Şimdi Ara

Süper Lig'de Play-Off sistemi! Kabul Edildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: senfield25

http://s7.directupload.net/images/110823/7vnykg9q.swf

"sky (okundugu gibi yazdığımı varsayın) oynamak varken" bu adam neyin skysini söylüyo anlamadım.

Bunu eklemeyi unuttum

• Bu sene Play Off'la seneye yazı tura ile belirlerler artık şampiyonu
  • Mesela; 1.GS 2. fb 3.bjk 4.ts oldu diyelim ve play off maçları sonunda bjk şampiyon oldu,şampiyonlar ligine direk olarak bjk mi gidecek,diğer şampiyonlar

ligine giden takım kim olacak(play off da final oynayan mı lig 2. si mi)??Ne biçim sistem bu anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

Mesela; 1.GS 2. fb 3.bjk 4.ts oldu diyelim ve play off maçları sonunda bjk şampiyon oldu,şampiyonlar ligine direk olarak bjk mi gidecek,diğer şampiyonlar

ligine giden takım kim olacak(play off da final oynayan mı lig 2. si mi)??Ne biçim sistem bu anlayamadım

Mackolik'den belcika ligini incele olayi cozersin
  • Seneye 3 korner 1 penaltı uygulaması verirler...
  • Bir konuda yenilik yapılırsa bu olay o konunun yararınadır Allah aşkına play-off'un Türk futboluna getireceği sadece bir katkıyı söylesin biri ?

Dezavantajlar ise yaz yaz bitmiyor ligde heyecan diye birşey kalmayacak derbilerin ruhu kaçacak, 1. ile 4. olan takımın kadro kalitesi vs. farketmeyecek ve en basitinden zaten ligler 1 ay geç başlıyor ekstra maçlar oynandığında transfer sezonu başlamış olacak en azından görüşmeler vs. ve oyuncular Türkiye'ye gelip gelmemekte şampiyonu beklemek zorunda sanki Mehmet Ali Aydınlar'ın eline lego diye verdik bu ligi oyna babam oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: My StyLe_

Kısmet Erkiner'den Açıklamalar

Spor Hukuk Enstitüsü Başkanı ve Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) üyesi Kısmet Erkiner, Süper Lig’de bu sezon play-off sisteminin uygulanamayacağını açıkladı.

Tartışılan play-off sisteminin 2011-2012 sezonunda uygulanabilmesinin imkansız olduğunu vurgulayan Erkiner, "Türkiye Futbol Federasyonu, yeni sezon için açıklamalarını daha önce yaptı. Lig, 5 Ağustos tarihinde resmi olarak başladı. Ligin sadece ertelendiği söylendi. Yani resmi olarak şu anda sezon başladı. Başlayan bir sezonda herhangi bir kural değişikliği yapılamaz. Bu nedenle de 2011-2012 sezonu play-off sistemi ile oynanamaz" dedi. Play-off sistemi gibi köklü değişikliklerin ligler başlamadan önce açıklanması ve gerekli hazırlıkların yapılması gerektiğini ifade eden Kısmet Erkiner, 2011-2012 sezonunun da aynı mevcut statüde oynanabileceğini kaydetti.

Bu açıklamaya göre nasıl kabul edildi?Böyle bir sistem saçmalık olur,futbolumuza hiç bir şer kazandırmaz oldu olacak NBA sistemine geçelim.

benim de aklıma bu gelmişti,dün böyle bir açıklama yapıldı.yani şu an play-off'un kabul edilmesi bir hukuksuzluk.

• Vay be, daha dün şikeden takımlar ne ceza alacak diye onu konuşuyorduk. Mehmet Ali Aydınlar misyonunu iyi tamamlıyor, üstüne cabası Fener'e, Digitürk'e kapılar açıyor. Şike meşrulaştırılıyor. Hani Uefa'da olmasa, Allah'tan bile korkuları yok. Adalete bak. Atatürk'ün Türk sporu ve sporcusu hakkında söylediği sözler boşa, kemikleri sızlıyordur şimdi.
  • adamlar 3 günde ligin bütün şeklini şemalini değiştirdi şaka gibi, bu seneyle alakalı bütün hevesim şevkim bitti sadece ben değil bi çok fenerli arkadaşımda benim gibi düşünüyor adamların ne kadar işine gelsede ayda 60 liraya sonucu belli tiyatro izlemek istemiyorlar..
  • O havuzda boğacan bunları yemin ediyom
  • bakmayın siz anadolu kuluplerinin yöneticilerine taraftar sinir küpü olmuş bu sene statlarda rahat yok kimseye
  • Sikenin üstünü nsl kapatalım diye düşündüler bunu buldular son 2 gündür şike konusulmuyor
  • Yakında "3 korner 1 penaltı", "10 da biter", "Ezan okundu aga atan kazansın", "Oyuncuları adım atarak seçmeler", "Hem oyuncu hem de kaleci olmama" vb. olaylarla devam eder bu lig.
  • "TFF'nin yaptığı yazılı açıklamaya göre 2011-2012 yılı Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu, play-off'un ardından Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstleneceği sms oylamasıyla belirlenecek."

Krampon.net
    Durum özeti budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senfield25

http://s7.directupload.net/images/110823/7vnykg9q.swf

zike oynanırken birşey yok
    playoff oynanınca auvvvvvvvvvv
  • TFF verdiği ve vermediği kararlarla ligi cazip hale getirmeye devam ediyor evet ama kimler için ???
  • Ulan bi diğer takımların yöneticileri de o kadar malki kabul etmişler.İnşallah taraftarları o yöneticilerin akıllarını başlarına getirtir.
  • bu hep şaka diye düşünürken ciddi ciddi yapacak adamlar.
    Galatasaray bu olaya onay verip imza atmışsa yazıklar olsun.
    e tabi ilk 4 e girerse şampiyonluk şansı %25. diğer türlü daha zor.
    ama normal ligi 1. bitirip şampiyon olamayan bi takım olduğunda görürüm ben bunları...

anadolu takımları kabul eder tabi, onların ne ilk 4 şansı var ne şamiyonluk. %5 %10 daha fazla para alacakları için kabul etmişlerdir.

içine ettiler resmen ligin...

afedersiniz sky oynamak varken sorun yok ta playoffta mı sorun var
  • MAA kesin gizli orgutlerden birinin adami, turk futbolunu tarihe karistirmak icin getirilmis bir piyon. bunun haricinde bir aciklama getiremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok pis oyunlar dönüyor
    ülke futbolu hiçbir dönem bu kadar kaosa terkedilmemişti
    bence siyasi iktidar duruma el koymalı çünkü bu kadar bariz kara olayları aklama durumu tarih boyunca gerçekleşmemiştir
    ligtv geçen yıl 150 milyon dolar zarar ettiğini iletmiş ama aynı şartlarda mukavele 3 yıl uzatılmış
    yani nerden tutarsan elinde kalan bir durum var ... play off u fenerlisi beşiktaşlısı trabzonlusu galatasaraylısı hiçkimse istemiyor ama lig tv istiyor diye kabul edildi ...ayrıca bursanın 5 maçlık cezası kaldırılmış ... bursanın federasyonun dediklerine karşı çıkması söz konusu olabilir mi ?ayrıca ankaragücüne yardım kararı alınmış ...ankaragücü de cepte ...şuan sesini yükselten bir tek trabzon ve galatasaray var ... trabzondada şenol güneşin cezası tahkimca kaldırılmış ... kısaca o kadar kirli senaryolar söz konusu ki futbolumuz 10 yıl kendine gelemez ...marka değeri mavalları atılarak futbolumuza inanılmaz kötülük edildi ... eskiden galatasaray futbol bölümünde en az 30 arkadaş olurdu sürekli .. hakeza fenerli 15 20 beşiktaşlı buna yakın trabzonlu bir sürü arkadaş olurdu ... ama şuan kimsenin ilgisi yok ... fenerliler kabul etmesede onlarda neyin ne olduğunu görüyorlar ... andora liginde uygulanan bir sistem ligimizde uygulanacak ...ve kimse sesini çıkarmıyor ... cidden ülle futboluna bilinçli zarar verme söz konusu .. yarın öbürgün TFF yönetimi değişir ama şuan bile milyonlarca dolar zarar söz konusu .. bu zararın müsebbibi kesinlikle şuanki yönetimdir ve bu kişiler hiçbir cezai sorumlulukla karşılaşmayacaklar ... ben gerçekten spor bakanının duruma el koyması gerektiğini düşünüyorum .. kirlilik ayyuka çıkmış vazieyette ... galatasaray uefa kurallarına aykırı olarak değişiklik yapıldığını iddia ediyor ve muhtemelen cas a gidecek .. ligler başladı dava görüldü ve ligler yarı tatile girmişken cas karar verdi ve ligleri iptal etti ... ne olacak bu durumda ? milyar dolar zarar sözkonusu olur ... şike skandalı ayrı olay ... bu pisliği kim nasıl temizleyecek ?_ TFF komple istifa dahi etse bu zarar nasıl karşılanacak ? kısaca çok çok kötü durumda ülke futbolu ... kesinlikle ligler başlatılmamalı ve yeni TFF yönetimi seçilmeli ve ligler yeniden düzenlenmeli ... bu şekilde devam edilirse ben bu sene çok çok inanılmaz olaylar olacağını tahmin ediyorum ... inşallah spor bakanı duruma el koyar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.