Şimdi Ara

Süper Duvar Güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
2
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Günceleme ile artık duvarları satır olarak (topluca) güncelleye bileceğiz ve en bombasıda artık ister altın ister iksir ile (6 ve üstü duvarlar için) duvarları basabileceğiz!.

Süper Duvar Güncellemesi

• ee şimdiye kadar yaptikalrimizi iade etsinler o kadar essek gibi ugrastik guncellemeye bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski kullanıcıların hakkı yendi haklısın
  • harika haber.ne zamana olur acaba bu güncelleme?
  • Kesinlikle kotu sadece altinla yapiyorduk simdi bide iksir cikti bence cok kotu oldu

Edit: kotu derken eskilere yazik oldu anlaminda benim icin sorun yok :) bide ne zaman yapilicak bu iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TownSportif -- 7 Eylül 2014; 19:10:55 >
  • 5.5m iksir vardı 6m yapıp devi 6 yapcaktım bekletsem mi
  • ne zaman güncelleme olacak resmi sitede böyle bir duyuru yok haberin kaynağı nedir?
  • çok iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ismlunal

ne zaman güncelleme olacak resmi sitede böyle bir duyuru yok haberin kaynağı nedir?

resmi facebook sayfası
  • Canli ve diger replay lerde saldirganin hangi askerleri oldugunu, hangilerini ne zaman kullandigini veya kullanmadini da gorebilecekmisiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

Canli ve diger replay lerde saldirganin hangi askerleri oldugunu, hangilerini ne zaman kullandigini veya kullanmadini da gorebilecekmisiz...

görmesi kolaydı iki tık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brexxx

eski kullanıcıların hakkı yendi haklısın

kesinlikle o zaman niye ben bir duvara 500000 verdim bir de hepsini bastım. bunun önüne geçilmeli mesela depolarımı bi kere fulleme hakkı vermeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunlara hep sinir oluyorum, oyunun bir hesap tutması lazım ben mesela, klan kalesi 5 svy için 7m altın vermiştim, şimdi 5m istiyor, son güncellemelerden sonra ee benim 2m mi iade etmiyor ama oyun. Yeni kullanıcılara hep kıyak oluyor bunlar. O 2m için ben 5 gün uğraşıyorum yeri geliyor.
  • Bu yenilikler şart evet belki eski kullanıcılar için kötü bir durum ama yeni kullanıcıları da oyuna çekmek için bunlar gerekli şeyler zaten şu duvarı tek tek güncelleme kadar saçma bir şey yoktu bu çok çok iyi oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 8 Eylül 2014; 1:38:52 >
  • Bence iyi bir güncelleme olur..duvar işi gerçekten çok zorlayıcıydı..
  • Azcıkda indirim olaydı, 8 yapsaydık şu duvarları...

• Ayrica level 7 okcu ve barbar geliyormus.

• Bu güncellemede haksızlık var diyemeyiz bence.oyunda asker bağışı ve savaşlarda kullanılan askerlerden dolayı iksir biriktirmek zor.asker gelişmelerinde düşünürsek hangi iksiri duvara harcayacaksın ki.şuan level 10 um iksir biriktirmekten yoruldum.duvarların maliyetini düşürürlerse o zaman sinirlenirim ama level 9 duvar için çok zaman harcadım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7. seviye barbar ve okçuda gelecek.

• Güncellemenin cikis tarihi belli mi ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.