Şimdi Ara

İran shovuna kaldığı yerden devam ediyor. İsrailin içinden geçiyor! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
4
Favori
24.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gaz alma derken? adamlar daha ne yapsın? amerikası, yahudisi, arap sünnilerinin topunun alayına adamlar onlarca füze ve drone gönderdi. çoğu israil'in içidnen geçti.

eee sen söyle bakalım hani israil sonrasında İran'da taş üstüne taş koymayacaktı? ne oldu o iş?

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Hocam merak ediyorum, bu drone ve füze saldırısında kaç kişi öldü acaba  

• İranla İsrail arasında savaş mı çıktı?

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

adamlar 2000 km öteden gönderdiler diyorum "iran haber verdü eheüüheüh"

adamların attığı dronu, Amerikan Uçakları İngiliz uçakları Ürdün uçakları kovalıyor "İrön diyadro yepeyü eheüheheü"

Herifler askeri üsleri hedef aldık diyor askeri üsleri vuruyor "füzhe zaldırızında gaç keşü öldüğüyah ehüehüehühüe" ,

bu seviye ayrı bir seviye olmalı  

• eski konun devamı altta

============================
    Olası İsrail saldırıları:

İran'a pek birşey yapamayınca hıncını 3. sınıf ülkelerdne alma derdinde düşmüş yehud ve kölesi amerika. Irak'a mı gücünüz yetiti? Boş kampları vurun.

----------------

Dün sabaha karşı yapılan "son teknoloji" saldırısı :)))

kağıttan kaplan batının elinde teçler pek bir işe yaramamış gibi. İranli siyasi yetkililer alaya almışlar. Memleketimin liberal solcuları ile selefileri yan yana üzgünler.

Bunu duyan bir avuç "girçek izlam bu eşid" şekşinde bazıları tarafından İslam gibi gösterilemye çalışılan ISIS ne hikmetse suriye tarafında İsrail'e saldıran hizbullahçılara saldırı girişiminde bulunmuş. Tekfir diye ümmet diye ehli sünnet diye dolanan kitlenin aslında neyin kitlesi olduğu buradan bellidir.

batının övdüğü harika 50 yıl sonrasının teçi Blue Sparrow'lar daha Iraq üzerinde vurulmaya başlanmış :)

Harika batı teçleri :))))

demedim mi ibraim! Bu batı yalanlar üzerine kurulu. "f35, İran'da nükleer tesis vurdu vs hepsi katar, arabistan gibi devletlerin uydurması" :)

ayrıca demedim mi ibrahim: Bu f35 stealth ama batı radarlarına sana bana stealth. rus veya çin radarlarını bilmeden atıp tutuyorsun ibrahim!

====================================
    ---------------------
    Hizbullah saldırı yapıyor. 18.04 akşamı ile roketlerle saldırıyor.

--------------------

Altta videonun bir başka açıdan çekilmiş hali. Seslerindeki sessiz çığlık "rol yabdılağ"

"dönyannın en eyü hava zavunazı" "heminne yözde duksan dohuz engellediyya"

-----------------------

eski ordu mensubunun konu hakkında yorumu. Amerikancı solcu ve selefi arkadaşları üzecek şeyler söylemiş emekli paşa...
    ------------------------

ülkelerine amerikan üsleri kurduran müslüman ülkeler ders alır mı?
    -----------------------------------

Dediklerim yeni yeni resmiyete geliyor. İran bir tek amerika israil ingiltere gibi keferelere değil, müslüman görünümlü keferelere karşı da savaşıyor. kuyruklarına basılmışcasına işi mezhepçiliğe çekmeye çalışan selefi hayranlarının da acısı buradan geliyor. 4 aydır Gazze'nin etrafında 10 adet "müslüman" ülke bir halt yiyemedi, ama "iran rol yapıyya". Daha da komik duruma düşmeyin.

+++++++++++++++++++++++++++
    İranlı generalin öldürülmesinden bu yana amerikancı, selefi ( - ile işaretli kısımdı ) iki topluluk:

+İran, israili vurmakla tehtid eder
    - İran, izraile zaldıramaz

+İran israile saldırır patriot ve iron dome'un içinden geçer
    - İran daha uçah uçurameyo

+ İran : "askeri üssler ve yer altı tesislerini hedef aldık. 51. maddeden doğan hakkımızı kullandık"
    - İran , tel aviv'de sivilleri vurameyyo bu bidüğün diyadro

+ İran'ın füze saldırıları için : İngiliz ve Amerikan uçakları havalanmış, Irak Ürdün Küveyt ve Arabistan'da Amerikan üslerinden engelleme çalışması ile İran > 7 ülkeye ki 5'i müslüman, karşı bu operasyonu gerçekleştirmiştir.
    - İran ne vurdu gardhaşım, hep bunnar animazyon

bu iki kesime hiç bir şekilde erişilemez. her halükarda bir bahane bulacaklardır.

-------------------

"bunnar danışıhlı dövüş yeghenım"

---------------------

quote:

Eski ABD istihbarat görevlisi Scott Ritter, İsrail'in İran'a bir saldırı başlatıp, İran'ın bir karşı saldırı yapamayacağını sandığını ancak artık durumun böyle olmadığını söyledi.

" Bu caydırıcılıktır. Bu, gelecekte İsrail veya ABD İran'a karşı harekete geçmeyi planlıyorsa, İran'ın İsrail'deki herhangi bir yere, herhangi bir hedefe ulaşıp dokunabilecek kapasiteye sahip olduğunu bilerek, eylemlerinin sonuçlarını tartmaları gerektiği anlamına geliyor. ya da İsrail dışında kimse bunu önlemek için bir şey yapamaz" dedi.

▪️Ritter, ABD Başkanı Joseph Biden'ın İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'ya Tel Aviv'in saldırılara misilleme yapmaması gerektiğini söylemesinin tam da bu nedenle olduğunu ekledi.

Amerikalı yetkili bile gerçekleri görüyor :)

-----------------

Sünnici selefilerin 4 aydır yapamadığın İran 4 saatte yaptı. Netanyahu kaçtı!

Başkanlık uçağı olarak bilinen Kıyamet Uçağı az önce havalandı! Yahudi saklanacak Gargat ağacı bulamamış olmalı.

buda sünni fanetizmi yapıp, İsrail'e tek kelime edemeyen ama iran'a ağzını yayan selefi zümreye kapak olsun.

Güncelleme: Yahudiler gps izlerini kapattılar!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Amerikan ve israil çöplerini övenlerin gözleri yaşlı! Çöp dome ve çöprow patladı

x (formerly twitter)
    Kongar (@ultrarrow) on X
    https://x.com/i/status/1841160233869033664

daha geçen gün konusunu açmıştım :

https://forum.donanimhaber.com/israil-balonu-cop-dome-daha-iran-yapimi-fuzeleri-durduramiyor-israil-de-50-yil-sonrasinin-teci--159668657

yahudi dostu liberal solcuların ve selefilerin gözü yaşlı

• İsrail gümlüyor

x (formerly twitter)
    Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) on X
    https://x.com/i/status/1841160239233503305

geçenlerde biri yazmıştı "bathıda garınca gezdüren tehnolojı varüdür"

• x (formerly twitter)
    DD Geopolitics (@DD_Geopolitics) on X
    https://x.com/i/status/1841150986142040513

telavivde iki silahlı saldırgan önüne gelene sıkıyor!

(çoluk çocuk, bebekler ölürken dans ediyorlardı).

• bu sefer bayağa vurdular adım adım 3.dünya savaşı.

abd ilk once irana dalar.

bizimde girme ihtimalimiz var rusya pakistan ile birlik olup.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    israil dostu liberaller ile şiiaclık sünnicilik oynayan ve şia karşıtı diye israilin yanında yer alan bizdeki tarikatçılar anlık.

senin de üzüldüğünün farkındayım.

• Batının elinde 50 yıl sonrasının teknolojisi var yalanı artık patlamış olduğunu bizim batı ve israil severlerin kabul edeceğini sanıyorum.

x (formerly twitter)
    Kongar (@ultrarrow) on X
    https://x.com/i/status/1841165985102872668

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

hehe çok üzüldüm hiç sorma üzülmekten harab oldum rusçuklukla devreler yanmış senin.

Askeri üsler dümdüz ediliyor

x (formerly twitter)
    S p r i n t e r (@SprinterFamily) on X
    https://x.com/i/status/1841170368012435693

• Yahudi ve şianın birbirini kırıp geçirmesi güzeldir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Askeri üsler dümdüz ediliyor FAKAT İSRAİL UÇAKLAR MEKKE VE MEDİNE'YE EV SAHİPLİĞİ YAPAN SUDİ ARABİSTANA KAÇIRILMIŞ! işte SÜNNİCİ fanatiklerin efendisi suudiler yani araplar böyle millet.

x (formerly twitter)
    S p r i n t e r (@SprinterFamily) on X
    https://x.com/i/status/1841170368012435693

• internette bazı islamcı tarikatçılar bilerek israil lehine algı kasıyorlar. Algıları: "iran füzeleri xxxx yere düştü"! bunlar nasıl müslüman? her konuda da yalan söylemezsin. Düşenler ana gövdeden ayrılan yakıt depoları yani itki kısmı.

x (formerly twitter)
    CMD (@cmd_exee) on X
    https://x.com/i/status/1841175126949445712

nasıl müslümansınız siz ya? Allah'tan korkmaz yalancılar.

Önceden haber verilerek atılmıştır, bu irana nasıl güvenip gaza geliyorsunuz anlamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.