Şimdi Ara

BÖCEK FOBİM VAR YARDIM EDİN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böceklerden ama hertürlü böcekten karınca hariç çok acayip korkuyorum.. fobiymiş bu .. görünce titreme geliyor.. kaskatı kesiliyorum.. ve daha sonra 5-10 dakika boyunca yürürken yere duvarlara falan bakıyorum bişey varmı diye.. otururken koltuğa falan acayip korkuyorum yani.. böyle fobisi olan ve çözüm gibi yada tedavi gibi birşey bilen varsa bilgilerinizi paylaşınız lütfen..

• şimdi biri böcek resmi koymasın da ...
  • Bende hamamböceğinden acayip tiksinirim gece 4 de görsem bütün evi ayağa kaldırırım kendim öldüremem direk yatağın üstüne çıkar ayakta dururum o kadar korkuyorum
  • Onlarla iletişim kur sorununu konuşarak çözmeye çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

Bende hamamböceğinden acayip tiksinirim gece 4 de görsem bütün evi ayağa kaldırırım kendim öldüremem direk yatağın üstüne çıkar ayakta dururum o kadar korkuyorum

+1
  • hiç sorma yaa hepsine ayar olurum evde 1 tane görsem 1 hafta uyku girmez gözüme
  •  BÖCEK FOBİM VAR YARDIM EDİN!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  BÖCEK FOBİM VAR YARDIM EDİN!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tale

Hatırlıyorum misty caterpie den korkuyordu

Böcek korkusu vardı
  • Bende de var o fobiden geçen yaz akrabaların yazlığında kaldık birkaç gün. Yazlıkta da bilirsiniz nemli yer böcek falan çok olur. Evde resmen hamamböceği kaynıyordu insan varken bile halıda yürüyen hamamböceği görebiliyorduk o derece fazlaydılar. (Normalde hamamböcekleri asla gündüz insanlara görünmezler, görünüyorlarsa yuvaya sığmayacak kadar sayıları çok demektir.) Geceleri nasıl uyuduğumu bir ben bilirim saatlerce yatakta dönüp duruyordum, 35 derece havada pikeyi kafama kadar çekiyordum. Banyo yapmış gibi terliyordum, gece 4lere kadar uyuyamıyordum.

Hamamböceği, kaloriferböceği tarzı iğrenç böceklere fobim var. Ama örümcek ve karıncadan hiç tiksinmem. Bir de bir ortamda böcek varsa onu ilk fark eden mutlaka ben olurum.
  • quote:

Bende hamamböceğinden acayip tiksinirim gece 4 de görsem bütün evi ayağa kaldırırım kendim öldüremem direk yatağın üstüne çıkar ayakta dururum o kadar korkuyorum

bi ara hamamböcüğ dadanmıştı 1 hafta falan rahat uyuyamadık. gece kalkıp tuvalete gidiyorum çuturt diye ayağımın altından ses geliyor, ışığı yakıp bakıyorum ne diye, böcüğü cortlamış halde buluyorum.
  • Hamam böceğinden korkanlar Heralde biz kıbrısta tımarhanelik oluruz orda çok hamam böceği varmış
  • quote:

Hamam böceğinden korkanlar Heralde biz kıbrısta tımarhanelik oluruz orda çok hamam böceği varmış

Bandwidth Limit Exceeded ne ayak?
  • quote:

+1 yatagın üstüne cıkacak kadar değil ama fena tırsarım.yazın sabah işe gidecim nası girdiyse girmiş içeri yakalayamadımda.akşama gittim zehir aldım her yere sıktım.ölüsünü bulamadım ama kendisinide bir daha görmedim
  • bak buda o "minacik" karinca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 27 Mart 2011; 4:00:17 >
  • O hamam boceklerine soykırım yaptığımı hatırladim köpüklü ilaclar saolsun
  • Aynen hocam yalnız değilmişim bu alemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

Aynen hocam yalnız değilmişim bu alemde

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.