Şimdi Ara

SunExpress %25 İndirim Kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kampanya SunExpress Güneş Ekspres Havacılık A.Ş. tarafından düzenlenmiştir.

04.11.2013 (SAAT: 00:00) – 08.11.2013 (SAAT: 23:59) SunExpress Güneş Ekspress Havacılık A.Ş.’ye aithttps://www.facebook.com/SunExpressTurkiye web adresinde bulunan “uçuyorSUN” uygulaması aracılığı indirim kodu verilecektir. Kampanya genel koşulları aşağıdaki gibidir:

https://www.facebook.com/SunExpressTurkiye/app_522709697814282

Kampanya Uygulama Koşulları:

1.Kampanya SunExpress’in tüm tarifeli iç hat seferlerinde geçerlidir.

2.Satış dönemi 04-08 Kasım 2013 tarihleri arasıdır.

3.Seyahat dönemi 15 Kasım 2013 ile 15 Ocak 2014 tarihleri içerisindedir.

4.İndirim: Baz ücret üzerinden % 25 indirim / Bütün sınıflar.

5.İndirim, alınan kod üzerinden yapılacaktır.

6.Her kod bir kereye mahsus rezervasyon numarası (PNR) başına tek kişi için indirim sağlar”

7.Kampanya katılımcıları, kampanya çerçevesinde tek kişilik ve bir kereye mahsus olan yüzde 25 indirimden faydalanmak için aldıkları kodu, SunExpress.com’dan satın alacaklarsa, son sayfada çıkan indirim penceresine, çağrı merkezi 444 0 797’den ve acentelerden satın alacaklarsa görevli kişiye ibraz etmek zorundadır.

8.% 25 indirim BAZ ücret üzerinden uygulanır; indirim yapıldıktan sonra vergiler/ harçlar ve hizmet bedeli bilet fiyatına yansıtılır.

9.Kampanya kapsamında biletleme işlemleriwww.sunexpress.com adresinden, 444 0 797 no’lu çağrı merkezimizden ve SunExpress acentelerinden gerçekleştirilebilir.

10.Rezervasyon değişikliği ve iptallerde SunExpress Genel Taşıma Kuralları geçerli olacaktır.

11.Bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez.

12.Kampanya kapsamında gerçekleştirilecek uçuşlar SunExpress Genel Taşıma Kurallarına tabi olacaktır.

13.Kampanya kapsamında SunExpress yer garantisi vermez. SunExpress tarafından tanımlanan sınıf ve kontenjanlarda, uçuşlardaki müsaitlik durumuna göre biletleme yapılacaktır.

14.SunExpress kampanya boyunca, kampanya süresince uygulamayı olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumunda ilgili katılımcıların indirim kodlarını hiçbir uyarı yapmadan tek taraflı olarak iptal etme hakkını saklı tutar.

15.SunExpress, düşük bağlantı hızı, internet kaynaklı sorunlar, sitenin aşırı trafik almasından ve benzeri nedenlerle kaynaklanan problemler ve katılımcılardan ya da diğerlerinin sunucularından kaynaklanan virüs, aşırı yüklenme ve benzeri sonucu ortaya çıkabilecek sorunlarda hiçbir sorumluluk kabul etmez.

16.İndirim kodunu alabilmek için katılımcının e-mail bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak sağlamış olması gerekmektedir.

17.Her katılımcının siteye kendi bilgilerini yüklediği kabul edilmektedir. Katılımcılar tarafından kendi bilgileri dışında başka birisine ait bilgilerin kullanılması halinde SunExpress hiçbir sıfat altında herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.

18.Katılımcı, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun gizlilik hakkını, kişilik haklarını ya da fikri mülkiyet haklarını ihlal eden hiçbir bilgi materyali iletemez. Yasal yükümlülük doğuran durumlarda, bilgileri yükleyen/gönderen kişi/kişiler münhasıran sorumlu olacaklarını kabul ederler.

19. Katılımcılar Türk Ticaret Kanunu, Türk Ceza Kanunu ve diğer ilgili yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt eder. Aksi takdirde doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran katılımcıyı bağlayacak olup, SunExpress hiçbir sıfat altında herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.

20.Kampanya şartları ile ilgili ihtilaflarda Antalya Merkez Mahkemeleri ve İcra Müdürlükleri yetkili olacaktır.

21.Katılımcıların site ve buna bağlı sunulan hizmetleri yanlış kullanımından kaynaklanabilecek maddi, ticari itibar, sosyal itibar kaybı veya dolaylı ya da dolaysız özel, cezai, rastlantısal kayıp ve zararlardan SunExpress ve bağlı kuruluşları hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz..

22.Site ve içeriğinin tüm hakları münhasıran SunExpress’e aittir.

23.Bu yarışmaya katılan herkes, katılım koşullarını kabul etmiş sayılır.

24.SunExpress, katılımcılara haber vermeksizin yarışma tarihlerinde ve kullanım koşullarında değişiklik yapma ve uygulamayı tamamen kaldırma veya değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsivrikaya -- 4 Kasım 2013; 0:47:17 >

• Trabzon kalkti sun bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

Trabzon kalkti sun bitti

Trabzon aktif hocam.. Bir ara kaldırmışlardı sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncanny

quote:

Trabzon kalkti sun bitti

Hic bakmadim kaldirilinca bir bakayim hocam sağolun

• quote:

quote:

quote:

Trabzon kalkti sun bitti

Hocam istanbul uçuşu hala yok trabzon dan

• quote:

quote:

quote:

quote:

Trabzon kalkti sun bitti

Hocam istanbul uçuşu hala yok trabzon dan

Hocam ben antalya için bakmıştım kusura bakmayın.. Önceden antalya içinde kaldırmışlardı..

• Önceden tercih ederdim ama pegasusla rekabet edemediler malesef ve seyahat noktalarımdan birer birer istanbul uçusüşlarını kaldırdılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOYNER %15 İNDİRİM KODU
    6 yıl önce açıldı
    Bisu indirim kodu 30 TL
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mail gönderilemedi diyor sinir etti!
  • samsun da yok
  • ankara-istanbul da yok, olsaydı iyiydi..
  • mail göndermiyor ilgili sifreyi web sitesinden girince hata veriyor oldukça sıkıntılı gorunuyor
  • Bu kampanyadan yararlanabilen yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozsmr

Bu kampanyadan yararlanabilen yok mu ?

Defalarca denememe rağmen malesef alamadım bileti
  • merkezi izmire taşıdığı için sun ın işi bitti

kaç kişi uçacakki ordan
  • Bugun bilet aldım yanlış yapmadıysam 49.99 TL olan bilet kodla 49.49 tl ye düştü.
  • arkadaşlar baz ücretten yapıyor indirimi. Ben de 3 TL indirim yaptı. Ben 13 lira fazla vereyim bir daha böyle saçma bir şey yapmasınlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.