Şimdi Ara

SUPERB 2.0 TSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkür ederim fikir için, fiat reno gibi araçların satıcısı mevcut ancak o markaların o fiyatta araçlarını düşünmüyorum o yüzden hiç bakmadım 2.el kaygısı yüzünden sürekli isim değişiyor yada tutulmuyor talisman, kaleos gibi seçenekleri eledim
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Hocam 200.000 TL sınırı neden yok sizin için? Aracı kendiniz kullanacağınız için mi ?
  • ikinci el piyasasında dizel otomatik araç daha rağbet goruyor
  • Peki arkadaşlar merak ettiğim birşey var cevap veren olursa sevinirim

Bu forum da daha önce de okudum , bu tür pahalı ve lüks araçlar için teklif alanlar misal audi a4 için okumuştum kişi yazmış

30 - 40 bin liste fiyattan indiler diye bunlar doğrumu ???

mesela ben bu tarz araç baktığım için kar marjından indirim alabilirmiyim pazarlık yapsam ? 5 bin felan tamam da bana 30 felan hayli yüksek geldi
  • Madem ötvsiz kebaptan araba alacaksınız ve lüks araba istiyorsunuz o zaman size volvo öneririm. Şu anda volvoda kampanya var, s60 t3 advance elite paket liste fiyatı 200bin kampanyalı 160bin, size ötvsiz 100bin lira gibi paraya gelir. Deri döşeme, koltuk ısıtma, sunroof vs standart. Biraz da opsiyon donanım yüklersiniz. Bu paraya bundan daha iyi bir araba alamazsınız şu devirde.

Bir diğer alternatif subaru levorg olacaktır.
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    volvonun yüzü biraz eski geliyor bana şimdiki araçlarla kıyaslayınca o yüzden bakmadım volvo ya gerçekten donanımlı araç ama tipini sevemedim hiç
  • Bence uzun yıl kullanılacaksa,benzin derdi yoksa kesinlikle 2.0 TSI alınır.Burda sizin sürüş zevkiniz,10 sene sonraki ikinci elinden daha önemli olacağını düşünüyorum.

edit:performansla işiniz yoksa kamyon sollamak için 280 ps e ihtiyacınız yok,1.4 150 ps lik ünite de işinizi görür.Ama bu 1.4 le arasındaki dağlar kadar performans farkı olduğunu değiştirmiyor tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 10 Nisan 2018; 7:58:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    Benim düşüncem de o yönde ancak 2.0 daha iyi hissettirir diye düşünüyorum ondan dolayı superb bakıyorum ben de bilmiyordum açıkcası bu aracı yeni gördüm motor özellik olarak felan hakkında bir inceleme felan da bulamadım kullananda öyle ... marka algısı oluştu bende biraz acaba passat mı baksam superb yerine diye sanırım pek tutulmuyor satarkende dez avantaj olur gibi geliyor bana .. araştırmaya devam ediyorum araçları bayi olsa yakından gidip incelerdim ama kucuk bır sehırdeyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Benim düşüncem de o yönde ancak 2.0 daha iyi hissettirir diye düşünüyorum ondan dolayı superb bakıyorum ben de bilmiyordum açıkcası bu aracı yeni gördüm motor özellik olarak felan hakkında bir inceleme felan da bulamadım kullananda öyle ... marka algısı oluştu bende biraz acaba passat mı baksam superb yerine diye sanırım pek tutulmuyor satarkende dez avantaj olur gibi geliyor bana .. araştırmaya devam ediyorum araçları bayi olsa yakından gidip incelerdim ama kucuk bır sehırdeyım
    ben passatta sadece marka algısı olduğuna inanıyorum,superbin passattan aşağı kalır yani olmadığı gibi artı yönleri de daha fazla.Uzun süre binilecekse kesinlikle superb alınır o konuda içiniz rahat olsun.motor olarakta benzin derdiniz yok sanırım ve arada basınca gitsin istiyorsunuz bu açıdan 1.4 tsi kesinlikle size yeterli gelir diye düşünüyorum,2.0 tsi performans olarak 10 kat daha iyi olduğu kesin,ama 1.4 motorda sizi tatmin eder diye düşünüyorum.2.0 motor aldığınızda hem ötv,hem ikinci eli biraz ölüyor hemde 1.4 e göre daha fazla yakacak.Ama 1.4 motorla bunların hiçbiri olmayacak.Seçiminizi siz yapın :)

• Bady neden almadan satmayi dusunuyorsun? 5 sene binicem diyorsun birde. E bugun 2.0 Fsi Tsi passat 2.elde satilmiyor mu hemde kapıs kapıs

Ha 5 sene sonra dizel motor uretimi durur eldeki dizeller altin gibi degerlenir orasini bilemem

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Bence motor üretimi dursa bile yedek parça fiyatları uçacaktır bu sefer dizel tam aksine dez avantaja gelir çok konuşuluyor bu aralar ... c segment golf felan vb araç alsam satmayı düşünmem almadan ama bu tarz araçlar da ister istemez düşünüyor insan en azından en albenisi olan hangisi ise ikinci elde talep gören ona yönelmem daha iyi olur diye düşünüyorum ..
  • quote:

Bence motor üretimi dursa bile yedek parça fiyatları uçacaktır bu sefer dizel tam aksine dez avantaja gelir çok konuşuluyor bu aralar ... c segment golf felan vb araç alsam satmayı düşünmem almadan ama bu tarz araçlar da ister istemez düşünüyor insan en azından en albenisi olan hangisi ise ikinci elde talep gören ona yönelmem daha iyi olur diye düşünüyorum ..
    Yani ben superb i seviyorum bazattan eksigi yok 5 seneye Allah kerim yeni insignia ya bak birde ben cok begendim. Passattan sonra 2.eli en iyi olan insignia zaten

• quote:

Peki arkadaşlar merak ettiğim birşey var cevap veren olursa sevinirim

Bu forum da daha önce de okudum , bu tür pahalı ve lüks araçlar için teklif alanlar misal audi a4 için okumuştum kişi yazmış

30 - 40 bin liste fiyattan indiler diye bunlar doğrumu ???

mesela ben bu tarz araç baktığım için kar marjından indirim alabilirmiyim pazarlık yapsam ? 5 bin felan tamam da bana 30 felan hayli yüksek geldi
    VW bayisinde Arteon için fiyat almıştım 2 3 ay önce. 256.000 olan aracı bir anda (yanlış hatırlıyor da olabilirim) 230.000 236.000 civarına inmişti.
  • Ünal kullanıcısına yanıt
    Gerçekten mi... pazarlıklamı aldınız bu fiyatı kendilerimi indiler? bu arada arteonun passattan dış kızım haricinde ne farkı var ? incelediniz mi
  • Hiç bişey yapmadım. Sadece Passat fiyatı sordum Highline 1.4 TSI 150 HP ya da R-Line olması lazım. Onunla arasında pek bir fark yoktu (Benzinli modeller için söylüyorum tabi bunu) Passat Highline, Arteon R-Line donanımdı. Passat yerine Arteon daha mantıklı hem daha güncel bir araç demişti ve fiiyatı bir anda böyle indirmişti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.