Şimdi Ara

SUPER İNDİRİM XFİ 120YTL,Z-5500 400YTL,850WATT PSU 350 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC ILE ILGILI BİRCOK PARÇA SATILDIGI ICIN ELIMDE KALAN SON EXTREME BİLEŞENLER BUNLAR ARKADASLAR.TEKLIF VE YORUMLARINIZI SAYGI VE USLUP CERCEVESINDE YAPACAGINIZ ICIN SIMDIDEN TESEKKUR EDIYORUM...

FİYATLAR SONDUR,KESINLIKLE TAKAS VE PAZARLIK ISTEMIYORUM,BU YONDE GELEN PMLERE CEVAP VERILMEYECEKTIR,TEŞEKKURLER...

BU ARA İŞ YOGUNLUGUMDAN VE EVDE PC OLMADIGINDAN DOLAYI FORUMA VE MSNE GIREMEDIGIM ICIN ILANDAKI URUNLERE TEKLIF SORU VE GORUSLERINIZI DİREK CEP TELEFONUMU ARAYARAK YADA "ECZANET" KARDESIMIZE MSNINDEN YADA PMDEN ULAŞARAK YAPABILIRSINIZ...

(5) LOGİTECH Z-5500 : 450 YTL PAZARLIKSIZ

FORUMDAN DJİN NİCKLİ ARKADASTAN ALINDI.TEMIZ SORUNSUZ VE KUTULUDUR.FATURASI YOKTUR SAOLSUN VAR DIYIP YOLLAMADILAR.GARANTISIDE ZANNEDERSEM BİTTİ...

http://www.teknofiyat.com/?search=Z-5500&altlimit=&ustlimit=

(6) X-Fİ EXTREME MUSİC SES KARTI : 120 YTL PAZARLIKSIZ

Gold BİLG.ALINMA KUTULU,FATURALI,GARANTILI

(8) SİLVERSTONE DECATHLON 850 WATT PSU : 350 YTL PAZARLIKSIZ

İNVENTUS BİLGİSAYARDAN ALINMADİR.KUTULU,GARANTILI,FATURALIDİR.COK GUCLU BIR PSU`DUR

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=SST-DA850

TURKIYENIN HERYERINE KARGOLAYABILIRIM.KARGO UCRETI ALICIYA AITTIR...

EVREN SOYDAŞ

TEL : 0544 356 86 85
    MSN : evrensoydas@hotmail.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathburn -- 23 Nisan 2008; 17:52:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Mayıssın 8'ine kadar satmazsan z-5500liyi alıcam o gün doğum günümde Hayırlı Satışlar...
  • Ekran kartı için takas seçeneğiniz var mı hocam? 8800 Ultra ile mesela.
  • evren arkadaşımız bu ürünleri nerdeyse kullanmamıştır bile , çok temiz sıfır ürünler.. ankaradan alacak varsa ayrıyetten yardımcı olurum..
  • 1adet pm
  • bu arada arkadaşımız fazla nete giremiyor banada p.m atabilirsiniz.. ama takas p.m i olmasın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EcZaNeT

bu arada arkadaşımız fazla nete giremiyor banada p.m atabilirsiniz.. ama takas p.m i olmasın..

Bana diyorsun galiba Fatih hocam Yap bi güzellik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hserdark

quote:

Orjinalden alıntı: EcZaNeT

bu arada arkadaşımız fazla nete giremiyor banada p.m atabilirsiniz.. ama takas p.m i olmasın..

Bana diyorsun galiba Fatih hocam Yap bi güzellik

sana 3870x2 (crysis hariç aşagı yukarı her oyunda 8800ultradan üstün) verelim serdar 9800gx2 yi ben aldım..

• Sende zaten GX2 yok muydu Fatih, Quad SLI mı yapıyorsun? Maşallah derim saygıyla susarım
    3870x2'yi şu an düşünmüyorum, sen nasılsa 1-2 aya satarsın GX2'yi, o zaman sana musallat oluruz
  • 9800GX2 fatıh abıme(eczanet)satılmıstır.Kendısıne tesekkur eder hayırlı yolculuklar dılerım

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Z-5500'de heryerde fiyatlar düşerken 400YTL 450YTL yapmışsın Hayırlı Satışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.