Şimdi Ara

Sunless Sea [Ana Konu-ÇIKTI]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çıkış Tarihi: 6 Şubat 2015
    Yayımcı: Failbetter Games
    Geliştirici: Failbetter Games
    Tür: Hayatta Kalma, Macera

"Sunless Sea'yi denizde geçen bir survival oyunu olarak tanımlamak doğru olur. Mürettebatımızla güneşin görülmediği yer altındaki denizlerde yelken açacağız, korkunç deniz canavarlarıyla savaşacağız ve en önemlisi de akıl sağlığımızı koruyacağız.
    Oyunun en büyük özelliklerinden biri de her oynanışta kendini yenileyen bir haritaya sahip olması." -BSC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 7 Şubat 2015; 21:57:46 >

• oyun çıkmış steamdede satışları iyi gidiyor gibi alınası
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

oyun çıkmış steamdede satışları iyi gidiyor gibi alınası

oyun çok güzel usta. steampunk türünü de seviyorsan hiç kaçırma zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurdacı

quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

oyun çıkmış steamdede satışları iyi gidiyor gibi alınası

oyun çok güzel usta. steampunk türünü de seviyorsan hiç kaçırma zaten

oyunu beğendim ftl yide andırıyor ama tek sorunum oyunu anlamak yani ingilizce. türkçe yama yapılırsa şayet düşünmeden alırım
  • Oyun cidden çok iyi atmosfer hoşuma gitti indirime girerse direk alırım tek sorun ingilizce ortalama bir ingilizcem var fakat bu oyuna yetmez baya iyi olması gerek çok fazla metin var umarım yakın zamanda Türkçe yama getirip bizi bu dertten kurtarırlar ^^
  • Zamanında kimseler oyunu o kadar kafasına takmamışken Hearts of Iron ile kafayı bozup, oyunu tam anlamıyla çözmek için yüzlerce saatimi harcamıştım. Sıra buna geldi. Rehberlere baktım, açıkçası pek beğenmedim. Türkçe kaynak da yok zaten. Oyunu beğenirsem upuzun bir rehber eklerim buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Zamanında kimseler oyunu o kadar kafasına takmamışken Hearts of Iron ile kafayı bozup, oyunu tam anlamıyla çözmek için yüzlerce saatimi harcamıştım. Sıra buna geldi. Rehberlere baktım, açıkçası pek beğenmedim. Türkçe kaynak da yok zaten. Oyunu beğenirsem upuzun bir rehber eklerim buraya.

çok iyi olur usta. ben oyunu yarım bıraktım ingilizcem çok kötü değil ama bu oyunun dili de ağır geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dili, anadili İngilizce olan biri için de ağır. Sadece oyuna özgü ve oyunun kendine göre uyarladığı kelimeler var. Oyun çok karışıkmış.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Beğenmediniz heralde hocam bende 3-4 saat oynamayı deneyip pek çözemedim oyunun yorumları çoğunlukla olumlu olmasa oyunun oynanışında sıkıntı var sanacağım ama o da değil :D
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    Beğenmedim, çözmeye harcayacağım vakti oyundan alacağım zevke oranladığımda pek kârlı bulmadım. Değmez demeyeyim de, piyasada daha net daha anlaşılabilir ve kısa sürede daha çok eğlenebileceğimiz bir sürü oyun varken cazip gelmedi. Köyde olsam, internetim olmasa, elimde bu oyun olsa çabalardım.

Onu oynayacağıma Darkest Dungeon oynadım. Pişman değilim.
  • Hiç keyif alamadım!!

Kocaman gemiyi aldım, doldurdum, oradan oraya gezdim ettim...

Milyon tane oyun oynadım bu oyun adeta beni oynama diyor!

Hile yapmama rağmen gittiğim her yerde bir sorunla karşılaştım.

Tüm özelliklerim 250 üstü olunca quest'ler daha kolay oldu ama hala tadı tuzu yok.

Her gittiğim yerde yapmak istediğim herhangi bir quest için bir şekilde bazı item'ler eksik kalıyor. Quest yaptığım zaman değişen bir şey yok.

Diyalog çok fazla, bir yerden sonra okuyasım kalmıyor, seçimlerimiz nereye götürüyor belli değil, ne yapmam lazım ki oyun güzelleşsin?

Vendor yok, tek tük vendor çıkıyor onlar da ufak tefek şeyler satıyor. Ne varsa londra limanında var oraya da sürekli dönmek sıkıyor.

Quest'lerde adam akıllı reward sistemi yok galiba, quest başarıyorsun elde var sıfır, Bir şey yaptığını sana hissettirmiyor, navigasyon kötü oyun seni iyi yönlendirmiyor.

Ne nerede bulunur yazmıyor. Bu oyunu oynamak isteyen varsa kaybedeceği vakit çok fazla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.