Şimdi Ara

süper alet bide sizin değerlendirmelerinizi alabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dün forumda baya bi süren çekişmeler sonucunda öğrendiklerim cercevesinde laptop kriterlerimi yeniden düzenledim ve bu laptopları buldum. alacagım laptopta rahatlıkla oyun oynamak istediğim için biraz kılı kırk yarmam gerekti e tabi birde masaüstü pc mi çok aratmıycak bişi olsun istedim bütcemde max 1800 ytl falan şimdi bunlara göre bu laptopa ne dersiniz? birde bu laptoplar ses sistemi destekliomu?
    sağlam bi değerlendirme yaparsanız ve bilerek değerlendirseniz sevinirim:)

    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?CategoryId=98&productId=bd70891

    http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=S-A100-011








  • kesinlikle toshiab
    bir kere işlemci daha iyi
    marka olarak daha iyi... fiyat farkıda fazla değil..

    daha ne olsun bundan iyisi şamda kayısı...
  • amd işlemci genel olarak ve oyunda daha ii deilmi? birde asus 17 inç unutma?
  • arkadasım dedıgın gıbı fsb hızının yuksek olması sebebıyle amdnın oyun performansı intele gore bıraz daha ıı ama o kadar cok deıl...
    yurtta arkadasım msi m675 kullanıordu... cokta ole ahım sahım bı fark yoktu...(benım makına ımzamdakı monster)
    ama amdler de sole bır problem war kı laptoplarda cok onemlı bı unsur...Isınma problemı bunu kıme sorarsan soler amd intele gore daha cok ısınır...Bu yuzden amd işlemcısı olan bı makına alıcaksan sogutması ıı olan bı makına almanı tawsıye ederım...
    Ama asus'un 17' olması bı artı...Sana kolay gelsın dıorum 3 ay boyunca dh ile yatıp kalktım we monster aldım ii kıde monster almısım...cok memnunum tawsıye ederım...
  • ya dostum benim bildiğim amd nin soğutma olayı daha iyi eminmisin ?
  • hayır değil . ayrıca amd sadece bir işlem yaparken yüksek fsb hızınn avantajını kullanıyor . işlem sayısı arttığında (mesela iki program bir arada açıldığında) yüksek oranda performans kaybına uğruyor (çift çekirdek olsa bile ) oyun oynayacaksan hemen hiç bir amdli notebookun ekran kartı ve rami senin ihtiyacını karşılamaz .amd masaüstlerinde daha çok tercih edilmesine rağmen dizüstünde inteldenyavaştır buna ayrıca hdd nin de masaüstlerinden yavaş olduğunu eklersek oyunlarının yüklenmesini beklerken sıkıntıdan çatlarsın . mad ile gelen ekran kartlarının da orta seviye bile olmadığını hatırlarsak amd li hmen hiç bir notebookla amacına ulaşamazsın . o önerdiğin 17" lik asusu 2 gb ram ve 7200 rpm hdd ile alma şansın olsaydı kesinlikle kaçırma derdim ancak o ürünün çok ısındığını ve vaadettiği kadar hızlı olmadığını biliyorum . sadece ekranı güzel . ayrıca açtığın diğer başlıklara da yazdım ; keşke bu konuşarı tek başlık altında toplasaymışsın böylece hem sorularına daha rahat cevap alırdın hem de forumda başlık kirliliğine sebep olmazdın .




  • ya peki toşhibaya ne diosun odamın yaramaz abi ya başka laptop yok dierleride çok pahalı millet monster diyip duruo onunda teknik servisine güvenmiorum sen ne dersin
  • ya bide 2 gb ram ve 7200 rpm i kim kaybetmiş ben bulayım çok uçuk deilmi bide laptoplar hep 5400 rpm zaten ben rastlamadım 7200 e nerde war
  • yalnız şunu unutma iki laptopın da ekran kartları 7600..
    Asus 17' toshiba 15.4'.Ve dolayısıyla asus'un çözünürlüğü daha fazla.
    Bu nedenle asus'un oyun performansı daha kötüdür toshibaya göre 17' olmasından dolayı.
  • ya ama asusun çözünürlüğü daha fazla eminmisin sorun olacağından çok farkedermi? birde bu monsterlar a ne diosun? bunun ekran kartından tam anlamadın ne demek istio?

    http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T235S96J1
  • Asus'un çözünürlüğü 1440x900
    TOshiba 1280x800
    Monster'ın X1600.7600 ayarında bir kart.Ama monsterdan uzak dur bence.
  • neden servisten dolayımı:)
  • bence de neden ? arkadaşlar önerilerinize nedenlerinizi söylerseniz daha çok yardımcı olursunuz . neyse benim kullandığım alette 7200 rpm 160 gb disk var ve 800mhz lik 2 gb ram var . monsterların güzel tarafı , işlemci , hdd ve ram i kendin seçebiliyor olman . diyelim ki bütçe kısıtlı aldınız en düşük özellikle ürünü , daha sonra para biriktirince işlemci , ram veya hdd üçlüsünde değişiklikler yaparak ürünün ömrünü arttırabilirsiniz .

    o 17" asus ile toshiba nın ekran kartlarını karşılaştırmak gerekirse ; işlemcileri aynı hızda olmasına rağmen toshibadaki 7600 ddr2 ram e sahiptir ve 400 mhz hızında çalışır ( 510 mz ye kadar overcloklanabiliyor ama tavisye etmem ) , asustaki ise masaütsü 7600 lerin performansına sahip olup ddr3 ram e sahiptir ve 1000 mhz hızında çalışır(overclocklarsanız yanında amd olduğu için yanar ). yani oyunların yüklenmesinde diğer şartlar eşitse asus kesinlikle fark atar . ancak diğer şartlar kesinlikle eşit değil . asus daha yavaş ramler var daha kötü performanslı işlemci kullanıyor . yani bu asus kesinlikle performansı yüzünden tercih edilecek bir notebok olamaz , ancak fiyatı açısından tercih edilecek bir notebook olabilir . bu iki ürün arasında kesinlikle toshiba daha iyidir ancak ben hala mosnterlara bakman gerektiğini düşünüyorum .




  • monster lara bakıorum ama ama kaç gündür forumları dolaşıyorum öle şeyler varki doğruysa monster ın yanına yaklaşılmas .bi kere kasası dokunulmıycak kadar ısınıyomuşki adam abartısız durum böle dio birisi almış lap topu içinden yanık kokusu gelmiş 1 hafta sonra ayrıca bikaç yerde okudum ekran çöz ve canlılığı hp ve toshibaya oranla baya düşükmüş adamlar hp ile monsterı yan yana koymuş bakmış monsterın ekranı çok daha cansız duruomuş birde geri iade olayı warya bi kullanıcı 15 gün sonra gitmiş ölü pixel yüzünden 15 gün geçti die almamşlar yaaa daha neler neler forumlarda millet weryansın edio e memnun kalanlar war ama bilemiosun işte bu arada sendede monster war anladığım kadarıyla ?
  • Valla benim sana ''Monsterlardan uzak dur'' dememin sebebi forumlarda ve TÜrk sitelerindeki incelemelerde monsterla ilgili birçok şikayet okumamdan kaynaklanıyor.
    Diğer markalar hakkında da illaki şikayetler var ama Toshiba, Hp,Dell,Asus bunlar kendini kanıtlamış bilindik markalar.
    Monster diye bi marka bildiğim kadarıyla sadece TÜrkiye'de satılıyor.Yurtdışında böyle bir marka yok.
    Adamların stratejisi aynı hatta daha düşük fiyata daha fazla özellik sunmak.Ama kalite açısından geride bence..
    O yüzden benim tercihim bilindik bir marka almak olurdu özellik açısından daha geride olsa bile ilerde başımın ağrımaması için..
    Bazılarınız ''Bu elektronik işi,sanş işi''diyebilir..Haklı olabilirsiniz.Ama bile bile lades olmak da mantıklı değil bence..
    Ha bu arada Monster alıp da kullanan arkadaşlara da tamamen saygı duyuyorum.Kendi tercihleridir..
    İnşallah sorunsuz kullanır onlar da herkes gibi laptoplarını..




  • walla harbiden bende biton şikayet okudum öle önemsiz sorunlarda deil ama memnun kalanlarda war anlamak mümkün deil?
  • GeCCCe arkadaşım senin için son kez yazıyorum . çünkü senin içindeki kurtlar konuşularak giderilmez ancak yaşaman lazım . daha önce hiç kimseyi monster sahibi yapmak için bu kadar uğraşmamıştım .şu an bu yazıyı monster bilgisayarımla avusturya/viyana'dan yazıyorum . burada da monster-asus diye sözettiğim modeller asus'a ait özel standlarda aznote adı altında satılıyor ve peynir ekmek gibi de gidiyor (eğer taksit imkanı olsaydı ve ülkemdeki garantiyi alabilseydim ben de buradan alacaktım ama monster daha akıllıca geldi). gelmesini beklediğimiz monster-compal modeli de burada satılıyor . bu ülkede bu ürünler üreticiler farklı kalite standartlarına sahip oldukları için üreticinin direk adıyla satılabiliyor . biz de ise bir markaya ait ürün standı pek alışılmış bir şey değil (yeni yeni toshiba bayileri açılmaya başladı) ve bu tarz ürünlerin ülkemizde kendi adlarıyla satılması bir takım sorunlar çıkarıyor . o yüzden bu ürünlerin hepsi bir ad altında toplanıyor .bu ad da monster . yani monster türkiye'de üretilmiyor (keşke üretilse de azıcık gurur duysak ).




  • ya bana msni werrmisin yasak deilse
  • Tabiki Türkiye'de üretilmiyor.Muhtemelen Uzak doğu'da çin'de tayvan'da falan üretiliyor..
    Yanlış anlaşılmasın diğer marka laptoplar da oralarda üretiliyor..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: GeCCCe

    birde bu laptoplar ses sistemi destekliomu?

    nasıl ses sistemi anlamdım yanılmıyorsam artı 5.1 ses sçıkışları standar haline geldi bu konuda aydınlatacak biri varmı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.