Şimdi Ara

Super Street Fighter 4 Arcade Edition - Herkes burda! (538. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.788
Cevap
21
Favori
406.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Street Fighter arcade edition'u bulamıyorum hiçbi yerde.Gittigidiyor'dan almaktan çekiniyorum.İkinci el çıkarsa multi oynayamam diye.En uygun nerden alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 4 Şubat 2012; 12:09:07 >
  • oynarsın niye oynayamayasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Arkadaşlar Street Fighter arcade edition'u bulamıyorum hiçbi yerde.Gittigidiyor'dan almaktan çekiniyorum.İkinci el çıkarsa multi oynayamam diye.En uygun nerden alabilirim?

abi ikinci el çıkarsa diye birşey yok ki? almadan önce mesaj at adama sıfır mı diye sıfır diyip 2. el yollarsa gerisin geriye yollarsın adama oyunu. gittigidiyorda sıfır risk sistemi var sen onaylamadığın sürece kesinlikle para karşı tarafa gitmiyor.
  • psnde sorun mu var hiçbir şey indirilmiyor
  • Ne hatası veriyor
  • indirme başlamıyor, bir de indirme geçmişi gözükmüyor orda 8li 0lı fln bi hata veriyor
  • Bu hata bildigimiz psn patlama hatasi modemi ac kapa duzelir :D
  • araştırdım baya kişide varmış :/ twisted metal beta indircektim ne güzel
  • psn için güncelleme gelecek yeni ismi SEN olacak ve sony pc lerdende kullanılabilecek film ve müzik hatta tv modu iyice geliştirilecek. Güncelleme bakın gelmişmi diye ondan kaynaklanıyor olabilir.

Bu akşam soul calibur 5 oynayacağım bakalım nasıl olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: drskull

araştırdım baya kişide varmış :/ twisted metal beta indircektim ne güzel

TM Süper kesin indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: drskull

psnde sorun mu var hiçbir şey indirilmiyor

seni internetten banlamışlar. microsoft'a mektup yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: streetsoul

Ryu kizi kotu yakalamiş
  • Babalar benim mobilden yuo tube acmiyor flash midir nedir oyle bi hata veriyor varmi bundan cakan
  • Arkadaşlar merhaba. STF 4 arcade edition satmak isteyen varsa ankarada elden teslim alabilirim. pm atabilirsiniz...
  • Soul calibur güzel ya ama kendi denginizde birini bulunca :D

Yoksa oyunu eskiden beri oynayanlar için zor .

Tahminimce tekkenciler oynarken zorlanmayacakdır. Ama streetçiler için zor bir oyun .

Çünkü ne yone çeksen başka bir hareket yapıyor karakter .Bakalım bu akşam arkadaşlarla biraz oynayacağız ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarkaman

Soul calibur güzel ya ama kendi denginizde birini bulunca :D

Tahminimce tekkenciler oynarken zorlanmayacakdır. Ama streetçiler için zor bir oyun .

Çünkü ne yone çeksen başka bir hareket yapıyor karakter .Bakalım bu akşam arkadaşlarla biraz oynayacağız ^^

oyuna yavaş yavaş alışıyorum ...İlk başda görüntüler çom zorlamışdı ama şimdi gayet iyi
  • Burası eski ihtişamını kaybetmiş gibi duruyo :/
  • ırmaklar kurudu, ağaçlar sarardı, buralar eskiden böööle ormandı be
  • quote:

quote:

Soul calibur güzel ya ama kendi denginizde birini bulunca :D

oyuna yavaş yavaş alışıyorum ...İlk başda görüntüler çom zorlamışdı ama şimdi gayet iyi

Nightmare yada Siegfried ile oyna ama ben keyif almak istiyorum diyorsan Ivy, Astaroth ve Yoshi ile oynamanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.