Şimdi Ara

Sunbeam Core-Contact Freezer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Titan Amanda SATIŞTAN ÇEKİLDİ (Sunbeam CCF Satıldığı İçin)

daha 1 haftalık Titan Amanda soğutucumu satıyoru arkadaşlar. ürün universal olan versiyondur, yani hem AMD (K8 ve AM2) hem de Intel (LGA775) uyumludur. soğutmada gerçek anlamda performans isteyenler için birebir bi üründür. kendim de testlerini yaptım ve hava soğutmada en iyi çözümlerden biri olan Sunbeam CoreContact Freezer'a göre çok daha iyi soğutma performansı sağlamaktadır. üstelik daha sessiz bir şekilde.

neyse gelelim elimdeki ürüne tekrar. belirttiğim gibi ürün daha 1 haftalık. ancak ürünü aldığım yerdeki sivri zekalı arkadaş fatura keseceğine fiş kesti ben de olayı uzatmadım. yani fiş olarak vereceğim. ürünü kadıköy'den exe bilgisayardan almıştım. adıma kayıtlı zaten. ürün full kutulu ve garantili. istediğim fiyat ise PAZARLIKSIZ ve TAKASSIZ 165 TL'dir.

ürünün distribütör satış link'i:http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=TTC-NP05TZ

bu yukarıdaki link'ten özelliklerine bakabilirsiniz. ürünün bir çok sitede incelemesi yapılmış ve bir çok ödül almıştır soğutma performansı konusunda. başta da ülkemizde 42 işlemci soğutucusunu aynı anda karşılaştıran bir başka türk donanım inceleme sitesinde performans konusunda birincilik ödülü almıştır.

---------------------------------------------------------------------------------

Sunbeam Core-Contact Freezer SATILDI

ürün kutuludur. ancak yanında kutu içeriğinde bulunan tekli fan kontrol ve termal macunu yoktur. kutusuyla birlikte kendi orijinal fanı, bu fanı takabilmek için klipsleri ve LGA775 montaj kiti verilecektir. ürünün LGA775 montaj kitinde ayaklardan bir tanesinde anakarta tutunduğu 2'li plastik çentiklerden biri kırıktır ama bu oturmasında en ufak bir sorun yaratmamaktadır. zaten bu plastik çentikler oynamasın diye LGA775 kitinin içinde verilen tıpalar bir tane çentik olmasına rağmen hareket etmesini engelliyor böylece oturmasında en ufak bir problem olmuyor. AMD sistemler için ise zaten en ufak bir sıkıntı yok. bu ürün için istediğim fiyat ise PAZARLIKSIZ ve TAKASSIZ 50 TL'dir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mene -- 4 Mart 2009; 1:48:06 >

• ah be hocam 2 gün önce nerdeydin o kadar aradım sunbeam bulamadım :/
    hayırlı satışlar
  • Sunbeam Core-Contact Freezer gerçekten cok güzel bi ürün, inanılmaz sogutuyor, hayırlı satıslar...
  • eyw arkadaşlar saolun
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arctic Cooling Freezer 64 Pro
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.