Şimdi Ara

Noctua NH-D14, Premium CPU Cooler with Dual NF-P14 PWM and NF-P12 PWM Fans (Brown)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
7
Favori
3.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

Tekli ürün alımlarında fiyatlar tamamen nettir, ikili üçlü alımlarda çok ufak ikramlar olabilir. Listelenen ürünlerin tamamı sorunsuz olup hepsi uzun süre tarafımca test edilmiş ürünlerdir.

Hiçbir şekilde TAKAS yapmamaktayım, Lütfen teklif etmeyiniz.

İletişim; pm ya da 0546 742 1000 Koray

Noctua NH-D14, Premium CPU Cooler with Dual NF-P14 PWM and NF-P12 PWM Fans (Brown)

*Öncelikle soğutucuyu anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum. İlgi alanı olan arkadaşların bilgisi vardır. 1000+ TL'lik sıvı soğutmalarla denk hala galiba.

* Şu an üst modeli olan D15'in TR'fiyatı 1300 civarı. Anormal rakamlara ulaşmış. Bende LGA115x (LGA1150, LGA1151, LGA1155, LGA1156) ve LGA775 için bağlantı aparatları mevcut. AMD bağlantı aparatları yoktur ama sanırım Noctua mail atarsanız ücretsiz gönderiyordu.(emin değilim, vaktinde 10 yıl kadar önce istedim ve gönderildi)

* Macunu yoktur. 40 lira civarına kaliteli macunlar mevcut, alınabilir. Bir kullanımlık macun bir şekilde göndereceğim ürünle birlikte. Fotoğrafta görülen aparatlar ile gönderilecek. Fanlarda vs bir sorun yoktur. Elimde U12S de mevcut.(SATILIK DEĞİLDİR) Bu yüzden bu ürün şimdilik ihtiyaç fazlasıdır, yaklaşık 2 yıldır boşta yatıyordu. Satmaya ancak kıyabildim :)

Fiyat: 450 TL
    Yoğun istek üzerine fiyatı güncelledim :) Dolar 5.5 iken 390 liraydı, dolar 7'yi geçti hala neden 390 diye rahatsız olan arkadaşları kıramadım daha fazla

Sevgiler, saygılar, sağlıklı günler dilerim.

Noctua NH-D14, Premium CPU Cooler with Dual NF-P14 PWM and NF-P12 PWM Fans (Brown)Noctua NH-D14, Premium CPU Cooler with Dual NF-P14 PWM and NF-P12 PWM Fans (Brown)

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 4 Mayıs 2020; 11:30:15 >

• Bilgilendirme amaçlıdır silinmezse iyi olur alıcılar açısından ; Noctua soğutucunun resmini formda foto isteyen ilk kısma ve yeni aldığı sistemin faturasını da ikinci kısma eklerse am4 soket için gönderiyorlar, Paket içerisinde olmadığı için. Hatta ben şuan kargo bekliyorum, bundan yıllar önce de nh d12p almıştım 9 yıl geçmiş olmasına rağmen garanti süresi ; içerisinden çıkmayan 1366 ve 2011 soket kitleri istedim ücretsiz yolladılar...!
    İkinci el garantisiz faturasız olan anakartlar için vermeyebilirler, ama elinizde faturalı am4 sistem varsa benimki gibi yollarlar. Böyle firma olunca verdiğim 1000 lira bile göze gelmiyor işte helal olsun adamlara keşke bizimkiler de bir şeyler kapsa bu adamlardan!

Eksik ayaklar için istenen formda bu linkten yapılıyor.
    noctua.at
    NM-AM4 mounting-kit order form
    https://noctua.at/en/nm-am4-mounting-kit-order-form

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 9 Ekim 2019; 23:5:42 >

• tobepeople kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Allah razı olsun. çok yıllar önce istemiştim gönderilmişti de prosedür hiç aklımda değildi. Elinize sağlık :)
  • Hayırlı satışlar. Sistemimi am4 e geçireceğim. Bu soğutucuyu ve am4 kiti alsam, am4 kiti ile noctua harici de diğer tüm soğutucuları kullanabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Us-eR

Hayırlı satışlar. Sistemimi am4 e geçireceğim. Bu soğutucuyu ve am4 kiti alsam, am4 kiti ile noctua harici de diğer tüm soğutucuları kullanabilir miyim?
    Noctua'lar dışında kullanamazsın ayrıca hepsi birbirine uyumlu değil doğru kiti almalısın 2 farklı am4 kit var.

Bu arada bayılıyorum bu Noctua firmasına benim am4 kitim az önce ücretsiz ve öncelikli bandrollü(PRIORITAIRE) olarak geldi, çoktandır gelmiş ama ülkemizde böyle işliyor malesef bekletip bekletip yolluyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 28 Ekim 2019; 13:44:9 >
  • Efsane ürün zamanında kullandığım AMD FX 9590 i dizginleyen sogutucuydu bu arada talebim uzerine noctua banada kit gondermisti sağolsun :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayırlı uğurlu satışlar olsun

pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat takip.
  • Fiyat takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim Cm mastercase pro 3 kasaya sığacağını bilsem saniye düşünmem alırım.
  • 2011-v3 işlemcilere direkt uyar mı? yoksa apart mı lazım? elinizde aparatı var mı?
  • ilgilenenler için sanal marketim fiyatı 652,5 tl
    sanalmarketim n11 şubesinde 680 küsür.

sanalmarketimin şikayet var sayfasına ve şikayetlere verdikleri cevaplara göz atarsanız oha dememk elde olmadığından n11 güvencesiyle şart :)

bu kadar detayı ilgilendiğimden biliyorum. lakin şu fiyatlarıda görünce aklımdaki fiyatın absürd olduğunu farkettim.ama amd aparatı beklemekte cabası. ^^

iyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicrea

ilgilenenler için sanal marketim fiyatı 652,5 tl
    sanalmarketim n11 şubesinde 680 küsür.

sanalmarketimin şikayet var sayfasına ve şikayetlere verdikleri cevaplara göz atarsanız oha dememk elde olmadığından n11 güvencesiyle şart :)

bu kadar detayı ilgilendiğimden biliyorum. lakin şu fiyatlarıda görünce aklımdaki fiyatın absürd olduğunu farkettim.ama amd aparatı beklemekte cabası. ^^

iyi satışlar.
    Bende bir güven sorunu yok. Hakkımda 14 senedir hiç
    Şikayet yok. Yine de oradan 300 lira ucuz yani yarı fiyatına satıyorum neredeyse. Bu bilgilendirme fiyatı eleştirmekse Allahtan korkun derim kuldan utanmıyorsanız :) ben am4 aparatını kendim isteyeyim en iyisi. Fiyatı da 500 yapayım. Rahatlasın herkes. İlginize teşekkürler. Fiyat 389 TL dahi olmayacak. Dolar 7 küsür. Artık o 680 rakamı da bulunmaz hale gelecek stok bitince.
    Herkese iyi alışverişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı satışlar dilerim hocam. Sıvı soğutmayla takas düşünürsen bir pm uzağındayım. Arctic LIQUID FREEZER II 240
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.