Şimdi Ara

The Culling (Çıktı) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  The Culling (Çıktı) [ANA KONU]


    Hayatta kalma oyunlarına yeni bir soluk getiren The Culling karşınızda!

    Kapalı Betası tamamlanan oyun Steam üzerinden erken erişime açıldı. Battle Royale temalı, Açlık Oyunlarını andıran oyunda amaç 16 kişiden hayatta kalan son kişi olmak.

    Oyunun Steam Linki:
    http://store.steampowered.com/app/437220/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uykuusuz -- 5 Mart 2016; 0:22:56 >







  • Oyun çok keyifli, H1Z1 yerine bunu oynarım.
  • Oyun şuanda çıkmış bulunmakta. Steamden satın alabilirsiniz. Erkenden çıkardılar 8'ini beklemeden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John Citizen

    Oyun şuanda çıkmış bulunmakta. Steamden satın alabilirsiniz. Erkenden çıkardılar 8'ini beklemeden.

    Erken erişimden ağzımız çok yandı ama bu oyun keyifli görünüyor, fiyatıda biraz uygun olduğu için kütüphaneye kattım.
  • Oyuna girdim detaylı incelemeyi yaparım çok yakında.
  • Betasinda takim modu iki kisiden olusuyordu. Daha genis takim kurulabilen bir mod eklemisler mi satin alan arkadaslar bilgilendirirse memnun olurum.

    Bu arada betasini oynarken cok keyif almistim. H1z1'in br modundan kesinlikle daha iyi ve silah toplama isi cidden keyifli, ozellikle geri donusum sistemi zekice bir fikir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • H1Z1 türevi bir oyunum yok. Hızlı oynanış sunduğu için bunu almayı düşünüyorum ama umarım oyun bi zaman sonra hep aynıymış gibi gelmez. Yorumların düşmesini bekliyorum.
  • Ben de aldim bu oyunu.Fiyatina gore son derece iyi ve zevkli bir oyun.
    Fps ve lag sorunu da yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyun fiyatına göre gerçekten güzel. Hızlı bir survival keyfi yaşamak istiyorsanız biçilmiş kaftan.
  • Ara sıra oyunda ping sorunu olsada kesinlikle güzel bir oyun yapmışlar dahada gelişeceğini ümit ediyorum.
  • Oyunun şu anki hali beta ile aynıymış sanırım. Beta zamanında ufak bir görüş belirtmiştim buraya da koyayım oyunu merak edenler için.


    RPG tadında yapmışlar oyunu, maça başlamadan önce karakterin için hem Perk hem de kullanacağı silah tarzını seçiyorsun. Bu çok başarılı bir tercih olmuş.

    Perk ve Airdrop kısmı, airdrop'da şimdilik üç tür silah çeşidi var, bıçak, balyoz ve yay ama tam sürümde muhtemelen çok daha fazlası olacaktır.

     The Culling (Çıktı) [ANA KONU]
     The Culling (Çıktı) [ANA KONU]

    Haritanın bir çok noktasında şöyle iki kutu mevcut. Bunlardan biri sağlık veriyor diğeri ise geri dönüşüm yapıyor. Geri dönüşüm yaptıkça func kazanıyoruz yani oyunun parası. Sol alt köşede 39 yazan şey func, bulduğunuz her eşya sağlık kitinden silaha kadar hepsi geri dönüşüm oluyor ve bize func kazandırıyor. Ek olarak etrafa func varilleri koymuşlar, onlardan da bir nebze func elde ediliyor.

     The Culling (Çıktı) [ANA KONU]
     The Culling (Çıktı) [ANA KONU]

    Yine haritanın belli yerlerinde yer alan airdrop bölgeleri var. 100 func topladığınız vakit ekranın sol alt köşesinde airdrop işareti kırmızı olarak beliriyor ve bu airdrop zamazingosunun yanına gittiğinizde oyuna girmeden önce seçmiş olduğunuz silah sandığınız birkaç saniye içinde buraya geliyor.

     The Culling (Çıktı) [ANA KONU]

    Ben yay paketini seçmiştim. Yay ile beraber 24 adet ok geliyor ama onlar bitince yenilerini bulamadım. Ek olarak bir de staminayı hızlandıran ve sağlık sağlayan kitler geldi. Kullanması kolay olsa da adam öldürmek kolay değil, bir elemana beş, altı tane ok atmama rağmen indiremedim. Bir de elinizde sadece yay varsa birisinin size yaklaşması öldünüz anlamına geliyor, illa hem yakın hem de uzak mesafe silahları bulundurmak lazım.

     The Culling (Çıktı) [ANA KONU]

    Ateşli silaha denk gelmedim, bir tek şöyle bir silah buldum alarm silahı diye geçiyordu ama kullanmak nasip olmadı zira bu resmi çekerken meğer biri arkamdan geliyormuş. :D Bunlar dışında kılıç, bıçak, muşta, dev gibi bir ingiliz anahtarı, levye, mızrak silahlarına denk geldim. Bazı kişilerde çanta gördüm ama ben çanta bulamadım hiç.

     The Culling (Çıktı) [ANA KONU]

    Açıp bakabileceğiniz bir harita yok, ben mi bulamadım diye kontrol şemasına girdim orada da yazmıyor. Ama harita zaten küçük gibi duruyor. Gerçi benim girdiğim modda herkes tek şekildeydi bir de takım maçları var belki orada harita daha büyük olabilir ayrıca araç da görmedim. Kalan kişilere bakmak için bazı mekanlarda ekranlar var ama ona gerek kalmadan kafanızı gökyüzüne çevirdiğiniz de tüm liste gözüküyor.

     The Culling (Çıktı) [ANA KONU]

    Aynı H1Z1'de olduğu gibi bölge kısmı olarak zehirli gazla küçültülüyor. Bir de bölgesel olarak gaz tüpleri koymuşlar, bunlar bir süreliğini belli bir alanı gazla kaplıyor sonra eski haline dönüyor.

     The Culling (Çıktı) [ANA KONU]

    Oyunun sonunda kıyafet veriyor ödül olarak, en azından bana üç maç sonunda da hep kıyafet attı başka bir şey atıyor mu bilmiyorum. Genel olarak oyun bence oldukça keyifli ama sanırım en kötü yanı adam öldürmenin zor olması zira öldürmek için bayağı bir çabalıyorsunuz. Ek olarak açılabilen üç tür sandık mevcut. Yeşil, mavi ve kırmızı renklerde bunlar, yeşil her daim açılabiliyor ama maviyi açmak için func kullanıyoruz, kırmızıyı ise patlatmak gerekiyor, hiç kırmızı açamadığım için ne çıkıyor içinden bilmiyorum belki ateşli silah olabilir.

     The Culling (Çıktı) [ANA KONU]




  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Hocam oyuna girerken "Ranked, Melee, Trap" kategorilerinden sadece birini mi seçiyoruz yoksa 3' ü de oyun sırasında kullandığımız silaha göre mi aktif oluyor?

    Ve ideal perk sistemi ne olmalı?
  • Sadece 2 kişi mi oynayabiliyoruz takım olarak ? Bugün bi kaç yayınını izledi ve epey hoşuma gitti. EU serverlar için ping sorunu var deniyor fakat denemeden de bilemiyor insan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blooods

    Sadece 2 kişi mi oynayabiliyoruz takım olarak ? Bugün bi kaç yayınını izledi ve epey hoşuma gitti. EU serverlar için ping sorunu var deniyor fakat denemeden de bilemiyor insan.

    evet öyle görünüyor, en azından şimdilik.
  • Oyunu bende almayı düşünüyorum, H1z1'e güzel bir alternatif olmuş. RPG unsurları daha belirgin. Oynayan arkadaşlar varsa takım olarak girebiliriz. Sanırım maksimum 2 kişilik gruplar oluyor.
  • Steam ismim Omar
    Ekleyrbilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500+ saat H1Z1 oynayan biri olarak The Culling'i canlı yayında oynadım. H1Z1 ile karşılaştırılmayacak kadar kötü geldi bana. Bi kere grafikler oynanış dinamiği falan daha çok Rust, Hurtworld ve TF2 yi andırıyor. Adam öldürmek işkence, silahlar oyuncak gibi. Oyun böyle eğlence oyunu tarzında, H1Z1 gibi ciddiyeti yok, belkide amacı bu. Dediğim gibi oyun uzun süre kendini oynatmaz, bir H1z1 olamaz yani. Ben iade ettim. Tercih sizin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer survivallarla karşılaştırınca arkadaşın olmadan bir yere gelemediğin, hadi oldu diyelim her zaman senden daha kalabalık ekipler olacağını düşünürsek bu oyundaki herkes tek ve en fazla 2 kişilik takımlar halinde modlar çok mantıklı olmuş. Sırf bu yönüyle bile tercih edileceğini düşünüyorum.
  • 5 mbps hız ile ne kadar ping sorunu yaşarım tahminen boşuna almayayım oyunu
  • Oyun gayet keyifli, bence h1' den daha güzel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.