Şimdi Ara

SÜPER FOTOĞRAF ÇEKEN CEP TEL.ÖNERİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-Küçük Olacak-Cepte Rahatça Taşınabilecek.
    2-Foto çekimi en iyilerden olacak
    3-Şarjı günde 15 dakika sadece konuşma ile 3-4 gün gidecek
    4-Bütçe Max 800,00 TL

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

• Birinci madde kişisel bir kriter olduğu için size ikinci el N8 öneririm. Olmadı tuşlu olarak C905, K850, N82, N86 öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 30 Haziran 2012; 13:00:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi fotoğrafı çeken N8 herhalde ama geri kalan şeyler için pek performans bekleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeoBurak

En iyi fotoğrafı çeken N8 herhalde ama geri kalan şeyler için pek performans bekleme

n8'in kamerası iyi ama işletim sisteminde sıkıntı var kendiliğinden kapanıp açılabiliyor diyorlar. bu dediğimi göz önünde bulundur almak istersen.
  • Tavsiyeleriniz üzerine N8 düşünmeye başlamıştım. Ama işletim sisteminde dediğiniz gibi sıkıntı yaşayan çokmuş. 24 saat foto çekmeyeceğim ama 24 saat telefonun açık olması gerekli. Bu nedenle N8 alternatifi arıyorum

Cevaplar için tşk.
  • N8'i boşver bence.Fotoğraf çekeyim dersin donar kalır , iki saatte galeriyi açmaz.Kendi kendine kapanır.Dert edersin kendi kendine.Sony Ericsson'lara bakabilirsin.X10 olabilir.
  • Fotoğraf kalitesi=Sony Ericsson
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nokia n8 tartışmasız en iyi fotoğraf çeken telefonlardan biri fakat donanımı pek iyi sayılmaz.
  • xperia ray kullanmadım ama yazını görünce aklıma direk bu geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper fotoğraf çeken tel yoktur. Süper fotoğraf çeken fotoğraf makinası vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: omRcftc

süper fotoğraf çeken tel yoktur. Süper fotoğraf çeken fotoğraf makinası vardır

•  SÜPER FOTOĞRAF ÇEKEN CEP TEL.ÖNERİSİ

tek geçerim özellikle gece çekimleri bir çok milyarlık telefonlara taş çıkartır c905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 4 Temmuz 2012; 19:43:58 >
  • Sony C905
    Samsung M8800 Pixon

ikisi arasında hangisini tavsiye edersiniz.

Bir ara K750 kullanmıştım. Fotoğraflara baktığımda birçok cihazdan daha kaliteli görünüyor.
    Gönlüm C905 den yana fakat cgip testte samsung 1.sırada

http://www.chip.com.tr/forum/Kamera-testi-8-Megapiksel-cepler-kapisiyor_t97201.html
  • Bence bi telefon ne kadar iyi çekerse çeksin, fotoğraf makinesinin yerini tutamaz bende senin gibi düşünmüştüm c6-01 aldım 8 megapiksel mükemmel denemez ama iyi fotoğraflar çeker. Yinede sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aestromish

Bence bi telefon ne kadar iyi çekerse çeksin, fotoğraf makinesinin yerini tutamaz bende senin gibi düşünmüştüm c6-01 aldım 8 megapiksel mükemmel denemez ama iyi fotoğraflar çeker. Yinede sen bilirsin

Bu telefonda otofokus bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunag

Sony C905
    Samsung M8800 Pixon

ikisi arasında hangisini tavsiye edersiniz.

Bir ara K750 kullanmıştım. Fotoğraflara baktığımda birçok cihazdan daha kaliteli görünüyor.
    Gönlüm C905 den yana fakat cgip testte samsung 1.sırada

http://www.chip.com.tr/forum/Kamera-testi-8-Megapiksel-cepler-kapisiyor_t97201.html

Sony C905 Samsung M8800 Pixon kıyaslarsak samsungun gündüz çekimlerinde çok az bi farkla canlı renkler verdiği söylenmiş ama bu c905ın driversiz hali ile c905e C905_Cybershot_Xperience v_7.5 driverini atınca pixonu mort ediyor gece çekimlerinde zaten pixon c905in yanına yanaşamaz bu telefonu çok kullandım kamera olarak tek rakibi N8'dir gerisi boş

• quote:

Orijinalden alıntı: Aestromish

Bence bi telefon ne kadar iyi çekerse çeksin, fotoğraf makinesinin yerini tutamaz bende senin gibi düşünmüştüm c6-01 aldım 8 megapiksel mükemmel denemez ama iyi fotoğraflar çeker. Yinede sen bilirsin

ahaha aynısını sevgilim kullanıyor ben 8mp olupda o kadar berbat çeken telefon görmedim hiç :) telefon amoled oldugu ıcın telefonda harıka gorunuyor ama bılgısayarda zort c905 ona nal toplatır be + AF bile yok c905de AF ve MF var ISO yu bİle sen ayarlayabılıyorsun
  • Şu nokia'nın 41 MP kameralı aleti vardı o olabilirdi ama heralde 800 den fazladır.
  • Öyle ya, ben bayağı pişman oldum aldığımda 530 tlye aldım şimdi daha pahalı ama o paraya çok daha iyi telefon alabilirdim..
  • Ha bide sony ericsson arc veya arc s güzel foto öçeker exmor lens var onlardada
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.