Şimdi Ara

Sünnet olurken ki düşündükleriniz yaşadıklarınız.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
0
Favori
10.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan İslamın bir emri olmadığı halde bu yahudi adetini niye bana zorla uyguluyorlar diye düşünememiştim zira 3 yaşındaydım.
  • bende baya kucukken olmusum duyduguma gore 2-3 yaslarında oldum simdi iyikide o yaslarda olmusum diyorum tek bi anı bile hatırlamıyorum
  • 8 yaşındaydım.hatırladıkça kötü oluyorum.kesip kesmemek için fikrimi bile almadılar direk budadılar.
  • Ben de 6-7 yaşımda olmuştum hastanede, keserken acımadı fakat uyuşturucunun etkisi geçtikten sonra 2-3 gün kıvranmıştım.Keşke kız olsaydım diyormuşum
  • 7 yaşında 1995'te sünnet olmuştum, o yıllarda sünnet düğünü pek yaygn değldi, benim düğünüm olmuştu babam evliliğni göremem belki en azından sünnet düğününü göreyim demişti (2004'te öldü) ve kameraya çekilmişti düğünüm arada izlerim...
  • 6 yaşımda abim yüzünden oldum beni kandirdilar sadece bakicak doktor dediler. önce abim oldu o arada amcam beni şımartıyor oyuncaklar aliyordu sonra bir telefon geldi ve yukari götürdü. ben olayi anladığımda çok geç olmuştu dedem babam amcam dayım beni tutmuşlar bende kapı kolunu sonunda kapı kolu elimde kaldı acıdığını hatırlamiyorumda sürekli bağırmış ağlamıştım ondan hissetmedim heralde

• pek birşey hissetmedim açıkçası bu muymuş lan dedim 10 yaşında olmuştum, o zamana kadar bilinçaltıma dehşet birşeymiş gibi yer etmişti ne zaman sünnet kıyafeti görsem korkar kaçardım
  • 9 yaşındaydım.Doktor iyi uyuşturamamış aleti.Kesmeye bir başladı ben de ana avrat küfrediyorum içimden.Tabi hemşirelere rezil olduk tabi orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buck Fuddy -- 3 Şubat 2012; 22:46:50 >
  • Ben 8 yaşında alestiziyle olmuşum . Hiçbirşey görmedim sadece ameliyat masasına beni götürürlerken hatırlıyorum . Uyandığım anda alestizinin etkisiyle bir bağırmışım hala aklımdan çıkmadı tüm hastane ayağa kalkmış . Ondan sonra teyzemde kalmıştım hatırlamıyorum ama teyzemin anlattığına göre tuvalete bir girmişim 2 saat çıkmamışım . Teyzemde merak etmiş en sonunda çıkmışım . "Teyze daha hızlı işiyorumda çok kesmişler ya !" demişim . Ama şimdi maşallahı var .
  • Sünnet kolaydı.Sargı taktılar onu çıkaramadım.Sabunlu su denedim,yağ denedim yok olmuyor.Sunnetci geldi çıkardı
  • O zamanlar 8 yaşındaydım ama herşeyin farkındaydım mecbur kesilecekti bunun kaçarı yok.3 iğne vurdular sonra uyuştu zaten doktorda afedersiniz salak beni kandırcak sanki diyorki bugün iğne yapıcaz yarın sünnet edicez.Bütün akrabaların önünde kestiler ilçe kaymakamı bile benim sünnet oluşumu izlemişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 3 Şubat 2012; 22:51:47 >
  • 4. sınıfın yazında olmuştum. İğne çok acıtmıştı ama ağlamamıştım. Keserken bir şey hissetmiyorsun zaten. Bir de utandım saane karşim benim şeyimden diye.
  • 3 yaşında oldum..bizimkilere sormusum gelin nerde diye...
  • 6 yaşında istanbulda delta hospital'de olmuştum. elime masal kitabı vermişlerdi. Onu okuyordum . Ben kitabı okurken kesiyorlardı. Hatta şey vardı, ben masada altımı çıkartırken makas görmüştüm. O ne işe yarıyor diye sorunca bak böyle kağıt kesmeye yarıyor demişti doktor. He iyi o zaman diyip geri yatmıştım. Hep kan işiyordum, bir de 3 4 yerden çıkıyordu
  • 8yaşında olmuştum tüm apartman tanıdıklar odaya doluşmuş sünnet oluşumu izliyorlardı video yoktu ama fotograflar var hala unutulmaz o günler
    Bir de üst komşumuzun oglunun sünnetini izlettirmişlerdi sokağın ortasında sünnet olmuş videosu vardı büyük siyah kasetten izlemiştik
  • çükümden ne istiyorsunuz allahsızlar

diye bağırmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wukong

6yasında evde oldum.sunnetcı ıgne yapacakken tepınıyordum elemanda yanlısıkla koluna vurdu ıgneyı.adamın elı ayagı uyustu gıttı yattı.2saat bekledık.

• 7 yaşında bir sabah kalktım babam elinde bir gömlek bekliyor ben onun gömleği sandım çok bol ver uzundu çünkü, kadi kalk giyin gidiyoruz dedi neyse giydim gömleği soru da soramıyorum yeni uyanmışım üzerimde dizlerime kadar gelen bir gömlek, neyse gittik hastaneye pantolonumu çıkarttılar sonra babam sünnet olacağımı söyedi doktor geldi iğneyi vurdu çok acımıştı iğne olduktan sonra ben bekliyorum başlasın diye odaya 2 kadın girdi aa sünnet yapılıyor deyim çıktılar çok utanmıştım her neyse ben başlamasını beklerken doktor tamamdır dedi meğer o iğne uyuşturucuymuş, iğnenin etkisi geçince 2 gün kıvranmıştım

• ben bir de sünnetten sonra 1 ay kutu ile dolaşmıştım. İç çamaşırım deyince acıyordu kutu koymuştuk oraya. Yan komşu arada ziyarete gelince parmağı ile vururdu oraya hala mı kutu var diye, bir de gülerdi
  • beni 25-30 yaşlarında sarışın bi bayan sünnet etmişti. müthiş geçmişti. yine olsa yine kestiririm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.