quote:Orijinalden alıntı: Ata Bekleme modundayim ne kadar Turkce?! Tam olarak ne anlatmak istiyorsun? Bekleme modundayım, bir gün bana döneceksin nasıl olsa, seni beklemeye geçtin işte
Bekleme modu dediğin şey, gerçek anlamında bir şeyi beklemek mi yoksa zaten stand-by ın çevirisi olan bekleme modu mu?
quote:Orijinalden alıntı: BiroLX.CoM I'm Fucking on waiting mode I'm on a ****ing waiting mode olacak dogrusu
quote:Orijinalden alıntı: TRojka Bekleme modu dediğin şey, gerçek anlamında bir şeyi beklemek mi yoksa zaten stand-by ın çevirisi olan bekleme modu mu? Gerçek anlamda, bir kişiyi bekliyorum
quote:Orijinalden alıntı: sittin sene tanıyamassın quote:Orijinalden alıntı: TRojka Bekleme modu dediğin şey, gerçek anlamında bir şeyi beklemek mi yoksa zaten stand-by ın çevirisi olan bekleme modu mu? Gerçek anlamda, bir kişiyi bekliyorum Tek kelime yeterli o zaman sana; waiting...
quote:Orijinalden alıntı: lnx=1 I am waiting him or her Bu arada 20 saattir bekliyor musun -I am on it, cover me ! -Negative ! Evet 20 saattir bilgisayarın başında bekliyorum öylece