Şimdi Ara

SUPERB 2.0 TSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu araci almis yada kullanan var mi fiyatina degecek bir arac mi ? Pisman eder mi passat ile arada yalitim kalite farki var mi ? İkinci elde ilerde satarken 1.6 tdi mi iyi olur 2.0 mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 9 Nisan 2018; 11:44:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hem suberp hem 2 motor hem de benzinli. !!!

Başka bir yerde konu açın bence...,

• trust06 T kullanıcısına yanıt
    neden anlamadım ? açıklarmısın
  • Kullanımını bilmem ama Türkiye'de 1.6 üstü bir aracın tutması için o aracın ya Passat olması ya da BMW Mercedes Audi logolu olması lazım.

Motora arabaya bişey diyemem. 1.6 TDI kullandım hoşuma gitmişti vites hariç ama 2.0 hem benzinli araç hem de Skoda amblemli bir araç sonrasında üzebilir.
  • Donanımhaber.de mi burası ?

Satmayı düşünüyorsan 1.6 Tdi tabii ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 9 Nisan 2018; 12:54:19 >
  • Ünal kullanıcısına yanıt
    Öncelikle aracı ötv siz alıcağım, bu yüzden almışken en iyisini alayım donanım ve kalite olarak. satarken de fazla zarar ettirmesin düşüncesindeyim .. 2.0 motor bu yüzden uyguna geliyor ve ondan superb baktım alabiliceğim rakamlar arasında 2.0 motor olarak superb bulabildim

vw bmw mercedes gibi ikinci eli kuvvetli de markaların 2.0 motoru 300k üzeri.. piyasadan bilgim yok ama

suv tarzı araçlar da ikinci el de zor satılıyor diye okudum bu yüzden suv tarzı araçlara bakmıyorum hele de peugeot gibi markaların 3008 gibi araçlarına felan bakmadım peugeot zaten satarken değeri düşüyor diye biliyorum

geriye sadece vw auidi bmw ve mercedes kalıyor ikinci eli iyi ve kaliteli olarak ama onlar da hep 1.6 motor yada 1.4 bunlarmı daha mantıklı sizcE?
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    5 yıl zorunlu kullanacağım eğer araç sorunsuzsa kronik vs 10 yıl kullanırım zorunlu bir durum olmadıkça bu yüzden kullanırkende keyif versin istiyorum kısaca ne şiş yansın kebap hesabı oluyor biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERB VS PASSAT / 1.6 TDI
    11 yıl önce açıldı
    Jetta 1.6 tdi
    2 yıl önce açıldı
    1.0 TSI GOLF ALDIM
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuanda Superblerde kronik bir sorun yok , ancak araç şans işi ...

2.0 tabiki satarken çok değer kaybeder ama 5-6 yıldan fazla kullanacaksanız buna cok takılmayın . 2.0 tsi ne kullandım ne gördüm ama yerinizde olsam 1.4 tsi 150 hp Prestij alır üstüne ne kadar donanım varsa ekletirdim 200 bin TL olacak şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Öncelikle aracı ötv siz alıcağım, bu yüzden almışken en iyisini alayım donanım ve kalite olarak. satarken de fazla zarar ettirmesin düşüncesindeyim .. 2.0 motor bu yüzden uyguna geliyor ve ondan superb baktım alabiliceğim rakamlar arasında 2.0 motor olarak superb bulabildim

vw bmw mercedes gibi ikinci eli kuvvetli de markaların 2.0 motoru 300k üzeri.. piyasadan bilgim yok ama

suv tarzı araçlar da ikinci el de zor satılıyor diye okudum bu yüzden suv tarzı araçlara bakmıyorum hele de peugeot gibi markaların 3008 gibi araçlarına felan bakmadım peugeot zaten satarken değeri düşüyor diye biliyorum

geriye sadece vw auidi bmw ve mercedes kalıyor ikinci eli iyi ve kaliteli olarak ama onlar da hep 1.6 motor yada 1.4 bunlarmı daha mantıklı sizcE?
    ÖTV'siz olduğunu bilmiyordum. O yüzden o şekilde yazdım. Ancak şu da var Türkiye'de benzinli her araç zarar ettirir bazıları çok bazıları az. İlanlarda 2.9 SuperB benzinli bulamadım hiç.

Passat 2.0 TDI SCR 240 PS 4M DSG ÖTV'siz 136.000 TL ÖTV'li 340.000.

ÖTV'siz araçta alım kıstası ÖTV'li fiyat üstünden mi ÖTV'siz fiyat üstünden mi 200.000 TL'yi geçmemeli o konu hakkında bilgim yok. Eğer ÖTV'li fiyat üstündense SuperB'de size uygun olmayacaktır. Çünkü Skoda SuperB ÖTV'li fiyat 2.0 TSI 280 PS 4x4 DGS Prestige 265.900 TL.

Sitede bunun dışında 2.0 benzinli başka araçları da yok. ÖTV'siz fiyatlarını göremedim.

200 bin sınırı yok benim için o yüzden o rakam üstü alabilirim sorun değil

yani diyorsunuz ki alıcaksan da dizelini al benzinli daha zarar ettirir ... peki büyük motorda zarar ettirir mi. 5-10 yıl kullanılıcağını var sayarsak aracın büyük motorlu olması mantıklımıdır

yoksa passat bmw x1 tarzında 1.6 bir araç mı alayım pişman olurum diye iyi eleyip sık dokumam lazım biraz

segment konusunda da karar verebilmiş değilim açıkcası d segment mi alayım c mi hangi segment daha az zarar ettirir bunuda bilmiyorum pek sadece motorun 2.0 olmasından dolayı ve donanımdan dolayı aklıma superb geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 9 Nisan 2018; 14:17:41 >
  • Satarken çok zorlanırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

200 bin sınırı yok benim için o yüzden o rakam üstü alabilirim sorun değil

yani diyorsunuz ki alıcaksan da dizelini al benzinli daha zarar ettirir ... peki büyük motorda zarar ettirir mi. 5-10 yıl kullanılıcağını var sayarsak aracın büyük motorlu olması mantıklımıdır

yoksa passat bmw x1 tarzında 1.6 bir araç mı alayım pişman olurum diye iyi eleyip sık dokumam lazım biraz

segment konusunda da karar verebilmiş değilim açıkcası d segment mi alayım c mi hangi segment daha az zarar ettirir bunuda bilmiyorum pek sadece motorun 2.0 olmasından dolayı ve donanımdan dolayı aklıma superb geldi
    Açıkçası dizel daha az zarar ettirir benzinliye göre.

1.6 dizel otomatik Passat kullanıyorum şehir içi olduğu için 6 6.5 civarı yakıyor genelde. Biraz da persormanslı kullanıyorum açıkçası bazen 7'yi de görebiliyorum yol bilgisayarında. 2.0'da da ortalama 8 8.5 civarı yakarsın diye düşünüyorum. Performansla pek işim yok sakinimdir dersen 2.0'ı da düşük tüketimle kullanabilirsin.

5 - 10 yıl kullandıktan sonra alacak kişi için avantajlı olabilir. Çünkü onun ödeyeceği MTV 10 yıl sonra düşük olacaktır.

Eğer imkanın varsa bayileri arayıp 2.0 araç test etmek istediğini söyle derim. Kararın bununla daha iyi olacaktır.

• Satış sıkıntı ayrıca 2.0 turbo benzinli incir ağacı...

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    2.0 Superb'i ikinci elde en fazla 1.4 tsi parasına satarsın, hatta satamazsın bile. Hemen hiçkimse Skoda gibi orta alt segment bir arabada 2.0 litre motor MTV'si ödeyeceği bir araba almak istemez.
  • 2007 2008 1.8 TSI SuperB ler vardı sonra 1.4 TSI geçildi emin misiniz 2.0 TSI olduğuna 2.0 motor 1999 2000 li yıllarda VAG grubunda vardı ama TSI değildi tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xnoname

2007 2008 1.8 TSI SuperB ler vardı sonra 1.4 TSI geçildi emin misiniz 2.0 TSI olduğuna 2.0 motor 1999 2000 li yıllarda VAG grubunda vardı ama TSI değildi tabi
    İnternet sitesinde var 2.0 TSI 280 HP 4x4 DSG
  • Ötvsiz 2.0 D volvo s60 alabilirsin engelli indirimiyle alanlar vardı 190 hp 8 ileri tam otomatik.

mbulur M kullanıcısına yanıt
    Evet performans ile pek işim yok sakin kullanırım ama arada sırada uzun yola gidersem de aracım biraz basınca gitsin isterim tabi ferrari almıyorum sonuçta ama bi kamyon felan sollarken içim rahat olsun isterim 280bg bu yüzden cazip geldi + donanım ve vergi avantajı ama bu işin birde olur ya acil bir durumda satayım dersen o ikinci el tarafı da var

açıkcası bende inceleyerek almak isterim belkide araçlardan birini görünce tamam işte aradığım bu deyip alıcağım ama en bulunduğum şehir de baktıklarımdan yalnızca vw var diğerleri 400km uzakta farklı şehirler de gitme imkanım yok şimdilik

hiç skodam olmadı ama bu premium veya d segmentlerde belli modellerin dışındaki araçlarda bariz 2.el düşük sanırım ya zararına satıyorsun yada uğraştırıyor mondeom ve lagunamdan biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 9 Nisan 2018; 15:37:9 >
  • teşekkür ederim fikir için volvo ya baktım ama tipinden dolayı eledim... 2010 lardan kalma duruyor pek ısınamadım s90 harika ama s60 vasat içime sinerek kullanıcağım bir araç değil 5 10 sene kullanıcağımı göze alırsam
  • O zaman senin alacağın araç Passat olacak gibi geliyor. En yakın bayi 400 KM uzaktaysa eğer servisi de bir o kadar uzaktadır diye düşünüyorum. VW bayisi haricinde bayi yoksa zaten diğerleri sıkıntı olur git gel yapması. o yüzden 2.0 TDI SCR 4x4 DSG Passat şu anda mantıklı duruyor. Hem satarken hem kullanırken mantıklı araç bence bu olacaktır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.