Şimdi Ara

sunroffsuz scenic alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.Aile tipi bir araç almak düşüncesiyle çıktığım yola scenic alarak nokta koymak istiyorum.
    2000 model gri renkte abs klima yol bilgisayarı 4 cam otomatik 1.6 benzinli 175000 km de bir scenic buldum.sunrooff dışında bir eksiği görülmüyor.araçta değişen parça ve boya yok.sunrooffun olmaması aracın ileriki yıllarda satımın da sıkıntı çıkarır mı.son oluru da 14500. ne dersiniz ne yapmalıyım.piyasayı ve aracı bilenlerden yardım bekliyorum.



  • sevgili arkadaşım,


    sunroof donanımı senin için ne kadar önemli? bence sorulması gereken soru bu.. mesela benim için sunroofsuz araba mezarlık gibi geliyor.. benim için vazgeçilmez.. ama senin için değilse sunroofsuz da alınır.. bütün mesele o dananım senin için ne kadar önemli?
  • 175.000 km birdaha düşün
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HazzaR

    175.000 km birdaha düşün

    175000 km sizce çok mu fazla.2. elde aldığımız arabaların gerçek kilometrede olduğunu kabul edersek dediğiniz doğru.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meteg



    sevgili arkadaşım,


    sunroof donanımı senin için ne kadar önemli? bence sorulması gereken soru bu.. mesela benim için sunroofsuz araba mezarlık gibi geliyor.. benim için vazgeçilmez.. ama senin için değilse sunroofsuz da alınır.. bütün mesele o dananım senin için ne kadar önemli?

    haklısınız .benim için sunrooff olmazsa olmaz değil.ancak elimden çıkarırken benim gibi düşünen bir müşteri bulmam sıkıntı olabilir
  • aslında bizim milletimiz sunroof pek sevmez.. sebebi de araç eskidikçe içine su alması veya ses yapması gibi sorunlar.. bu genellemeyi düşünürsek bence bu aracı alabilirsiniz... km konusunda yorum yapmıyorum..
  • yılda 17.500 km yapmış normal bence sanrufuda geç bence sanrufsuzlar daha çok tercih ediliyor.
  • Aracın salt km ne bakıp yorum yapmak bence çok yanlış bir şey yeni nesil araçların motorlarının bakımını zamanında yaptırdıktan sonra ortalama 500,000km gider hatta toyota gibi mercedes gibi araçların motorları çok daha uzun ömürlüdür.
    Aracın motor ömrünü belirleyen en önemli kriterler
    1- Hararet yaptırılmaması,
    2- Yağına ve suyuna zamanında bakılması
    3- Motor tam ısınmadan yola çıkılmaması, motorun aşırı zorlanmaması pati çektirilmesi, aşırı yükle yola çıkılması..vs gbi
    ama bizim millette psiklojik bir sınır var 100.000km den sonraki araç alınmaz niye çok km yapmış
    sanruf konusuna gelince bence olmaması olmasından çok daah iyi neticede alacağınız araç 10 yaşında bir araç sanrufun bu yıl olmasa önümüzdeki yıllarda bakımı olur, ya fitili eskimişitr ya motoru ya başka yeri...
    bence sanruf a o kadar takılmayın araç aklınıza yattıysa ustaya da gösterdiyseniz alınır.




  • İmzamdaki arabayı alacağımız sırada Renault ta çalışan bir akrabamıza nasıldır bu araba alınır mı diye sorduk. Onun ilk sorduğu soru sunroof u var mı oldu. Bizde aracın sunroof olduğunu söyledik. O zaman kaçırma dedi. Renault çalışanlarına sorabilirsin. Türkiye'de ki sunrooflu araçların halini. Belki bu durum sadece Renault için geçerli ama yollarımızın durumu açık. Ayrıca dışarda duracaksa araç sunroofun yıpranması daha da artar. Benim tavsiyem sunroofsuz olmasıdır.
  • Kazalı araba alınır mı , pertten donme alınırmı gibi soruları anlarım da sunrofsuz scenic alınır mı nasıl bir sorudur arkadasım yaa , bu senin keyfine kalmıs fazla sigara felan iciosan sunrofumu yarım acıp keyif yaparım diosan al
    dediğim gibi keyfine kalmıs
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Furkan61~

    Kazalı araba alınır mı , pertten donme alınırmı gibi soruları anlarım da sunrofsuz scenic alınır mı nasıl bir sorudur arkadasım yaa , bu senin keyfine kalmıs fazla sigara felan iciosan sunrofumu yarım acıp keyif yaparım diosan al
    dediğim gibi keyfine kalmıs

    Arkadaşım Türkiye şartlarında işler her zaman keyfinize göre yürümüyor. aracı satıp paraya çevirmek istediğinde müşteri tercihleri ön plana çıkıyor.Yüzde doksanı sunroofflu olan bir aracın sunrooffsuz modelinden bahsediyorum.dolayısı ile fikir almak istiyorum.Müsadenle bilmediğim bir konuda bilenlere danışayım.
  • Arkadaşlar bu scenic in sunroof opsiyonunu megane ile bir tutmayın çünkü ben yazıyı okuyunca sunroofsuz scenicte mi varmış dedim.
    Diğer araçlar gibi düşününce insan zaten kaç araçt sunroof var bu da soru mu diyor ama scenic için durum farklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.