Şimdi Ara

sünnet anılarımızı yazalım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hafızamda kalan te şey herkesin bana bakıyor olmasıydı

• Bu kadar da düşmeyelim be arkadaşım .
  • -Beni kadın sünnet etti.
    +Hayret! Kadınlar genelde bindiği dalı kesmez ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

-Beni kadın sünnet etti.

Bıyıklara bağdem yağı var
  • Hatırlamak bile istemiyorum.iğnesiz uyuşturmadan acımadan canlı canlı kesti amcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruknu

Hatırlamak bile istemiyorum.iğnesiz uyuşturmadan acımadan canlı canlı kesti amcam.
    Ben kendi dikişimi atmıştım birde bayılmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

-Beni kadın sünnet etti.

Cem yılmazın esprisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aklımdan bugün geçti böyle konu açayımmı diye sen önce davrandın

Sünnet olduğum zamanı unutmama imkan yok 16 Ağustos 1999 depremden bir gün önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

aklımdan bugün geçti böyle konu açayımmı diye sen önce davrandın

Sünnet olduğum zamanı unutmama imkan yok 16 Ağustos 1999 depremden bir gün önce
    kontrole gidiyoruz diye kandirilip sunnete goturulen bir tek ben miyim lan sdgdfgdfgh
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechanophobia

kontrole gidiyoruz diye kandirilip sunnete goturulen bir tek ben miyim lan sdgdfgdfgh

Alıntıları Göster
    Size yemin ederimki kadın ayy damarlı bu ılerde ıs yapar demiştide anlamamıştım neyden bahsettiğini.Bu yaşımda aklıma geldide anladım neyden bahsettiğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarijuanA!

Size yemin ederimki kadın ayy damarlı bu ılerde ıs yapar demiştide anlamamıştım neyden bahsettiğini.Bu yaşımda aklıma geldide anladım neyden bahsettiğini

• quote:

Orijinalden alıntı: zenC1

Yalnız değilsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

Alıntıları Göster
    Ben hastanede olmuştum o nasıl bir ortamdır resmen ameliyathanede oldum acile hasta yetiştirir gibi cıbıl halde sedyeye oturttular başımda 3 hemşire 1 doktor bir de babam girdik bildiğiniz ameliyathaneye , adam havaya da girdi keserken neşter falan diyor tamircinin tornavida istemesi gibi .
    Havası zaten beyni uyuşturuyor , onlar keserkene bende izledim öyle gözlerim kaymasın diye babam arada bana bak oraya bak buraya bak diye yönlendirme yaptı .. Arada ereksiyon olmuş gibi oldum ama olmadı haliyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaelisporLu

Benim elim durmaz Kaşınıyordu kaşıdım Kanadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1D073F48D

quote:

Orijinalden alıntı: kocaelisporLu

Benim elim durmaz Kaşınıyordu kaşıdım Kanadı

Alıntıları Göster
    apandıs var dıe 12 yasında oldum tedbır amacla yapmamışlar babamın tanıdıgı polınıge gıttık yerını ogrettı burda olcan dedı vakıt verdıler buzaman gelın dıe bende ogun gıttım 3 tane ıgne vurdular sankı sınek ıstırdı gıbı geldı kestıler hemsıremı her neyse bana bakıyodu en sonda mıl gıbı bırşey batırdılar o agrıttı tek hemşirede gecmıs olsun dedı ustumu gıydırdı bende yurudum eve gıttım ustune ustun bıde o halımle sahada mac yaptıydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeZa® -- 28 Ağustos 2009; 20:23:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SeZa®

apandıs var dıe 12 yasında oldum tedbır amacla yapmamışlar babamın tanıdıgı polınıge gıttık yerını ogrettı burda olcan dedı vakıt verdıler buzaman gelın dıe bende ogun gıttım 3 tane ıgne vurdular sankı sınek ıstırdı gıbı geldı kestıler hemsıremı her neyse bana bakıyodu en sonda mıl gıbı bırşey batırdılar o agrıttı tek hemşirede gecmıs olsun dedı ustumu gıydırdı bende yurudum eve gıttım ustune ustun bıde o halımle sahada mac yaptıydım

Alıntıları Göster
    Keşke kız olsaydııııııııııııııııııııııııım diye bağırıyordum.

Ha bide ''Doktor bittimi doktor,doktor bitti miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii''

• quote:

Orijinalden alıntı: ZincirlemeKüfürTamlaması

Keşke kız olsaydııııııııııııııııııııııııım diye bağırıyordum.

Ha bide ''Doktor bittimi doktor,doktor bitti miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii''

Alıntıları Göster
    Tavana bakıyodum ve sünnetçim kadındı

• quote:

Orijinalden alıntı: Teokrat

hafızamda kalan te şey herkesin bana bakıyor olmasıydı

Evet aynen ve etrafki kızlara, "bakmayın lann" diye bağırıyodum
  • quote:

bul o kadını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devastation

quote:

Orijinalden alıntı: Teokrat

hafızamda kalan te şey herkesin bana bakıyor olmasıydı

Evet aynen ve etrafki kızlara, "bakmayın lann" diye bağırıyodum
    ben ameliyathanede narkoz alarak olmuştum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.