Şimdi Ara

Super Street Fighter 4 Arcade Edition - Herkes burda! (540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.788
Cevap
21
Favori
406.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PracticeMan

100-150 TL fiyat aralığı çok iyi , Trfighters da satılan kolları alan 1000 pişman çok şikayetci gördüm ben bi ara almayı düşünmüştüm. Ama hiç olumlu yorum alamayınca vazgeçmiştim.

Bende o kullananlardanim.

Gercekten verdigin parayı gram haketmiyor.

Seri hareketleri hiçbirşekilde algılamıyor

Kol ve tuş arası mesafe çok fazla oldugundan hakimiyette vermiyor.

İyi arcadelerin fiyatları 180 dolar.

Alt seviyelerde bı seye benzemiyor. Bunun arası birsey yapılabilse harika olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

quote:

100-150 TL fiyat aralığı çok iyi , Trfighters da satılan kolları alan 1000 pişman çok şikayetci gördüm ben bi ara almayı düşünmüştüm. Ama hiç olumlu yorum alamayınca vazgeçmiştim.

Vay mudurum naber enson vita kovaliyodun geldimi :D

• quote:

O kadarda kötü değil yav siyah elite modeli var onu denedim idare eder uzun süre oynanılmıyor kol parmak ağrıyor ama hareketleri en azından dualshock a göre seri çıkabiliyorsun kKarpuzcu sanırım gri olan eski modelden almış ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

quote:

O kadarda kötü değil yav siyah elite modeli var onu denedim idare eder uzun süre oynanılmıyor kol parmak ağrıyor ama hareketleri en azından dualshock a göre seri çıkabiliyorsun kKarpuzcu sanırım gri olan eski modelden almış ..

dualshock ile inanılmaz seri kombo çıkarabiliyorsun aslında. stick kullanamayanlara tavsiyem fightpadi falan siktredin abi. dualshock 3 ile tek framelik linkler dahil her şey mümkündür. =)

• Orası öyle dualshock ta oynadım bende zaten SF ile Kof tuş geçişleri daha yakın olduğu için bir çok hareket daha seri çıkıyor

Stick hastalığı başkadır ateri salonlarının tadını alan bir nesil bu kontrolcü sistemine alıştığı için özellikle stick kullanmak ister ne bileyim basit bir hareketi bile pata çata seslerle tamamlayınca gerçekten keyif alıyorsun hele ki o buton sesleri uzun kombolarda şaheser melodiler çıkartır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

Orası öyle dualshock ta oynadım bende zaten SF ile Kof tuş geçişleri daha yakın olduğu için bir çok hareket daha seri çıkıyor

Stick hastalığı başkadır ateri salonlarının tadını alan bir nesil bu kontrolcü sistemine alıştığı için özellikle stick kullanmak ister ne bileyim basit bir hareketi bile pata çata seslerle tamamlayınca gerçekten keyif alıyorsun hele ki o buton sesleri uzun kombolarda şaheser melodiler çıkartır...

tabi zaten stick kullanamayanlar için diyorum bunu yoksa her zaman bir numaradır sf için.

fightstick>dualshock3>fightpad derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sho-ryu-ken

Arkadaşlar bende HRAP V3 SA var.2. el almıştım,stickten çok memnunum ama ilk kullanıcısı lolipop başlığını değiştirip baseball stick takmış. Elinde fazladan lolipop topuz olup satmak isteyen varsa almak isterim. JARKAMAN_79 kardeş bu konuda sana da PM attım.

elimde 2 tane var lolytop fakat madcatz üzerinde değiller. uyum sağlar mı bilmiyorum. madcatzin üzerindeki lolytop bende onunla oynuyorum. dilersen bakalım uyarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

quote:

İşten güçten nefes alamıyoruz.

22 Şubat'tan sonra elimde inşallah. Önsipariş verdik

• Bende Madcaz TE var sifir gibi hic kullanmadim nerdeyse isteyen ulursa satabilirim 250 tl'ye
    Bu arada bende Vita alicam ama biraz fiyatlari otursun diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@hm@ -- 17 Şubat 2012; 23:51:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistara

quote:

Orijinalden alıntı: jarkaman

iyi diyorsunda kardeşim bu halininde maliyeti çok ucuz değil.Ki bir firma bunu satmaya kalkarsa 250 300 arası bir fiyatı olacak . Zaten fahiş fiyat dediğinde 400-500 arası .ama sonuçda onunda bir markası var .

En iyi kendinden düşün sıfır böyle birşeye 250 mi verirsin yoksa az kullnılmış ikinci el mad catz e 300 mü verirsin?...

Bende bu sebeple hedef kitleyi en iyi oynayan değilde daha yeni stickle oynamay başlayacaklar diye düşünürek görüntüsü bu şekilde ama daha farklı kol ve tuş takımıyla 100-150 arası bir fiyata pazarlamayı düşünüyorum

bu stickin maliyeti zaten 100-150 arasıdır diye tahmin ediyordum, yanılmışım demek ki. 250-300 arası bir fiyata hayatta satılmaz malesef çünkü o fiyata madcatz, hori var 2. el de olsa.

şimdi araştırdım biraz türkiye'de bu tarz özel yapım stick yapan trfighters diye bir site buldum. hani bu işe girsen rakibin bunlar gibi duruyor ya da ben daha başka bir şey bulamadım. aynı senin dediğin fiyat aralığında stickler 100-150 arası satılıyor. şimdi burda tamamen kendi tecrübemle ve çevremdeki arcade oyuncularının genel tercihine göre yorum yapayım. adamların tuş dizilimleri amerikan tarzda, stick kısmı bat top yani kısaca aşırı kullanışsız(bence).

senin yaptığın stick görece çok daha estetik görünümlü, japon dizilimi tuş takımı ve loli top stick var ve muhtemelen üstünde yer alacak resmi de kendin seçiyorsun(?)

ben tabi bunu çevremdeki(izmir) oyuncuların tercihlerine dayanarak söylüyorum ama sen bana güvenme tabi, çünkü ankara'daki, istanbul'daki oyuncu ne tür stick tercih eder bilemem.

tabiki bir stickin maliyeti 100le 175 arası değişiyor ama işi ticarete dökünce extralar giriyor ben satmayı dşünüyorum derken elden düşünmedim pek .

Daha çok mağazalarda o zamanda malesef satan firmanın verigisi karı ıvırı kargosu teknik servis hizmeti girince o fiyat koyuyor + satan mağazada bir fiyat koyunca fiyat ortalama 250 -300 arası olacak ki bu en minimize karlarla :D

Bende o nedenle 75 tl gibi bir fiyata mal edebilirsem malesef sanwa kullanmayarak belki 150 civarı kurtarır diyorum ...

zaten benimde amacım insanların bir mağazaya gittiğinde rafda birşeyler görmesi ve bir alışkanlık halinde başlamasını sağlamak .yoksa o yapacağım ikinci kalite sizler tarafından yada gerçekden iyi kullanıcılar tarafından beyenilmeyebilir .

Bu arada evet resmi veya figuru ben seçiyorum fakat mağaza satışlarında orjinal karakterleri kullanamam birde telifi ile hiç uğraşılmaz ^^

Kişi kendi isterse 150 civarı mal edebiliyor ama ticaret işin içine girince olmuyor.

Şahsen buradan biride sipariş istese o fiyata mal olsa bile o fiyata yapmak istemem en ufak hatada parça değişir maliyet artar .Bir şekilde yapacak kişininde kendini bir miktar garanti altına alması şart .

• quote:

quote:

quote:

quote:

İşten güçten nefes alamıyoruz.

22 Şubat'tan sonra elimde inşallah. Önsipariş verdik

Hayırlısı olsun gelince bi inceleme yaparsın artık bu arada kardeşlikte kesinleşmiş ilaç gibi gelir valla.......^^

• quote:

Orijinalden alıntı: mikininfifisi

quote:

Orijinalden alıntı: sho-ryu-ken

Arkadaşlar bende HRAP V3 SA var.2. el almıştım,stickten çok memnunum ama ilk kullanıcısı lolipop başlığını değiştirip baseball stick takmış. Elinde fazladan lolipop topuz olup satmak isteyen varsa almak isterim. JARKAMAN_79 kardeş bu konuda sana da PM attım.

elimde 2 tane var lolytop fakat madcatz üzerinde değiller. uyum sağlar mı bilmiyorum. madcatzin üzerindeki lolytop bende onunla oynuyorum. dilersen bakalım uyarsa

Dostum 2-3 tane resim çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sho-ryu-ken -- 19 Şubat 2012; 12:10:14 >

• liz yine sıradan geçirdi :D
  • Yahu bizide çağırsanıza
  • quote:

Yahu bizide çağırsanıza

ben biraz oni ile oynamak istedim öylesine girdim oynadık, bildiğimden değil yani :)
  • quote:

quote:

Yahu bizide çağırsanıza

ben biraz oni ile oynamak istedim öylesine girdim oynadık, bildiğimden değil yani :)

Bak Amerikadan ne getirttim şu anda Türkiyede sadece tek bende bu oyun hayatta başka bir yerde bulamassın

• Merhabalar kendi videolarımı izlerken benim ismimin altında main karakter ken yazıyor .

O kendiliğinden olan birşeymi yoksa değiştirebliyormuyuz?
  • quote:

Merhabalar kendi videolarımı izlerken benim ismimin altında main karakter ken yazıyor .

En çok hangi karakterle maç yaparsan onu gösterir.
  • quote:

Merhabalar kendi videolarımı izlerken benim ismimin altında main karakter ken yazıyor .

Ustad dun aksam davet atmisin fakat mac izliyoduk kusura bakma (:

• şu street fighter x tekken acaip sıçacak bekleyip görücez.
  • 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.