Şimdi Ara

Sünnetin Tarihi ve Sağlığa Zararları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce Diamond 'un şöyle bir videosuna denk geldim. İlginç geldi ve izledim. Videoyu sonuna kadar izlerseniz siz de bana hak verebilirsiniz. Sünnet faydalı mı, zararlı mı sizler de yorum bırakabilirsiniz buraya. Görüşlerinizi desteklerseniz (kaynak vs) çok daha iyi olur. Videoda kaynaklar da mevcut. Aşağıya videoyu bırakıyorum. Konu ilginizi çektiyse öne çıkar butonuna basabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• #pipimedokunma
    #benimbedenimbenimkararım

• Sünnetlilerde;

kızlar daha iyi hissediyor

daha hijyenik

daha büyük görünüyor

İyi kırpılmamışsa his kaybı yaşabiliyor.

Sünnetsiz de default zaten. eğer riski kabul ederseniz sünnetliler daha iyi.

• Bu adamı izlemeyin milletin beynini yıkıyor.

• His kaybı , yanlış kesim-dikimden dolayı penis yamukluğu , aşırı sertleşme dışında bir zararı yok . Ancak hijyen için gerçekten iyi .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Sünnet şu anda dünyanın 4 bir yanında uygulanan bir operasyon ve faydaları saymakla bitmezken. Böyle asparagas videolarla ancak gençlerin beynini yıkayabilirler.

• türkiye de sünnet olmamak yasak,askerde bir arkadaşım idrar yollarından hastalanmıstı revire gönderildi,sünnetsiz olduğu anlaşıldı,çürüğe çıkardılar.noldu tertip dedim,turgay bana ajan muamelesi yaptılar,komutan askeri mahkeme filan deyince,korktum dedi..oğlum niye sünnet olmadın diye sorunca,babası evi terketmiş küçükken,annesine de ağlayınca yaptırmamışlar zamanında,aakerlikten oldu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ruscar R kullanıcısına yanıt

Yav he 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-289234E80

Bu mesaj silindi.

Geçmiş olsun hocam, baya oldu mu yaptıralı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

#pipimedokunma
    #benimbedenimbenimkararım

Tam tweetirlik hashtaglar :) hahaha töbe töbe :))

• DrDex kullanıcısına yanıt

Asirlar oldu

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

din emir etmese sence içinde bulunduğun coğrafyada çocuğu o yaşta götürüp yaptıracak çıkar mı ? %10u yaptırır mı ?

sadece bir soru.

• Din dışında toplum baskısı da çok fazla. Türkiye'de yaşayan Müslüman olmayan yabancılar bile çocuklarını isteyerek sünnet ettiriyorlar, sırf arkadaş çevresinde dalga geçilmesin diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: trkgncr

Din dışında toplum baskısı da çok fazla. Türkiye'de yaşayan Müslüman olmayan yabancılar bile çocuklarını isteyerek sünnet ettiriyorlar, sırf arkadaş çevresinde dalga geçilmesin diye.

Amerika'da da böyle bildiğim kadarıyla herkes yaptırıyor biz de yaptıralım gibi bir düşünce var.

• White Death kullanıcısına yanıt

Toplum baskısı çok fena bir şey, bir de oradaki toplumun da bayağı cahil olduğunu düşünürsek. İnsanlar bedava olan şu beyni kullanmaktan niye çekiniyorlar ki acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: trkgncr

Din dışında toplum baskısı da çok fazla. Türkiye'de yaşayan Müslüman olmayan yabancılar bile çocuklarını isteyerek sünnet ettiriyorlar, sırf arkadaş çevresinde dalga geçilmesin diye.

Siz arkadaş çevrenizde birbirinizin aletinemi bakıyonuz çıkarıp sallıyorsunuz 

Vallahi bizde böyle bir şey yok töbe töbe

• Giden gitti zaten. Ne yapalım yeniden mi dikelim hocam.

• drejtc kullanıcısına yanıt

Birinin sünnet olup olmadığını sorarak da anlayabilirsiniz. Siz bakmak gibi yollara devam edin.   Sanki hiç çocukken kimse sen ne zaman sünnet oldun diye sormuyor da çıkarıp birbirine sallıyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.