gibi türk oyun sektörünün dünya piyasasında boy göstermesi için daha çok yol alması lazım.

• çok çocuksu ama güzel
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.