Şimdi Ara

SunExpress Uçak ve Yer Ayırtma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
7.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekim başı Sunexpress uçağı ile Erzuruma gitmeyi düşünüyorum üni için ilk defa uçağa binicem ve bugünlerde de yeri ayırtayım diyorum ,bazı sorularım var 1.si Sunexpress ile uçanlar firma hakkında görüşlerini söyleyebilirler mi ?ikincisi ilk defa uçağa bineceğim için nasıl yer ayırttırım bilet alırım falan hiç bilmiyorum bu tür işleri nasıl olduğunu yazabilir misiniz tecrübeli arkadaşlar ?şimdiden teşekkürler

• Bende 2 ay önce bu firmayla erzuruma gittim! Sunexpress'te ikramlar paralı ve çok pahalı karnını iyice doyur öyle yola çık derim internetten alabilirsin sonra gideceğin gün havaalanında check-in işlemlerini yaparsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasaklı

Bende 2 ay önce bu firmayla erzuruma gittim! Sunexpress'te ikramlar paralı ve çok pahalı karnını iyice doyur öyle yola çık derim internetten alabilirsin sonra gideceğin gün havaalanında check-in işlemlerini yaparsın...

Yolculuk nasıldı pekiuçakta bişey yiyeceğimi sanmıyorum en fazla bi içecek alırım kahve tarzı ne kadar internet alınca bi sorun yaşayabilir miyim elden almaktan ziyade ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goal9090 -- 7 Eylül 2009; 15:36:22 >

• Sun express iyi güzel hoştur,

Elden, internetten de bir farklılık yok...

ikramlar denildiği gibi paralı

ama 2 saat te bir şey yemeyin bir zahmet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhqwer -- 7 Eylül 2009; 15:48:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhqwer

Sun express iyi güzel hoştur,

Elden, internetten de bir farklılık yok...

ikramlar denildiği gibi paraları

ama 2 saat te bir şey yemeyin bir zahmet..

yani bende onu diyorum 2 saat sonuçta uçuş
  • Ben 3 gün önce babam için Antalya-Samsun bilet aldım(17 EYLÜL) internetten,daha yeni uçacak Sun Express ile...Daha önce THY ile uçuyordu,o da bu işlerde bir numara.Sun Express yemek ücreti fazla doğru,ama kısa uçuşlar için birşey yemezsiniz olur biter.Genel olarak kaliteli bir firmadır.Zaten THY-LUFTHANSA ortak kuruluşudur.
  • sun express ile 1.20 saatte gittim trabzon'a.

yazıhaneden alırsın bileti, daha ucuza gelir. uçakları otobüs gibi, sıkışık.

ikramları paralı olduğu için almamıştım ben.

uçuştan 1 saat önce havalimanında olman lazım. cüzdan, kemer, cep telefonu, bozuk para gibi şeyleri ayır. check in işleminden sonra uğraştırmasın seni.

uçak düşmedikten sonra bi problem yok. sağ salim getirmesi yeter. isterse su 250 euro olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikram işi kişiden kişiye göre değişir işim gereği çok fazla uçak yolculuğu yaptığım için havada karnım birden acıkıyor genelde THY ile uçuyorum zaten o yüzden bana zor gelmişti ama yanımıza birşeyler alıp yiyebiliriz ama mutlaka su bulunsun yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peynir Alti Suyu Tozu -- 7 Eylül 2009; 15:54:37 >
  • Teşekkürler arkadaşlar önerileriniz ve mesajlarınız için ,ilk defa uçağa bineceğim için başka önerebileceğiniz yapmam gerekenler vs varsa yazarsanız çok makbule geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: goal9090

Ekim başı Sunexpress uçağı ile Erzuruma gitmeyi düşünüyorum üni için ilk defa uçağa binicem ve bugünlerde de yeri ayırtayım diyorum ,bazı sorularım var 1.si Sunexpress ile uçanlar firma hakkında görüşlerini söyleyebilirler mi ?ikincisi ilk defa uçağa bineceğim için nasıl yer ayırttırım bilet alırım falan hiç bilmiyorum bu tür işleri nasıl olduğunu yazabilir misiniz tecrübeli arkadaşlar ?şimdiden teşekkürler

Aynen ya,Erzincana gidicem bende
    Adini duyunca ucagin aninda kalbim carpiyor.
    Ya tamam guvenli falanda ucagin altinda bir sey yok abi

• El bagajında (normal bagaj harici yanına alacağın çantada) şampuan krem gibi sıvı şeyler olmasın tırnak makası gibi kesici şeyler olmasın, yükün 15 Kg (kişi başı) ise her kiloya fazladan 16 TL alıyorlar, bagajınada da kesici delici şeyler olmasın kontrolde iki saat uğraşırsın, havaalanına 1,5 saat önceden git bazen çok kalabalık oluyor.
  • thy ile yurtdışı uçacağım, 2.40 saat sürüyor.

thy'de ikramlar paralı mı arkadaşlar?

bileti alırken yemek seçeneğini işaretledim netten. yoksa onu boşa mı işaretlettirdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasaklı

El bagajında (normal bagaj harici yanına alacağın çantada) şampuan krem gibi sıvı şeyler olmasın tırnak makası gibi kesici şeyler olmasın, yükün 15 Kg (kişi başı) ise her kiloya fazladan 16 TL alıyorlar, bagajınada da kesici delici şeyler olmasın kontrolde iki saat uğraşırsın, havaalanına 1,5 saat önceden git bazen çok kalabalık oluyor.

1-1,5 saat önceden gitmenin anlamı bagaj vs mi yerleştirme cahilliğime verin hiç bi bilgim yok
  • bagaj kontrolü üst baş kontrolü sonra check-in işlemleri sonra tekrar bi güvenlik kontrolü düşün bunların birde ayrı bir kuyruğu var
  • evet goal

yalnız evde tarttığım 12 kglik bavul orda 23 kg geldi. gitmeden yükünüzü tartın. ne olur ne olmaz.

benden extra ücret almadılar bagaj için.

sırt çantamda kitap falan vardı. sorun olmadı.
  • bagaj kontrolü ,güvenlik kontrolü falan yapıldıktan sonra hemen biniyor muyuz uçağa yoksa yine bekliyor muyuz bir de indikten sonra bagajı felan nasıl alıyoruz acaba ?
  • hangi bölüm ? bende izmirden gidicem sunexpressle heralde unı ıcın gıdıcem belkı yol arkadaşı oluruz :D
  • İngiliz Dili senin ?
  • yukarı ?
  • bunu niye yapıyorum bilmiyorum ama UP
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.