Şimdi Ara

Super Smash Bros Brawl ÇIKTI - USA - NTSC-U

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Super Smash Bros Brawl ÇIKTI - USA - NTSC-U

Game : Super Smash Bros: Brawl
    Origin : NTSC
    Languages : ENG
    Platform : Wii
    Released.: 09 Mar 2008
    Gametype : Fighting
    Publisher : Nintendo of America
    Link :http://www.tothegame.com/wii-5578-super-smash-bros-brawl-for-nintendo-wii.html

Zamanında JPN versiyonu çekmiştim ama NTSC-U Wii'de oyun nedense açılmadı (gereken işlemleri yapmama rağmen)

Şimdi NTSC-U yani USA versiyonu çıktı. Tek diyeceğim; SALDIRIIIIIIIIIIIN !!

• Teşekkürler Üstad
  • Bu arada oyun ign.com dan 9.5 puan almışşKesinlikle edinmek lazım.
    http://wii.ign.com/articles/856/856580p1.html
  • Birzamanlar wii'm vardı fakat şimdi yok bu oyunu oynamak çok istiyordum ama nasip olmadı
  • bu oyun indirilir
  • arkadaslar oyunu indirmeden önce size bir kac sey sormak istiyorum.öncelikle bu oyunun pal makinelerde calıstıgı net degildir su an ben indiriyorum ve deneyecegim eger pal de de calısırsa size söylerim.ayrıca boyutu 7.5 GB tır ve DL dvd lere yazdırmamız gerekmektedir.layerbreak ne belirleyecegemiz konusunda da bir fikriniz varsa acaba PM atarsanız sevinirim
  • Wii'de her zaman Verbatim medya kullanırım bugüne kadar sorun olmadı aynı şekilde DL DVD'de de Verbatim kullanıyorum onda da Wii'de sorun olmadı neden diye soracak olursan oyunun JPN versiyonu NTSC-U Wii'de açılmasa bile Disc Channel'da oyun gözüktü ama girmek isteyince siyah ekranda kalıyordu Wii. Bilginize.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3'de Street Fighter
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende DMS medyaya yazdım 4-5 tane hiç sorun olmadı. Ses dahi çıkmadı okurken
  • Bende de oyun indi yarın DL DVD alayımda oynayayım artık.
  • Online ı manyak zevkli gibi duruyor off off
  • Bu arada oyunda 314 şarkı varmış.Hepsi birbirinden güzelmiş.Ben de en kısa zaman bir el atacam.

@Koalax:Bu oyunu Region Free ile şuanlık Pal'de oynama şansımız var mı ?Birde GameCube joypad'i destekliyor mu diyecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Ertürk -- 11 Mart 2008; 12:59:05 >
  • Region Free ile oynama şansın olabilir ama denemen lazım çünkü bende PAL Wii yok NTSC-U Wii var. Ama nedense oyunun JPN versiyonunu (gerekli işlemleri yapmama rağmen) NTSC-U Wii'de açamadım. Nette Wii oyunlarının hangi bölge Wii'de çalışıp çalışmadıklarını gösteren bi site vardı oradan bakabilirsin hatta ModChip'li Wiikey ile bile uyum listesini gösteriyordu site.

Oyunun zaten sadece Gamecube kontrol desteği olduğu daha önceden açıklanmıştı. Yani benim bildiğim zaten bu kadar hızlı bir oyunu WiiRemote ve Nunchunk ile oynamak mümkün değil. Ama belki WiiRemote ve Nunchunk desteğide vardır oyunda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 11 Mart 2008; 13:20:42 >
  • GameCube Joypad'i desteklemesi süper o zaman.Multi yapmak süper olur iddaalar havada uçuşacak.Freeloader çıktı ama 8 £ olmasına rağmen getirtmesi zor onu.Nete düşme imkanı var mı ?
  • Mesajımı düzelttim ayrıca yanlış anlamışım. Neyse.

FreeLoader disk nete kesin düşecektir. Ama Wii'de ModChip yoksa back-up FreeLoader diski Wii açmaz ama bakarsın belki ModChip'li Wii'de bile bölge sorunu olmadan FreeLoader disk ile her bölgenin oyununu her Wii'de sorunsuz olarak oynayabiliriz ama Wii'de ModChip olduktan sonra aslında buna gerekte yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 11 Mart 2008; 13:25:43 >
  • O zaman oyunu bir elde edeyim ondan sonra bekleyip görecez herşeyi.Cevaplar için teşekkürler.Bu arada oyunun Europe yani Pal çıkış tarihi Mayıs 2008,bekleyen olursa beklesin.
  • PAL sahipleri yandı desene o zaman. Ama Region Free ilaç olabilir PAL sahipleri için.
  • oyunun dvd5 formatında ntscu olanını buldum ve region free özelliği var.. pal makinada çalışmıyormu şimdi bu?
  • Denemen lazım yoksa bilemeyiz.
  • oyunu verbatim DL ye yazdırdım ve malum seyin 1.9b versiyonu var sorunsuz calıstı pal makinemde ama okurken baya ses cıkarıyor bu dvd nin gözüne sorun vermez umarım
  • Ses olayından bişey olmaz bence korkma yeterki oyunda takılma, donma falan olmasın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.