Şimdi Ara

Şunlardan birinin beynini kontrol kalemi ile vura vura akıtmak istiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Şunlardan birinin beynini kontrol kalemi ile vura vura akıtmak istiyorum!

hala ne büyük resmi ? ulan tayyip ne diyorsa beyinini kaybetmiş zombi gibi tekrarlıyorlar. ne resmi ulan bu?

kafaya geçirmiş türbanı havasız kalmış herhalde beyin oksijen yaratmıyor!

hala alay eder gibi büyük resim büyük oyun ... adama cinnet geçirtirler!

videoları izledim iyice sinir küpü oldum. insanı sınıyorlar sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniquebison -- 23 Aralık 2016; 4:06:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ülkenin başına bir Hitler gelmesini ummaktan başka çare yok. Din,ümmet,kardeşlik şu bu hem Osmanlıyı,hem ondan arta kalan malum grupla birlikte maalesef bizi bitirecek. Atatürkün büyüklüğünü anlamak için kendimize şunu sormamız yeterli "kaç akpliyi düşüncesinden vazgeçirebildik?",o bu aptal yığını bile bir çatı altında toplamayı başardı biz birine laf anlatamazken.

Bütün cemaatlerin büyükleri içeri atılacak,bizi yönetenler ve bunların herhangi bir şeyine üye olan çıkarcıların tamamı yargılanacak.

Ben milliyetçi biriydim,şimdi kürtlerin değil aslında türküm diyen milliyetçilerin (gerçi hepsi ümmetçi) ülke için en büyük tehdit olduğunu görüyorum. İnançlı biriydim,inançlıların büyük yıkıma sebebiyet veren genelde salaklar olduğunu görüyorum.

Bunlar bir anlamda iyi,benim gibi çoğu insan çıkış yolunun dincilikte olmadığını anlayacak.

• HarveyBullock kullanıcısına yanıt
    Siz karşı devrim istiyorsunuz şu an zaten Hitler'in taktikleri kullanılıyor.

Tipe bak bunlara sallaması kolay, yalnız bir grup ak-it yakın yıkın derken öbür grup sahte propagandası yapıyor, patronları uyanmadığından nöbetçi troller arasında koordinasyon eksikliği olmuş.
    https://twitter.com/orucofficial

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 23 Aralık 2016; 4:50:1 >
  • dış mihrakların oyunumu ulan wow oynuyoruz elin ingilizi bana müslümanları savunuyor diyor hepsi aynı değil şöyle böyle diye

ben şahsen gezi 2 yi bekliyorum bütün öfkeyi ozaman görceksiniz siz
  • bu işin tek sorumlusu menderes. zamanında köy enstitülerini kapatmasaydı eğer, böyle cahillerin anneleri babaları okumuş olacaktı. bunlar da dolayısı ile bilgili ve sorgulayan insanlar olacaktı.

Şimdi diyeceksiniz ki üniversite bitiripte biat eden yok mu. var elbette ama çoğunun rantı olduğu için biat ediyor. geri kalan kısım ise düşük seviye üniversite de düşük seviye bölümlerde okuyanlar. hiç Boğaziçi'nde okuyan,tarafsız ve mantıklı bir şekilde AKP'yi savunan gördünüz mü? ben görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olivier17 -- 23 Aralık 2016; 5:23:48 >
  • Hadi bunlar aktroll yada örümce kafa peki gerçek aydın görüşlü insanlar bunların provokesine gelerek tahrik mesajlarına aynı nefretle mesaj vererek bunların ekmeğine yağ sürmüyomusunuz

Canınıza tak etmiş olabilir haklıda olabilirsiniz fakat teze karşılık antitezle ülkenin araplar gibi birbirini yemesini mi istiyorsunuz

Bir insanı kaybetmek kolaydır önemli olan kazanmaktır biliyorum çok zor fakat şuan matrix hayatı yaşıyan bir kitleye gerçek hayatı anlatmak sabır ister

Sonuç olarakta aktrollde olsa haksız sayılmaz önümüzde suriye örneği var.Aynı propaganda bizede yapılıyor suriye bataklığının içine çekilmeye çalışılıyoruz...

Yönetimin kafası uçmuş bununda farkındayım ne diyceğimi bilemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.