Şimdi Ara

Süper Lig yayın ihalesi kızışıyor: Turkcell de ihaleye girecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bizleri ilgilendiren meseleler ise,
    Hizmetin özellikleri, kalitesi ve fiyatı öncelikle.

Maç yayınları bu kalitesizlikle yapılacaksa iki kamerayla maç çekeceklerse batsın onların yayıncılığı. Alman ikinci liginin yayın kalitesi bile bizden çok çok yüksekte.

Maç özetleri 8 dakikadan az olmamalı. Özetler aşırı pahalı olmamalı. Parasını ödeyen kanal 8 dakikalık görüntüyü kendi istediği şekilde hazırlamalı.

Iptv veya internet üzerinden yayıncılık olmazsa olmaz. Daha uygun fiyatlara yüksek kalitede hizmet istiyoruz.

Stadın içerisine diğer yayıncı kuruluşlarda girmeli. Maç öncesi Devre arasında oyuncularla hocayla röportaj yapılabilmeli. Maç sonu röportajlar daha çok çeşitlenmeli. Yöneticilerin demeç vermesi engellenmeli.

Maç yayınlarında hatta özetlerde efekt kullanmaktan vazgeçin Eyy digitürk.Siz kendinizi akıllı sanabilirsiniz ama bizlerde sizde ki zekânın fazlası var.

Diğer konulara gelecek olursak;

İhaleyi yaptık paraları dağıttık kulüplere ya sonrası,
    Menajer oyunlarıyla kulüplerin içini boşaltan yöneticilerle
    Kılıfına uydurulmuş sözleşmelerle yolsuzluk yapan,haksız kazanç elde edenlere ne olacak?
    Var mı bir çözüm öneriniz? Şu ihale yapılsa da biraz indiragandi yapsak diye bekleyen ağzı sulanan o kadar çok insan var ki.
    Kısacası bu paraların takibini kim yapacak kim?

Stadyum full olmalı tribünler tıklım tıklım dolmalı. Tribünler boş olunca maç yayın kaliteli olsa bile seyredilmiyor. Seyretmesi keyif vermiyor. Derbilerde rakip taraftara %25 oranında yer açılması lazım. Diğer takımlara ise kapasiteleri kadar hak tanınmalı.

Bilet fiyatları büyüklerde 20 tl altına diğerlerinde 10 tl altına çekilsin. Aradaki farkı federasyon kulüplere ödesin. Böylelikle tribünler dolar. Maçı tv'den seyredenler keyif alır. Oyuncular zevk alır. Kulüpler zarar etmez. Federasyon bütçesiyle zevki sefa sürenler bu bütçeyi biraz da halka vatandaşa taraftara harcayın. Çok birşey değil be ucundan azcuk. Biraz da halkın vatandaşın taraftarın yüzü gülsün be.Bizim Federasyon ukrayna ve İzlanda maçları için 7 trilyon para harcamış beyler 7 trilyon para.İnanılır gibi değil. Muazzam lüks. Konyadaki ukrayna maçında federasyon başkanı tüpçü Yıldırım uçakla gelirken havaalanında illede mercedes E serisi isterim diye tutturmuş.Başka mercedes istemem demiş. Adamın kıçını koyduğu yeri bile ne kadar kıymetli görün duyun Eyy millet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 12 Ekim 2016; 21:56:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kapatırım digiturku ihaleyi alamazsa

• O kadar fanatiktim, beni bile soğuttular futboldan umrumda değil bu her çarkı bozuk düzen. Saha, hakem, çirkeflik, şiddet, hepsi birbirinden iğrenç.

• lüks olmaktan çıkarıp demiş bir de
    sen dönde fiyatlarına bak.
  • Türk Telekom alırsa altyapısı zayıf olan yerlerde interneti ile nasıl verecek diyenler olursa baştan söyleyeyim uydu üzerinden de Tivibu hizmet veriyor. Normal Türksat anteni de yeterli ayrıcana bir antene ihtiyaç yok.

• şu salak lig için kuruş para vermem be.

• 78 milyon trt vergi veriyor. TRT maçları alamıyor yok böyle rezalet bu hak mı şimdi.

• Üste para verseler türk ligini izlemem

• hazırlayın paraları arkadaşlar katlamalı maç keyfi yakında başlıycak.

• Bu yıl uydu ve internet yayın ihalesi ayrı yapılacak Turkcell de internet yayın ihalesini alıp Turkcell TV+ dan yayınlamaya çalışacak tabi rakibi Türk Telekom olacak

• Şu ihaleyi neden tek firmaya veriyorlar oldum olası anlamamışımdır. Ver 2-3 şirkete beraber yayınlasınlar , rekabet ortamı olsun , hangisi daha ucuza verirse ondan bağlatalım bizde. Tekel olursa zaten pahalıya gelecektir ligi izlemek.
  • Digitürk'e 4 yılda 3000* civarı para bayıldım, bu yıl İp tv bağlattım yıllık 250 lira, tivibuspor ligtv bein sport smartspor hepsini izliyorum, donmuyorda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Digitürk'e 4 yılda 3000* civarı para bayıldım, bu yıl İp tv bağlattım yıllık 250 lira, tivibuspor ligtv bein sport smartspor hepsini izliyorum, donmuyorda.

Hocam iyi güzel demişsin de bir taraf legal diğeri korsan
    Ha bu firmalara bu paralar verilir mi kesinlikle verilmez.
    Biri çıkacak tüm avrupa maçları lig maçları sinema kanalları ayda 50tl diyecek o zaman veririm ona 50tl mi başka da bir firmaya para vermem. İsterlerse tekel olsunlar umrumda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Ulan halki duduklemeyip uygun fiyatlar koysaniz herkes alir bunu kimse anlamiyor ya.

Yap 20 lira herkes evine bağlatsin

1 tl bile olsa yayıncısı digi olduktan sonra alıp da baglatmam. Onun yerine bedava ve reklamli yapsalar çok daha fazla para kazanırlar. Aptal dizilerden de bir nebze kurtulmuş oluruz.

• Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligini yayınlayanlar daha çok kazanıyordur eminim :)

• Şahsen sonsuz param olsa bile Türkiye ligine yatırım yapmam. Bu ülkenin halkı hiç birşeyi haketmiyor henüz.
  • Bunun haricinde İtalyan bir firma ücretsiz izlenebileceğini vaadetti. Reklam izlenmesi karşılığında maçlar ücretsiz izlenebilecekmiş.
    İhaleyi umarım bunlar kazanır yoksa şu saat olmuş tvde topa vuran adam göremedik daha.
  • turkcellin girmesi iyi olur ve umarım digiturk harici dsmart harici bir firma alır

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Şahsen sonsuz param olsa bile Türkiye ligine yatırım yapmam. Bu ülkenin halkı hiç birşeyi haketmiyor henüz.

Sahsen ulkemden ve bu halkın bir ferdi olmaktan seref ve gurur duyuyorum...bu halk herseyin en iyisini en guzelini hakediyor...ne bir avrupalının nede amerikalının toplasan nazarımda bu halkın bir ferdinin karsında zerre değeri yok..tavsiyem git hangi halkı beğeniyorsan onlara katıl...
  • özet beleş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.