Bi de Manta firmware diye bişeyden bahsediyorlar ama bunun USByi iptal ettiğini söylemişler.
Not: Yukarıda Bahsedilen Bütün Bilgiler Yabancı Sitelerden Alınmış ve Türkçeye çevrilmiş bilgilerdir. Yazılım yenileme ile ilgili denemeler bu işlerden anlayan birileri tarafından yapıldıktan sonra denemenizi tavsiye ederim.
Bu arada yukarıdaki firmware ile aşağıdaki iyileştirmeler oluyor.
1. Macar dilinde ve benzeri dillerdeki uzun altyazılar AVI subtitlelarda düzenlenmiş oluyor. 2. AVI altyazıları ortalanmış oluyor ve altyazı rengi sarı oluyor. 3. Setup kısmında opsiyonel Macar dili menüsü. 4. Ses ve videodaki senkronizasyon problemi onrarıldı. İleri - Geri hareketlerinde artık senkronizasyon bozulmuyor. 5. Daha hızlı disk içeriği gösterme 6. Okuma hataları ve disk hataları düzeltildi 7. 2 CDlik filmlerde 2. CD takıldığında "Desteklenmeyen Format" uyarısı düzeltildi. 8. Program flashlama işinden sonra "Varsayılan ayarlara dönme" gereksinimi kalmadı 9. Eskiden sessiz olarak çalışan AVI filmelerinin ses sorunu kalmadı 10. Farklı encoding mekanizmalarında genel performans artışı sağlandı ve donmalar önlendi.
Arkadaşlar yok mu cevap yazacak en azından piyasada bi sürü schaub lorenz ürün var sunplus çipli bildiğim kadarıyla. O ürünü alan arkadaşlar da pek firmware desteğini merak etmiyolar galiba.
Kendim çalıp kendim oynamaya başladım artık :)
kıymetli bilgilerin icn tesekkurler cihazimin bilgileri soyle
sld2006 nın firmware ve chip bilgileri 20050114 w502 32 m 16 bıt
Sanırım uymuyor. Büyük bir olasılıkla yakın zamanda da sunplus çiplerle ilgili bi gelişme olacak gibi görünmüyor. Bu yüzden ben de Mediatek çipli bi cihaz aldım (Philips DVP 5160/12.