Şimdi Ara

Super Smash Bros Brawl ÇIKTI - USA - NTSC-U (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya birde ripli dvd5 versiyonunda neler riplenmiş acaba.. sadece update kısmını gördüm ama bir update dosyasıyla 3gb yer açılması biraz zor, eğer videolar,sesler kesilmişse hiç indirmicem
  • donma degil de ekranın en üst tarafında yesil seritler gidiyor ve hafif titreme oluyor ekranda bu nedendir acaba
    edit:tabi bu ekran siyahken belli oluyor yükleme ekranında vb ama normal oyunda bir sorun yok

quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Ses olayından bişey olmaz bence korkma yeterki oyunda takılma, donma falan olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pundraco -- 12 Mart 2008; 17:25:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 12henry14

ya birde ripli dvd5 versiyonunda neler riplenmiş acaba.. sadece update kısmını gördüm ama bir update dosyasıyla 3gb yer açılması biraz zor, eğer videolar,sesler kesilmişse hiç indirmicem

Bu oyun için DVD9 değer hiç DVD5 ile uğraşma.

quote:

Orjinalden alıntı: punishersadi

donma degil de ekranın en üst tarafında yesil seritler gidiyor ve hafif titreme oluyor ekranda bu nedendir acaba
    edit:tabi bu ekran siyahken belli oluyor yükleme ekranında vb ama normal oyunda bir sorun yok

quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Ses olayından bişey olmaz bence korkma yeterki oyunda takılma, donma falan olmasın.

Yeşil şerit olayı için birşey diyemem çünkü daha oyunu yazabilmek için DL DVD alamadım bu yüzden de oyunu deneyemedim.

• sen de bir yaz bakalım aynı sorun var mı ben 2.4x le yazdım belki daha mı hızlı yazmam gerekirdi

edit:dün oyunu online oynamayı denedim ama bir türlü bir oyuna giremedim hiç bir oyuncuyla esleştirmiyor ve belli bir süre sonra baglantı koptu diyor.böyle sorun yasayan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pundraco -- 13 Mart 2008; 21:49:30 >
  • Ben daha DL DVD alamadım yahu bu yüzden de oyunu daha deneyemedim.

Online'da sorun yaptı ha hmmm garip doğrusu oysa ki Mario Striker Charged'ın online'ın da sorun olmuyordu hep iyi bağlantı buluyordu...
  • interneti arastırdım biraz bu serverların cok yogun olmasından kaynaklanıyormus cünkü benzer sorunları yasayan bir cok insan var
  • direkt philips dual dvd ye yazdırdım imgburn ile wii ye taktım update yaptı acıldı kapandı oyunun logosu geldi....oyun harika wii tutkunlarının kacırmaması gereken oyun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

direkt philips dual dvd ye yazdırdım imgburn ile wii ye taktım update yaptı acıldı kapandı oyunun logosu geldi....oyun harika wii tutkunlarının kacırmaması gereken oyun...

Senin Wii NTSC-U idi değil mi hocam bide zımbırtı olarak Wiikey vardı değil mi ? NTSC-U oyun olduğu için o zaman NTSC-U Wii'ye direk update yapalım o zaman doğru mu biliyorum ?
  • hocam benim wii ntsc usa.... d2ckey anakartlı oldugu için d2ckey(wiikey) zımbırtısından var...yani bir nevi wiikey gurubunun cıkarmış oldugu zımbırtı....oyunu direkt wii ye taktıgımda hemen update istedi(oyunun updatesi) yaptım biraz bekledim sonra wii açılıp kapandı oyunun logosu gorundu girdim oynadım bu kadar ..başka herhangi bir zımbırtı updatesi vs yama felan yapmadım...ok...
  • Wiikey'de de sorun çıkmaz o zaman DL DVD alıp yazayımda şu oyunu oynayayım yaw içim içimi yemeye başladı oyunu 1 günde çektim ama DL DVD alamadım diye öylece yatıyor oyun HDD'de.

Cevap için teşekkürler Gökhan.
  • eywallah abi...bende sorun olmadı umarım sende de olmaz..oyunu baya bi oynadım hiç takılma felan donma olmadı...yiğenim oynuyor şimdi wii nin en iyi oyunlarından bence....kaçırılmaması gereken bir oyun...
  • Cevap için sağol hocam. DL DVD alırsam artık dediklerini yapıcam.
  • Sırf bu oyun için Psp mi satıp tekrar wii alıcam

Online oynayan arkadaslar nasıl biraz anlatırmısınız ?
  • Daha online'ını denemedim oyunun ama oynayanlar online moduna çok rağbet var diyorlar hatta bütün millet saldırmış bu oyunun online moduna.

Akşama bende bi deneme yapayım bakalım nasıl olacak...
  • bende indirdim dms dl diske yazdırdım oyunu açıyor. ama beyaz ekranda kitlenip kalıyor. dvd yi okuyamıyor zannedersem. daha kaliteli bir diske yazdırıp deneyeceğim
  • Selam arkadaşlar. Bende 2-3 gündür Super Smash Bros Brawl takılıyorum online olarak. Oyunu ilk çıktığı gün netten indirdim ama daha yeni oynamaya başladım biraz komik değil mi ?

Nick Name: KoalaX
    Friend Code: 2097-4004-8414-3055

Oyunu fazla iyi oynayamıyorum beni yenmek isteyenler eklesin. Bu gece bile kapışabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.