quote:Orijinalden alıntı: Johnnié Walker Çarşamba-Perşembe-Cuma günleri 6:30' dan sonra bakımlar başlıyor 4 saatten az sürecekmiş güya. ne bakımı bu patch falan mı geliyor yoksa öyle bakım mı sabahları girmezdim bi gireyim dedim
quote:Orijinalden alıntı: kamyonmuro quote:Orijinalden alıntı: Johnnié Walker Çarşamba-Perşembe-Cuma günleri 6:30' dan sonra bakımlar başlıyor 4 saatten az sürecekmiş güya. ne bakımı bu patch falan mı geliyor yoksa öyle bakım mı sabahları girmezdim bi gireyim dedim Pacth değildir çünkü eudaki hesaplara giriliyor fakat oyuna girilmiyor trde accountunada giremiyorsun. Özet: BAKIM
quote:Orijinalden alıntı: Johnnié Walker quote:Orijinalden alıntı: kamyonmuro quote:Orijinalden alıntı: Johnnié Walker Çarşamba-Perşembe-Cuma günleri 6:30' dan sonra bakımlar başlıyor 4 saatten az sürecekmiş güya. ne bakımı bu patch falan mı geliyor yoksa öyle bakım mı sabahları girmezdim bi gireyim dedim Pacth değildir çünkü eudaki hesaplara giriliyor fakat oyuna girilmiyor trde accountunada giremiyorsun. Özet: BAKIM http://tr.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=13243
quote:Orijinalden alıntı: Johnnié Walker Dayanın 20 dk kaldı. son 2 dk düzelecegini sanmıyorum ama bekliyorum
quote:Orijinalden alıntı: Kasede Beyler az önce rp aldım mail geldi fakat sunucuya girince(euw) rp gözükmüyor ? Daha bakım bitmedi belki ondandır. Ya da acı gerçek ... Senin rpler karambole gitti
quote:Orijinalden alıntı: lizzy92 Ya bende hala kapalı olarak gözüküyo 10:30'da açılacaktı hani? Rp isterükkk launcheri aç thereısnourflevel yaz
quote:Orijinalden alıntı: lizzy92 Ya bende hala kapalı olarak gözüküyo 10:30'da açılacaktı hani? Rp isterükkk f2p oyundan bişeyler isteyen millet biziz herhalde.