Şimdi Ara

Süper Kupa | Fenerbahçe v Galatasaray | 11.08.2013 | ATV & ATV HD (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
6
Favori
21.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne spiker adam gibi maç anlatabildi, ne de takımlar seyir zevki olan bir müsabaka sunabildi. Herşeyimiz kalitesiz, çöp.
  • ŞU CRİSTİAN BARONİ yokmu o baroni.....vay arkadaş ben burda amatör biri olarak görüyorum aylardır yıllardır da yönetim neden göremiyor? bu adam ne işe yarıyor koşmaktan başka arkadaş.yazık ya yemin ederim yazık.ayrıca bunun yanına da weboyu alıcaksın al birini vur ötekine.lan sen forvetsin çalım yeteneği yok adamda yaa.webo neyse kaç ay oldu geleli de,bu baroniye artık dayanamıyorum.yemin ederim maçları izlemicem artık o duruma geldim ya.sokaklarda keşfedilmemiş o kadar genç varken şu baroniyi görmek beni delirtiyorrrrrrrrrrr.ayda yılda bi (genelde trabzon maçlarında yapar) gol atar bi kaç asist yapar.aha derim boku yedik baroni 3 yıl daha fenerde.. yazık ya valla yazık
  • Drogba disinda admlari yok diyenlere; 30 metreden o fuzeleri sneijder degil babam vurdu heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir mağlubiyet ile takimi birakanlar bu gece son sn gol atsak penaltilarla kupayi alsak takimi cl finalinde gormeye baslardi heralde. 2 takimda kotuydu 10 kisi kalinca ipi eline gs aldi golden sonrada cekildi cunku onlarinda hali yok. HAK gunun iyilerindendi emre keza yorulana kadar iyiydi sow tutuk basladi keza webo kuyt gununde degildi. Ersun hocayida begenmedim. Salih bu takimda oynamali yetersiz goruluyorsa 10 numara alinmali 10 kusur milyon teklif ediyorduk gecen sene o pozisyon icin adam ariyorduk almayi beceremedik salih var dedik. Nerde o salih ? Ya oynat ya 10 numara al arkadas. 10 numarayida klasik anlamayin 2. bir Alex almak sart degil hos alamayiz zaten de ilerde oyuna yon verecek bir adam lazim bu cok belli bunu emrede yapamiyor alper yapamaz baroni arada lutfederse 10 macta 1 yapiyor. Topal bu takimda 11 oynamaz kadroda gormek isterim ama 11 oyuncusu degil eger ilerde basan bozan bir oyun istiyorsak. Kuyt i cok beyenirim ama cok tutuktu agir kamplardan sonra yasli futbolcular gec acilir kuyt umarim acilir ama onu yedeklicek genc bir isim fena olmaz bedava gelecek cenk sahin niye dusunulmez saga anlamis degilim. Bedava turk genc al dursun selcuga 1m oduyorsun ya... Neyse acikcasi bu oyun beni tatmin etmedi ofansif yaratici ortasaha lazim diego mu olur honda mi velbuena mi r10 kaka mi bilmem bu kadar para harcadilar onuda getirsinler bir zahmet basari gelmezse hic geri donusu olmucak bu paranin en azindan tam kiysinlar cl olmadi uefa olmadi tr sampiyonluk gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Drogba disinda admlari yok diyenlere; 30 metreden o fuzeleri sneijder degil babam vurdu heralde.

• Bir daha atv maç yayınlamasın, spiker berbattı. Bu arada ekrandaki 4:3 16:9 sorunu menüden bile değişmiyordu. Aynı sorun sizlerde de var mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Bir daha atv maç yayınlamasın, spiker berbattı. Bu arada ekrandaki 4:3 16:9 sorunu menüden bile değişmiyordu. Aynı sorun sizlerde de var mıydı?

16:9 olarak tam ekran izledim maçı ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Bir daha atv maç yayınlamasın, spiker berbattı. Bu arada ekrandaki 4:3 16:9 sorunu menüden bile değişmiyordu. Aynı sorun sizlerde de var mıydı?

16:9 olarak tam ekran izledim maçı ben.

Ben izleyemedim nedense, ayarlardan 16:9 yapsam bile 4:3 gösterdi.
  • Valla bilmiyorum belki cihazın uyumlu değildir ?
  • bir galatasaraylı olarak fenerin yenmesini istedim ... çünkü .. drogbanın verdiği pası Selçuk gol yapamadığı için ... yine gereksiz gereksiz top kayıpları .... hele hamit ... galatasarayın en kötü oyuncusu diyebilirim ... bir tek schalke'de iyi oynadı ... drogba .. evet zaman zaman güzel hareketler yaptı .. ama ego'sı da tavan yapmış durumda... bir pozisyonda umuta pas verip gol yapabilirdi... ve bazen yaşındandan herhalde çok yavaş kaldı ve buda top kaybına neden oldu ...
    galatasarayda ayrıca defansda çok kötüydü (her zamanki gibi) ... fener her defa bizim sahamıza girdiğinde tehlike yaratabildiler ... oysa biz sürekli defansda takılıyorduk ..
    sneijder iyi oyuncu fakat kendisiyle anlaşabilecek oyuncu yok ... bir drogba var ama onuda 3 kişi tutuyor ...

neden fenerin kazanmasını istedim:
    fener daha azimliydi .. daha istekliydi ... ve fiziksel olarak galatasaraydan çok daha iyiydi

pasların çoğu yerinde ve seri ... önceden çalışılmış hareketler ..
    emre dediği gibi herkesi tebrik etti
    Mertın muhteşem kurtarışları ... ama musleranın hakkınıda yememek lazım her ikisi gözümde maçın yıldızı diyebilirim ..
    ve en çok beğendim taraf ise ... yerel Türk oyuncu sayısı galatasaraya göre sanırsam daha fazlaydı ve çok daha iyiydiler ...

kötü yanlarıda vardı
    sürekli uzun top kayıpları
    ve fener çok sert oynayışı... gerek 11 kişiyken gerek 10 kişi ...

... bir Galatasaraylı olarak pek sevinmedim açıkçası ... çünkü bu performansla avrupaya gideceksek .. ilk elemelerde geri döneriz

ama 10 kişi kaldık 11 kişi olsa alırdık ... dememeniz lazım... önceki super kupayı hatırlatırmayın ...
    gs şansı biraz daha çokta diyebiliriz ..

• futbol kalitesi yerlerde olduğundan hiç bir topçu kendini kasmıyor. oynamaya zorunlu hissetmiyor .
    Alves resmen attırdı kendini. bi ben mi yırtınacam dedi .
    bu sene lig yine böyle kötü futbol zor galibiyetler . kavga gürültüyle geçecek.
    seyir zevki veren futbolcu hiç yok . Alper potuk dedik ama hala tık yok adamda. suratından belli motive olamadığı
    neyse aralıkta lig tv bitiyor benim almam bi daha.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya beyler ben bizim takımın hazırlık maçlarından sonra çok kötü diyordumda. Dün harbi siz çok kötüydünüz GS resmen tek kale oynadı işin garip yanı aynı zamanda anlamadığım yanı siz öyle bi oyunu nasıl kabullendiniz ilginç neyse. Geçmiş Olsun.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.