Az önce Diamond 'un şöyle bir videosuna denk geldim. İlginç geldi ve izledim. Videoyu sonuna kadar izlerseniz siz de bana hak verebilirsiniz. Sünnet faydalı mı, zararlı mı sizler de yorum bırakabilirsiniz buraya. Görüşlerinizi desteklerseniz (kaynak vs) çok daha iyi olur. Videoda kaynaklar da mevcut. Aşağıya videoyu bırakıyorum. Konu ilginizi çektiyse öne çıkar butonuna basabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sünnetin Tarihi ve Sağlığa Zararları

-
-
#pipimedokunma
#benimbedenimbenimkararım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sünnetlilerde;
kızlar daha iyi hissediyor
daha hijyenik
daha büyük görünüyor
İyi kırpılmamışsa his kaybı yaşabiliyor.
Sünnetsiz de default zaten. eğer riski kabul ederseniz sünnetliler daha iyi.
-
Bu adamı izlemeyin milletin beynini yıkıyor.
His kaybı , yanlış kesim-dikimden dolayı penis yamukluğu , aşırı sertleşme dışında bir zararı yok . Ancak hijyen için gerçekten iyi .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterSünnet şu anda dünyanın 4 bir yanında uygulanan bir operasyon ve faydaları saymakla bitmezken. Böyle asparagas videolarla ancak gençlerin beynini yıkayabilirler.
türkiye de sünnet olmamak yasak,askerde bir arkadaşım idrar yollarından hastalanmıstı revire gönderildi,sünnetsiz olduğu anlaşıldı,çürüğe çıkardılar.noldu tertip dedim,turgay bana ajan muamelesi yaptılar,komutan askeri mahkeme filan deyince,korktum dedi..oğlum niye sünnet olmadın diye sorunca,babası evi terketmiş küçükken,annesine de ağlayınca yaptırmamışlar zamanında,aakerlikten oldu..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav he
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-289234E80
Bu mesaj silindi.Geçmiş olsun hocam, baya oldu mu yaptıralı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness
#pipimedokunma
#benimbedenimbenimkararımTam tweetirlik hashtaglar :) hahaha töbe töbe :))
Asirlar oldu
din emir etmese sence içinde bulunduğun coğrafyada çocuğu o yaşta götürüp yaptıracak çıkar mı ? %10u yaptırır mı ?
sadece bir soru.
-
Din dışında toplum baskısı da çok fazla. Türkiye'de yaşayan Müslüman olmayan yabancılar bile çocuklarını isteyerek sünnet ettiriyorlar, sırf arkadaş çevresinde dalga geçilmesin diye.
-
quote:
Orijinalden alıntı: trkgncrDin dışında toplum baskısı da çok fazla. Türkiye'de yaşayan Müslüman olmayan yabancılar bile çocuklarını isteyerek sünnet ettiriyorlar, sırf arkadaş çevresinde dalga geçilmesin diye.
Amerika'da da böyle bildiğim kadarıyla herkes yaptırıyor biz de yaptıralım gibi bir düşünce var.
Toplum baskısı çok fena bir şey, bir de oradaki toplumun da bayağı cahil olduğunu düşünürsek. İnsanlar bedava olan şu beyni kullanmaktan niye çekiniyorlar ki acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: trkgncrDin dışında toplum baskısı da çok fazla. Türkiye'de yaşayan Müslüman olmayan yabancılar bile çocuklarını isteyerek sünnet ettiriyorlar, sırf arkadaş çevresinde dalga geçilmesin diye.
Siz arkadaş çevrenizde birbirinizin aletinemi bakıyonuz çıkarıp sallıyorsunuz
Vallahi bizde böyle bir şey yok töbe töbe
Giden gitti zaten. Ne yapalım yeniden mi dikelim hocam.
-
Birinin sünnet olup olmadığını sorarak da anlayabilirsiniz. Siz bakmak gibi yollara devam edin.
Sanki hiç çocukken kimse sen ne zaman sünnet oldun diye sormuyor da çıkarıp birbirine sallıyorlar.
En Beğenilen Yanıtlar

#pipimedokunma
#benimbedenimbenimkararım |
Benzer içerikler
- en üst kat daire alınır mı
- alexis texas öldü mü
- d&p parfüm erkek en çok satanlar
- parfüm göze zarar verir mi
- yemek yiyemiyorum
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- discord açıldı mı
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X