Şimdi Ara

Sünüklü Böcek Hobim Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çocukluktan gelme bu hobiyi halen sürdürüyorum Aşırı ilgim var . Evde Tarantula besliyordum; Konusu vardı açmıştım.

Salyangoz besleyen var mıdır ? Ben düşünüyorum beslemeyi, yağmurlu havalarda bir kaç tanesini toplasam güzel ortam yapsam çimenlerle yapraklarla vs. Fakat bunlar ne yer ne içer bilen var mıdır ? Akvaryum hazır içini gübreli toprakla doğal ve nemli ortamı sağlıyacağım

Çok Klass hayvandır kendisi

Sünüklü Böcek Hobim Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 26 Mart 2013; 21:31:56 >

• Cidden bunlar ne yiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toprakdan besleniyolar sanırım..
  • akvaryumda elma salyangozu beslenir. araştır istersen
  • Tuz yiyorlar diye biliyorum.

• Akşamları kediyi besliyodum. Bunlar kedi maması yiyodu. Ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madao

Tuz yiyorlar diye biliyorum.

salyangoza tuz dökünce eriyor benim bildiğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl bir psikopatsın ya lan tarantula konusundada görmüştüm hiç korkmuyon mu lan ben 100 m den görsem kaçarım(gerçekleri saklamayalım) sendeki nasıl bir cesaret harbi yuy! !!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: STAN-erdem

Nasıl bir psikopatsın ya lan tarantula konusundada görmüştüm hiç korkmuyon mu lan ben 100 m den görsem kaçarım(gerçekleri saklamayalım) sendeki nasıl bir cesaret harbi yuy! !!!!!

hocam sen tarantula değilsin yemez seni korkma seviyorum bu canlıları beslemeyi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: öylesine biri

akvaryumda elma salyangozu beslenir. araştır istersen

Teşekkürler , sizin sayenizde öğrendim çok güzel akvaryum hazırlıyorum, bir kaçtne bulurum bunlardan, dışarıdan da toplarım Koloni kurarım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madao

Tuz yiyorlar diye biliyorum.

kucukken bunlari bi kavanoza tikip icine tuz dokuyodum sonrada kolonya dokup aleve veriyodum kavanozu ne psikopatmisim lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

quote:

Teşekkürler , sizin sayenizde öğrendim çok güzel akvaryum hazırlıyorum, bir kaçtne bulurum bunlardan, dışarıdan da toplarım Koloni kurarım artık

akvaryumda kara salyongozu besleyecek ilk insan olacaksınız.
  • http://www.akvaryumportali.net/Forum/printthread.php?tid=50

Baya iyiymiş bu, akvaryumu olanlar atsın içine. Çikletler didiklermi acaba bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 27 Mart 2013; 1:24:50 >
  • eskiden bunları alıp toprağa gömüp toğrağı yakıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahlegan

quote:

quote:

akvaryumda kara salyongozu besleyecek ilk insan olacaksınız.

Yesillik yiyorlarmis. Bir ispanacak yapragi 1 hafta gidiyormus gariplere

• quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

http://www.akvaryumportali.net/Forum/printthread.php?tid=50

Baya iyiymiş bu, akvaryumu olanlar atsın içine. Çikletler didiklermi acaba bunları

Bunlardan da kesiin alacagiim . Beslemeside kolay uzunca akvaryumu yapivam. En diibe platform koyucam usutune cakil taslari gubreli topraktan. Koyacagim geri kalan bosluga saf suyu doldur baksinlar keyiiflerine aklima buda geldi. Kultur Mantari koysam bir kac tane topragi zenginlestirir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

http://www.akvaryumportali.net/Forum/printthread.php?tid=50

Bunlardan da kesiin alacagiim . Beslemeside kolay uzunca akvaryumu yapivam. En diibe platform koyucam usutune cakil taslari gubreli topraktan. Koyacagim geri kalan bosluga saf suyu doldur baksinlar keyiiflerine aklima buda geldi. Kultur Mantari koysam bir kac tane topragi zenginlestirir

ucuzundan bir bitkili akvaryum yap elma salyangozu ve karides istersen neon karıştırıp bakabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.