Bildirim
Sümbülle Elmadağ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
o far adamı kör eder
_____________________________ -
Çikarken neydi durum
Onu soyle sen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ey Türk! Dostunu da Düşmanını da bil artık..! -
quote:
Orijinalden alıntı: Mnr980
Çikarken neydi durum
Onu soyle sen
50-60 3. vites
_____________________________ -
-
elmadağı 185 ile cıkmak muthısdı ınsanların sana bakısları ımrenmelerı paha bıcılmez :) (arac 2011 5,30 bmw )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jehat_40 -- 24 Mart 2016; 14:54:01 >_____________________________ -
Elmadağ'ı Dacia Logan ile çıktım. Aynı gün Sivas'a gittim, döndüm. Bunda bir şey yok. Her araba çıkar. Kimi 85 ile, kimi 185 ile. _____________________________ Arabam yok ama 1.5 DCI Dacia Logan'ım var. Arabadan daha üstün. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jehat_40
elmadağı 185 ile cıkmak muthısdı ınsanların sana bakısları ımrenmelerı paha bıcılmez :) (arac 2011 5,30 bmw )
cok tehlikeli bir yoldur.bircok lux arabanın o virajları alamayip yeni yolda dahi orta bariyerlere girdigini gördüm.185 biraz abarti olmuş.140 la bile o virajlar zor donulur._____________________________ -
hızlı akan genc kanı diyelim hatalı bı davaranısdı sanırım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt