Şimdi Ara

sunny navigasyon cihazı aldın nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
13.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugün bir navigasyon cihazı aldım şoka gelmişti 110 liraya pek anlamam ama güzel birşeye benziyor zaten iade edebiliyorsun kullanırım bir sorun olursa veririm geri ömür boyu harita güncelleme dokunmatik ekran 4.3 inç sizce nasıl özellikleri aşağıda birde daha ucuza alabilir miydim?

SN4NAV-006 4.3" NAVIGASYONSN4NAV-006 4.3" NAVIGASYON
    Ürün Kodu:
    SN4NAV006 Sunny

GARANTİ SÜRESİ : 24 AY, LANDMARK NAVİGASYON : LANDMARK NAVİGASYON İLE ÖNÜNDEN GEÇİLEN BENZİN İSTASYONU, HASTANE, ECZANE, OTEL GİBİ ÖNEMLİ NOKTALARIN GÖRSEL VE SESLİ OLARAK SUNULMASI, SEYAHAT PLANINA EKLENMESİ, SEYAHAT BİLGİSİ : VARIŞ NOKTASINA KALAN MESAFE,MANEVRA VE EN YAKIN İLGİ NOKTASI İÇİN KALAN MESAFE BİLGİLERİNİ ANA EKRANDA GÖREBİLME., SİMÜLASYON : BAŞLANGIÇ VE VARIŞ NOKTASI ARASINDA SİMÜLASYON YAPABİLME, ŞERİT BİLGİSİ : ŞERİT BİLGİSİ ÖZELLİĞİ İLE YOLUN

YAZILIM ÖZELLİKLERİ LANDMARK NAVİGASYON Bilgi LANDMARK NAVİGASYON İLE ÖNÜNDEN GEÇİLEN BENZİN İSTASYONU, HASTANE, ECZANE, OTEL GİBİ ÖNEMLİ NOKTALARIN GÖRSEL VE SESLİ OLARAK SUNULMASI, SEYAHAT PLANINA EKLENMESİ Bilgi
    SEYAHAT BİLGİSİ Bilgi VARIŞ NOKTASINA KALAN MESAFE,MANEVRA VE EN YAKIN İLGİ NOKTASI İÇİN KALAN MESAFE BİLGİLERİNİ ANA EKRANDA GÖREBİLME. Bilgi
    SİMÜLASYON Bilgi BAŞLANGIÇ VE VARIŞ NOKTASI ARASINDA SİMÜLASYON YAPABİLME Bilgi
    ŞERİT BİLGİSİ Bilgi ŞERİT BİLGİSİ ÖZELLİĞİ İLE YOLUN HANGİ ŞERİDİNDE OLDUĞUNUZU TESPİT EDİP KAVŞAĞA GİRMEDEN HANGİ ŞERİDE GEÇMENİZ GEREKTİĞİNİ SESLİ VE GÖRSEL OLARAK BİLDİRME Bilgi
    YAZILIM Bilgi Mireo DON'T PANIC yazılımı Bilgi
    FARKLI DİLLERDE SESLİ YÖNLENDİRME Bilgi ÇOKLU DİL SEÇENEĞİ VE KADIN\ERKEK SESLENDİRME TERCİHLERİ İLE SESLİ YÖNLENDİRME YAPABİLME (TÜRKÇE, İNGİLİZE, ARAPÇA, ALMANCA, FRANSIZCA, RUSÇA, İTALYANCA, İSPANYOLCA...). Bilgi
    ROTA KAYIT ÖZELLİĞİ Bilgi 1000 KM’LİK ROTA HESAPLAMALARINDA BİLE YALNIZCA BİRKAÇ SANİYE İÇİNDE ROTA HESAPLAYABİLME. BU ÖZELLİĞİ İLE BİLİNEN EN HIZLI YAZILIMDIR. Bilgi
    HIZ GÖSTERGESİ (DİJİTAL, ANALOG) Bilgi VAR Bilgi
    EDS KAMERALARI DESTEĞİ Bilgi EDS GÜVENLİK KAMERALARINA YAKLAŞILDIĞINDA UYARI SİNYALİ Bilgi
    BÖLGE BAZLI POI ARAMA Bilgi İSTEDİĞİNİZ VEYA BULUNDUĞUNUZ BÖLGEDEKİ,OKUL,HASTANE,ECZANE,BANKA,ATM,OTEL GİBİ ÖNEMLİ NOKTALARI ARAYABİLME Bilgi
    FAVORİ ADRES EKLEME Bilgi ROTAYI/ADRESİ FAVORİ OLARAK VEYA EV ADRESİ OLARAK AYARLAYA BİLME. Bilgi
    ROTA TÜRÜ (EN HIZLI,EN KISA,OPTİMUM) Bilgi EN KISA YOL VE EN HIZLI YOL AYARLAMA SEÇENEĞİ İLE OPTİMUM ROTA ÇİZME Bilgi
    2B / 3B HARİTA GÖRÜNTÜSÜ Bilgi 2 BOYUT VE 3 BOYUTLU HARİTA AÇISI Bilgi

HARİTA İÇERİĞİ HARİTA KAYNAĞI Bilgi TELEATLAS & İNFOTECH AŞ. Bilgi
    RELEASE Bilgi 2012/Q2 (GÜNCELLEME İLE) Bilgi
    İL SAYISI Bilgi 81 Bilgi
    İLÇE SAYISI Bilgi 313 (GÜNCELLEME İLE) Bilgi
    POI SAYISI (ÖNEMLİ NOKTALAR) Bilgi 596.000 ADET (GÜNCELLEME İLE) Bilgi
    TEK YÖN YOL Bilgi 42,581 KM (GÜNCELLEME İLE) Bilgi
    TOPLAM YOL UZUNLUĞU Bilgi 419.000 KM (GÜNCELLEME İLE) Bilgi

CİHAZ ÖZELLİKLERİ İŞLETİM SİSTEMİ Bilgi Microsoft WinCE 6.0 Core Version Bilgi
    EKRAN BOYUTU Bilgi 4.3' İNCH Bilgi
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ Bilgi 480X272 Bilgi
    RAM Bilgi 128 mb (CİHAZIN DAHA HIZLI KULLANIMI İÇİN TERCİH EDİLMİŞTİR) Bilgi
    İŞLEMCİ Bilgi MTK 3351 C / 500 mhz Bilgi
    GPS ALICI Bilgi 64 KANAL YÜKSEK HASSASİYETLİ Bilgi
    DAHİLİ HAFIZA Bilgi 2 Gb Bilgi
    HARİCİ HAFIZA (MİKRO SD KART) Bilgi 8 Gb Bilgi
    MULTİMEDYA Bilgi RESİM,VİDEO,MÜZİK,E-KİTAP Bilgi
    BATARYA Bilgi ŞARJ EDİLEBİLİR Lİ-ON Bilgi
    KULAKLIK ÇIKIŞI Bilgi VAR Bilgi
    SES ÇIKIŞI Bilgi 1W-8 ohm HOPARLÖR Bilgi
    CİHAZ AKSESUARLARI Bilgi VAKUMLU TUTUCU AYAK,ARAÇ ÇAKMAK ŞARJ CİHAZI,VERİ AKTARIMI VE PC ŞARJ İÇİN USB KABLOSU,GARANTİ BELGE,KULLANMA KLAVUZU Bilgi

DİĞER GARANTİ SÜRESİ 24 AY

.........1993 Renault toros 1.4 buz beyazı 130.000.......

• Ekran parlaklığı nasıl hocam? Aracın camında gün ışığında enrak görülebiliyor mu?

Harita TeleAtlas ta... Yazılım ne acaba? IGO tabanlı bir yazılımı varsa iyi. Bir de şunu sorayım: 110 TL üzerinden en azından 2-3 taksit olayı var mı?

Babama hediye alacaktım da... Yurtdışından adam gibi bir şey kargo dahil en ucuz 45-50 dolara geliyor. Onu alacağıma SUNNY alırım daha iyi. Ekranı iyiyse tabi.
    Bu arada yazılımı "Mireo DON'T PANIC" diye garip bir şey. Ürün linki:
    http://www.sunny.com.tr/urun_detay.aspx?kat=334&urn=1456&lang=tr-TR

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Ekran parlaklığı nasıl hocam? Aracın camında gün ışığında enrak görülebiliyor mu?

Harita TeleAtlas ta... Yazılım ne acaba? IGO tabanlı bir yazılımı varsa iyi. Bir de şunu sorayım: 110 TL üzerinden en azından 2-3 taksit olayı var mı?

6 taksit güneşte hiçbir şey olmuyor birde üstünde jelatin var iade garantisi bulunduğum yerde servisi falan var

• Şimdi arıyorum... Telefonla bilgi alayım dedim. Varsa gidip alacağım.

Yalnız iade garantisinin olduğunu sanmam. ŞOK marketler kendisi bu garantiyi veriyorsa tamam da, SUNNY de böyle bir şey yok hocam.

Etimesgut Şubeyi aradım. Ellerinde şu an itibariyle 1 tane varmış. BONUS karta 10 taksit dedi.
    Yalnız iade garantisiyle ilgili "Bir şey bilmiyorum. Siz nereden duydunuz, bize öyle bir bilgi verilmedi" dedi.

MEDIAMARKT'ın Navking 5" Bluetooth'lu navigasyon cihazını 99 TL'ye satmasının ardından navigasyon kampanyaları üstü üstüne patlıyor bakalım. Onun gibi fiyatta iyi bir kampanya görmedim. Şu anda 4,3" Navking bile Klik-SA'da 99 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş-ım -- 15 Ağustos 2012; 16:59:53 >

• quote:

Etimesgut Şubeyi aradım. Ellerinde şu an itibariyle 1 tane varmış. BONUS karta 10 taksit dedi.
    Yalnız iade garantisiyle ilgili "Bir şey bilmiyorum. Siz nereden duydunuz, bize öyle bir bilgi verilmedi" dedi.

MEDIAMARKT'ın Navking 5" Bluetooth'lu navigasyon cihazını 99 TL'ye satmasının ardından navigasyon kampanyaları üstü üstüne patlıyor bakalım. Onun gibi fiyatta iyi bir kampanya görmedim. Şu anda 4,3" Navking bile Klik-SA'da 99 TL.

hocam şok bim a101 gibi marketlerde beğenmessen anında iade grantisi vaar ben gazetede gördüm 6 taksit imkanı yazıyordu birde 11 liraya lastik tamir kiti aldım ve çıktım ancam tokatta bazı mahalleleri görmüyor gibi yazılım güncellememi ypasam acaba diye düşünüyorum haritanında temmuz olduğu yazıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihaz şarjdayken açtığınızda ilk uyduyu bulma süresi nasıl? MTK işlemcili ürünlerle ilgili "uyduya bağlanma süresi fazla" deniliyordu. Gerçi bu biraz da uydu alıcı modülüyle ilgili. Bir de IGO PRIMO gibi ağır bir yazılımda MTK işlemcili ürünler felç oluyordu. İşlemci performansı "Sirf Atlas V" serisi kadar iyi değilmiş.

Sirf Atlas 664mhz işlemcili Next 555 model cihaz açtıktan sonra 20 saniye geçmeden uyduya bağlanıp o an bulunduğunuz yeri görüp yol tarifi vermeye başlıyor. Bu süre GARMIN Nüvi200'de 1 dakikayı aşabiliyor.

Orijinalden alıntı: ensnksr

arkadaşlar bugün bir navigasyon cihazı aldım şoka gelmişti 110 liraya pek anlamam ama güzel birşeye benziyor zaten iade edebiliyorsun kullanırım bir sorun olursa veririm geri ömür boyu harita güncelleme dokunmatik ekran 4.3 inç sizce nasıl özellikleri aşağıda birde daha ucuza alabilir miydim?

Normalde satın alınmış ürünün üzerine "pahalıya almışsınız" falan demem ama madem iade garantisi var diyorsunuz. O zaman bu soruya cevap vereyim:
    http://www.kliksa.com/UrunDetay/ses-mp3-navigasyon/arac-ici-navigasyon/900337197?ref=akakce&v=1.43

Navking TS-430 model navigasyon cihazı 99 TL. "Ucuz olsun ve bu aldığımdan daha iyi olsun" diyorsanız bence 99 TL'ye Navking TS-430 almalısınız. Teknik özellikleri yönüyle daha üstün görünüyor. Bazı sanal mağazalardaki bilgilere göre;
    işlemcisi Sirf V (A5) 664mhz
    128 MB ram
    Sonuçta MTK işlemciden iydir.

Teknik özellikler için diğer mağazalara bakabilirsiniz:
    http://www.bidicin.com/urun-3353_navking-ts-430-navigasyon-cihazi
    http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/navking-ts-430-4-3inc-navigasyon-cihazi-61830457
    http://www.teknosa.com/kategori/telekom/navigasyon_cihazi/966/145130185/navking_ts_430_4_3_navigasyon_cihazi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş-ım -- 15 Ağustos 2012; 17:29:15 >

• quote:

quote:

arkadaşlar bugün bir navigasyon cihazı aldım şoka gelmişti 110 liraya pek anlamam ama güzel birşeye benziyor zaten iade edebiliyorsun kullanırım bir sorun olursa veririm geri ömür boyu harita güncelleme dokunmatik ekran 4.3 inç sizce nasıl özellikleri aşağıda birde daha ucuza alabilir miydim?

Normalde satın alınmış ürünün üzerine "pahalıya almışsınız" falan demem ama madem iade garantisi var diyorsunuz. O zaman bu soruya cevap vereyim:
    http://www.kliksa.com/UrunDetay/ses-mp3-navigasyon/arac-ici-navigasyon/900337197?ref=akakce&v=1.43

Navking TS-430 model navigasyon cihazı 99 TL. "Ucuz olsun ve bu aldığımdan daha iyi olsun" diyorsanız bence 99 TL'ye Navking TS-430 almalısınız. Teknik özellikleri yönüyle daha üstün görünüyor. Bazı sanal mağazalardaki bilgilere göre;
    işlemcisi Sirf V (A5) 664mhz
    128 MB ram
    Sonuçta MTK işlemciden iydir.

Teknik özellikler için diğer mağazalara bakabilirsiniz:
    http://www.bidicin.com/urun-3353_navking-ts-430-navigasyon-cihazi
    http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/navking-ts-430-4-3inc-navigasyon-cihazi-61830457
    http://www.teknosa.com/kategori/telekom/navigasyon_cihazi/966/145130185/navking_ts_430_4_3_navigasyon_cihazi

hocam doğrudur ama benim sorum şu sizce iş görür mü hani aldık karşımızda şok var internet sitesi falan yok o yüzden birazda tercigh ettim

• Arkadaşlar bu cihaza avrupa haritası yükleyebilirmiyiz. Bilgisi olan var mı.

Avrupa ya gideceğim orada kullanmak istiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Çok teşekkür ederim..............

Orijinalden alıntı: atokgozlu

Arkadaşlar bu cihaza avrupa haritası yükleyebilirmiyiz. Bilgisi olan var mı.

Avrupa ya gideceğim orada kullanmak istiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Çok teşekkür ederim..............

hocam galiba var avrupa haritası ben incelerken denk geldim ama ne derece ayrıntılı bilemiyorum

birde arkadaşlar tokatta yaşıyorum ve mahalleleri tanımıyor ne yapabilirim?

• quote:

hocam doğrudur ama benim sorum şu sizce iş görür mü hani aldık karşımızda şok var internet sitesi falan yok o yüzden birazda tercigh ettim

Tabii ki iş görür. Görmez olur mu?

Sadece MTK işlemcili olduğu için Sirf işlemcili cihazlara göre yavaş çalışır o kadar. Tahminimce; SUNNY'de IGO PRIMO 2 yüklü olsaydı inim inim inlerdi. Tüm görsel özellikleri kapatırsanız belki tat verirdi. IGO8 yüklü olsaydı her şart altında mükemmel çalışırdı. Bir de uyduya ilk bağlantı süresi uzayabilir. Benim gibi araca biner binmez adres girip bir yere ulaşmak isteyen tiplerdenseniz ilk bağlantı süresinin uzunluğu canınızı sıkabilir. Başka da yan etkisi yok.

• arkadaşlr yakında fotoğraflarını koyacağım gerçketen tasarımı falan güzel araçtata güzel durdu benim istediğim buydu birde işimi görürse gitmem gereken yerleri sorunsuz gösterirse mesele yok

• Kardeşle bu cihazı kayıpederim aldı. Ne yazık ki gödüğüm kadarı ile adres bulmada bir sıkıntısı var. Güncelleöeyi daha yeni yapmama karşın beklediğim isteklere cevap vermiyor. İstediğim adresi tam anlamı ile bulmuyor. Bende bulunan navigasyon çok iyi. Adres bulmada bir sıkıntısı nerdeyse hiç yok. Navigasyonun markasını vermiyeceğim, çünkü bu da reklam oldu diye düşünülür diye. Nitekim tavsiye etmiyorum. Sevgiler.

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

Navigasyonu pek beceremedim daha ama video flash ve müzik dinleme özelliklerini olması güzel....kendi kendini nasıl güncelleyecek bu alet şimdi?

sizin güncellemeniz lazım internetten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

Navigasyonu pek beceremedim daha ama video flash ve müzik dinleme özelliklerini olması güzel....kendi kendini nasıl güncelleyecek bu alet şimdi?

sizin güncellemeniz lazım internetten

Teşekkürler açıklama için
    ÜCRETSİZ GÜNCELLEME yazınca otomatik oluyor sanmıştım...neyse sitesinden gerekli şeyleri yaptım harita linklerinide verdi ama indirilmiyor hata oluştu deniyor?! site de mi bir arıza var acaba?

Orijinalden alıntı: tuysal31

Kardeşle bu cihazı kayıpederim aldı. Ne yazık ki gödüğüm kadarı ile adres bulmada bir sıkıntısı var. Güncelleöeyi daha yeni yapmama karşın beklediğim isteklere cevap vermiyor. İstediğim adresi tam anlamı ile bulmuyor. Bende bulunan navigasyon çok iyi. Adres bulmada bir sıkıntısı nerdeyse hiç yok. Navigasyonun markasını vermiyeceğim, çünkü bu da reklam oldu diye düşünülür diye. Nitekim tavsiye etmiyorum. Sevgiler.

hocam güncellemeyi nasıl yaptınız tarif eder misiniz? birde hocam sizinkinin markası ne ve kaç liraya aldınız birde benim bütçem bu kadardı ilerisi olmadı artık yettiği kadar

• Sitesine girin orda nasıl güncelleneceği anlatılıyor güncelleme dosyası falan indiriliyor
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.